Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 01 dub 2013 00:52

Na sex taky? +uculí se na ni+ Tak to si hned připadnu využitej do poslední kapky... čehokoliv. +zazubí se na ni, vyjdou ty schody do pokoje a plácne sebou vedle ní na postel+ Nejsem. +zavrtí hlavou+ Můžeme vyrazit do nějakýho baru. Na nějakou párty bych zašel. +poočku na ni koukne+ A vezmeš si na sebe něco z tvé nové sbírky spodního prádla, když už toho máš tolik? +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 01:28

No na sex hlavně! +uculí se, vyhrne mu tričko a dá mu pusu na břicho+ A připadáš si dneska už využitej do poslední kapky nebo tě ještě pozdějc můžu využít? +zahýbe významně obočím+ Uvidíme, jak to bude venku vypadat. +přikývne a vyleze z postele+ To bych mohla, viď? +uculí se, vybere si jednu tašku o oblíkne to na sebe, a když už teda jdou ven, tak si vezme šaty, výjimečně ani nejsou černý, ale červený, a trošku se namaluje, aby se neřeklo+ Tak můžem? +usměje se na něj+ Vezmeš mi k sobě cigarety? Nechci si brát tašku a nemám kapsy. +chytne ho za ruku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 01:37

No na sex hlavně! +uculí se, vyhrne mu tričko a dá mu pusu na břicho+ A připadáš si dneska už využitej do poslední kapky nebo tě ještě pozdějc můžu využít? +zahýbe významně obočím+ Uvidíme, jak to bude venku vypadat. +přikývne a vyleze z postele+ To bych mohla, viď? +uculí se, vybere si jednu tašku o oblíkne to na sebe, a když už teda jdou ven, tak si vezme šaty, výjimečně ani nejsou černý, ale červený, a trošku se přimaluje, aby se neřeklo+ Tak můžem? +usměje se na něj a vezme s sebou flašku vodky+ Vezmeš mi k sobě cigarety? Nechci si brát tašku a nemám kapsy. +chytne ho za ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2013 02:06

No to teda nevim.... +zatváří se úplně zdrceně a vycucle+ Ale myslím, že mě pozdějc můžeš využít ještě jednou. +zasměje se a dá jí pusu a když se oblíká, tak si dá cigárko a se zalíbením ji sleduje+ Jasný, krásko. +schová do kapsy cigára a chytne ji za ruku+ Vzhůru do reje velkoměsta. No.... +koukne po tom nijak velkým městě a zazubí se+ Do reje města, dobře. +vyrazí po ulici směrem centrum+ Co támhle ten bar. Tři palmy, to zní děsně, ale blikaj!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 02:42

Tak já si to schovám. +zazubí se a líbne ho na tvář+ No jestli blikaj, tak to nemůže bejt tak marný. +zazubí se+ Velkoměsta si ještě užiješ, to se neboj. +mrkne na něj+ Zapadnem tam potom, jo? Chtěla bych se trochu projít, furt jen sedíme v autě +zamrká na něj prosebně a dá si loka z flašky+ Hele, umíš tohle? +uculí se na něj, strčí mu flašku a udělá tam na chodníku dvě hvězdy za sebou, oči jí jen svítěj a očividně má dobrou náladu+ Jů, koukej, houpačky! +ukáže mezi baráky a rozběhne se tam, a než za ní Byron dojde, přeleze plot s nějakou cedulí typu "Dětem nad deset vstup zakázán", vyleze na houpačku a při každým zhoupnutí nadšeně výskne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2013 02:48

Tak jo, tak až potom. +směje se a je pro něj prakticky nemožný jí něco odmítnout+ Cože? Tos ještě nic neviděla! +postaví vodku na zem a udělá přemet a pak salto+ Ta dáááá! +postaví se jako gymnasta+ Ale nesmíš mi dovolit to dělat, když budu opilej, to nedopadá dobře. +směje se a běží s ní na hřiště, kde elegantně přeleze plot a sedne si na houpačku vedle+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 03:07

Boží! +vykulí oči, když tam tak vysekne akrobatický prvky+ Nauč mě salto! +nadchne se hnedka+ Já umím akorát chodit po rukou. +předvede mu to samozřejmě+ Heč, já se houpu vejš. +zavolá na něj ze svý houpačky a hezky vzorově se předklání a zaklání, aby se pořádně rozhoupala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2013 03:38

Ale nebudeš vejš dlouho! +vykřikne se smíchem a hned se rozhoupává taky, sem a tam a tam a sem až z tý houpačky sletí a přistane na pískovišti, kde se začne strašně smát+ Já jsem celej od písku! +chechtá se+ Mám ho ale fakt úplně všude. +vyhrabe se z toho pískoviště a začne se oprašovat+ Nenaučím. +vyplázne na ni jazyk+ Ty bys to pak taky uměla líp než já a to teda nee!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 04:04

+jak hodí tlamu z houpačky, tak v ní slušně hrkne, že se mu něco stalo, ale když vidí, že se směje, tak se uculí a seskočí z houpačky a cestou za ním si skočí na zemi nakreslenýho panáka+ Úplně všude? +uculí se na něj a skloní se k němu+ Pusu. +vyžebrá si s úsměvem, a lehce přejede rty po těch jeho, než ho konečně políbí, a pak mu prohrábne vlasy+ Tss, tak si to nechej, lakomče. +vyplázne na něj jazyk a zazubí se, než zas vyskočí a rozhlídne se, jak se nemůže rozhodnout, kam vyrazit první, nakonec si vybere takovou tu velkou prolejzačku, co vypadá jak žebřík ohnutej do půlkruhu a vyleze nahoru, zahákne se tam podkolenníma jamkama a spustí se hlavou dolu, přičemž jí spadnou šaty přes obličej+ Pomoc! Oslepla jsem! +zavolá zděšeně, ale dusí se přitom smíchy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2013 14:32

+konečně si vyklepe skoro všechen písek, z vlasů i oblečení, chytne Vici za pas a dá jí pořádnou pusu+ No tak jó, já tě to naučím. +slíbí jí nakonec+ Co? +směje se, když tam tak vysí, hlavou dolů a skoro nahatá, prostě mu to nedá a začne jí dávat pusy na břicho a kroužit jí tam jazykem+ Neboj, mám to pod kontrolou. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner