Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 23:45

+nechá se zvednout na nohy a když lezou přes plot, jak je nahoře, hupsne mu na záda, omotá mu ruce kolem krku a nohy kolem pasu a dá mu pusu na krk+ Lásko, je ti doufám jasný, že si dělám srandu, žejo? +uculí se mu do ucha+ Nemám v plánu vybírat nám písničku, zkoušet tě ze svejch oblíbenejch věcí nebo slavit výročí. +zazubí se a nechá se odnýst do baru, a cestou mu jazykem bloudí po kůži na krku+ Ale něco si z jukeboxu pustíme. +sklouzne mu přede dveřma do zad a vleze dovnitř, vybere jim tam nějakej stolek a rovnou objedná dvě tequily+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2013 15:27

Uh. +dramaticky poklesne v kolenou, když mu skočí na ten krk a hrdinsky ji nese na zádech+ Jsem silák! +zaburácí, když mu sklouzne ze zad a udělá několik svaloveckých póz+ To jako nebudem mít vtip? Já chci společnej vtip. +zatváří se štěněcím výrazem a posadí se ke stolu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2013 17:07

No to teda! +přikývne s vážnou tváří a obdivně mu pohladí biceps+ Chceš vtip? No klidně můžem mít vtip. +pokrčí rameny, stejně mu skoro nic neodmítne+ A jakej? Já znám akorát ten s jeptiškou a autobusákem. +zazubí se a přistrčí mu panáka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2013 20:37

+otrávené se zaksichti, opře se do židle a vyklopi do sebe panáka+ Když to nemá cenu když nejses nadšená. +ještě chvilku dělá ksichty než ho to přejde tak pak objedná ještě jednoho a už se zase culi+ Tak jakej byl původní plán? Zas nějaký výtržnosti?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2013 22:29

Ty se na mě ksichtíš? +koukne na něj jakože šokovaně+ Ty se na mě ksichtíš? +odloží si cigaretu do popelníku, odsune židli, posadí se mu obkročmo na klín a úplně přitom ignoruje ostatní v baru, olízne si rty, namočí je do soli, která se jí na ně přichytí a věnuje mu pořádnou pusu, pak mu sevře vlasy na zatálku v dlani, trochu mu tím zakloní hlavu a nalije mu do pusy panáka tequily, načež si strčí mezi zuby řez citrónu a nechá ho to vykousnout, a když má hotovo, chytne jeho obličej do dlaní a pěkně hluboce ho políbí+ A teď mi řekni ten vtip, protože nadšenější už bejt neumím. +uculí se+ A už se na mě neksichti. +dodá varovně, ale zubí se u toho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 dub 2013 22:44

+s usmevemsi ji ne ha sednout na klín a po slaném polibku mu taky obličej trochu cukne, ale to tím jak je to slaný. Jinak je tomhle způsobem pití naprosto nadsenej a mini ho praktikovat často+ Kocko, já to nemyslel tak doslovně. +zasmeje se+ Ale to bylo perfektní co jsi teď udelala. +pohladit ji po bocích+ No ty nevíš proč šlo rajče přes cestu? Aby se dostalo na druhou stranuu. +zaculi ne na ni poněkud cvokle+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2013 23:34

No jo, alkohol a muchlování, to se ti líbí, viď? +zazubí se na něj+ Máš kliku, že jsem stejně zvrhlá jako ty. +uculí se a dá mu ještě pusu, a rovnou si zamává o další panáky+ Víš ty co, básníčku? My si spolu tenhle výlet fakt užijem. +slíbí mu vážně, ale pak se musí rozesmát nad tím vtipem, protože je to tak pitomý, až je to vtipný,a taky je furt trochu zhulená+ Jo, to je dost prdlý, aby mohl bejt náš vtip. +souhlasí s tím pobaveně+ Takže hádám, že teď si budem muset nechat vytetovat rajčata? +zazubí se a zvedne hlavu, kde mají ty panáky, a zjistí, že na ně celej bar poněkud civí+ Ups. +uculí se přistiženě a radši se z něj zvedne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2013 01:06

No jasné že se mi to líbi když nejsem žádnej frigidni moula. +zazubi se na ni a ještě se trochu pomuchluje s jejima prsama když je tam má tak pěkně vystavený+ Je to dobrej vtip. +zasmeje se+ Takže rajčata? Tak to budpu rajčata. +prikyvne se smíchem a trochu zamracene se na ni koukne když z něj leze dolů+ Hej! Co to... ? +rozhlidne se kolem a zaksichti se na cumily co čumí jak na cumivejch praskach+ Tak ať si trhnou. +zhodnotí to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2013 01:36

No, to teda rozhodně nejsi. +uculí se a pohladí ho po ramenou a trochu se proti němu prohne, jen tak decentně, když už jsou na veřejnosti+ Tyjo, jestli si fakt necháme vytetovat rajčata, tak jsme totální magoři. +zasměje se, ale nevypadá, že by jí to nějak zvlášť vadilo+ Jo? +koukne na něj, ona si kvůli čumilům nohu za krk nedá, takže jestli je to fuk jemu, tak jí dvakrát+ Ale když jsem u tebe takhle blízko, tak tě musím muchlovat, tomu se prostě nedá nijak zabránit, takže se připrav, že nás brzo vyvedou. +uculí se na něj a dá mu pusu na nos+ Tak kde je ta tequila? +koukne netrpělivě na barmana, a jen co ji přinese tak jim rovnou objedná další+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2013 01:47

To jako že se mužů koukat ale nemuzu sahat? +koukne na ni trochu zoufale+ To teda po hybuju že zvládnu. +zasneje se a oplatit jí pusu na nos+ A ty tequilly doneste rovnou čtyři. +mrkne na číšníka+ S tím jak ste rychleji by sme se tu opijeli ještě hodně dlouho. +zazubi se na Vici+ Já nechci abys byla tak daleko. Chci na tebe nemravné sahat.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner