Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2013 02:16

Ále, ty můžeš všecko. +uculí se a uvelebí se zas hezky u něj+ Čtyři? +polkne trochu+ Ty mě odneseš domů, jo? +zasměje se+ Já jsem menší než ty, nemůžu to do sebe takhle sázet. +zazubí se, a skloní se, aby mu trochu poslintala krk, načež mu tam nasype trošku soli, a sobě osolí hranu čelisti, aby si mohli dát oba, strčí mu do ruky jeho panáka, olízne mu sůl z krku a jazykem se tam zdrží trochu dýl, než je nezbytně nutný, nechá ho slíznout to ze sebe, kopne do sebe panáka a pak si vymačká na jazyk citrón, což jí teda trochu zkřiví úsměv, a políbí ho, aby se o něj s ním podělila, a když se od něj odlepí, uculí se+ Nemravně sahat, jo? A pak že já jsem tady exhibicionistka. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2013 02:29

+naprosto fascinovanej tou posolenou kůži ji krouží jazykem na kůži obrazce a pěknou chvilku si tequily ani nevšímá než se od ni konečně odtrhne+ Mohla by sis mi prosím teswdnout na klín.+zašeptá ji nenápadně+ Já mám asi problém. Ééé asi určitě. +mrkne na ni a pohledem si sklouzne do klína. Načež do sebe hodí toho panáka a a ještě ji dá citrónovou pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2013 03:04

+očí už jí pěkně svítěj, napůl z alkoholu, napůl z něj+ Fakt? +uculí se poněkud pyšně, že na něj má takový účinky, a zvědavě mu sklouzne rukou do klína, aby ho stiskla přes kalhoty, jenom lehce, když už jsou na veřejnosti, tak ať moc netrpí+ A nebude to spíš horší než lepší, když si tam sednu? +zazubí se, ale vyleze si na něj a posadí se mu hezky tváří v tvář na klín, a podbříškem jí projede záchvěv vzrušení, když pod sebou ucítí jeho tvrdnoucí mužství, a stáhne si šaty, co se jí tím vyhrnuly, zpátky ke kolenům, aby jí ostatní hosti neočumovali punčochy+ Něco nám tu stojí. +uculí se trochu dvojsmyslně a tváří se, že myslí další tequily, co jim tam barman nosí už automaticky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2013 16:04

No fakt. +zatváří se strašně statečně+ Já budu myslet na samý asexuální věci a když pudem pryč, tak půjdeš těsně přede mnou. +zaculí se na ni a pohladí ji pod sukní, ale jenom na stehně, už tak tam na ně pohoršeně koukaj+ Stojí? +dělá, že neví o čem mluví+ Ah ano! +pokýve hlavou a vezme do ruky tequilu+ Tak na stojáky! +zasměje se, dá si sůl a kopne to do sebe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2013 16:57

Ale já nechci, abys myslel na asexuální věci, když jseš se mnou. +uculí se a pomalu mu vyjede dlaněma po hrudi+ Víš, co bych udělala, kdyby tu nebyli všichni ti lidi? +skloní se k němu a rty mu přejede po čelisti k uchu+ Nejdřív bych na tobě trochu zapracovala jazykem, a pak bych tě nechala, abys mě celou svlíknul a vzal si mě rovnou tady na tom stole. +zašeptá mu do ucha, lehce mu přejede špičkou jazyka přes lalůček, a trochu se na něm zavrtí, než se od něj zase odtáhne a rozverně se zazubí, jak já alkohol stoupá do hlavy, a taky do sebe obrátí panáka+ Tak něco asexuálního, hm. +zamyslí se nad tím+ Tak co říkáš na situaci v Čečně? +koukne na něj vážně, ale oči se jí smějou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2013 21:16

+když mu šeptá všechny ty věci do ucha tak má takový poněkud nepritomny výraz, jak si to všechno představuje+ Ehm.... +trochu se zakucka při tom návratu do reality+ Co? Cecna? Tam je legální soulozit v baru se svou beznadějně sexy holkou? +zaculi se a ruka pod šaty sklouzne bliz k jejímu klínu. Nakloní se k ní+ Co musím udělat proto abys provedla to co jsi říkala?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2013 22:24

+uculí se, když vidí ten jeho skelnej pohled, a opře se lokty dozadu o stolek+ No, to budeš asi muset vyhnat všechny ty lidi. +zazubí se+ Protože před nima se svlíkat nebudu. +dá mu krátkou pusu+ Nebo můžem jít do hotelu. +zahýbe významně obočím a zlikviduje ještě jednu tequilu, co tam mají na stole+ Každopádně to udělej rychle, protože jsem nadržená jak sáňky na zimu. +sdělí mu důvěrně a mírně opile se zasměje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2013 22:42

+vstane tak rychle že Vici malém spadne ale stačí ji chytit. Na stůl pleskne několik bankovek chytne ji za ruku a chvatně jd e ven+ Je to dost rychle? +zazubi se na ni+ Ještě nás můžeš přemístit. +přitiskne se k ni a ji na zeď rukou zabloudí pod šaty do jejího klína a polaska ho. Naléhavě zastena do polibku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2013 23:20

+poněkud vyjekne, jak takovej úprk nečeká a málem skončí na zemi, a tak trochu za ním vlaje+ To bych měla, nevypadá to, že někam dojdem. +zasměje se, ovšem vzápětí skončí připíchnutá na zeď a jeho rty a ruce má úplně všude, což jí poněkud vymaže všechny myšlenky, a když ucítí jeho prsty v klíně, zavlní proti němu boky a tlumeně zasténá, oplácí mu vášnivé polibky a neví, čí je, pak někde zaštěká pes, což jí trochu vytrhne z oparu vzrušení, trochu se posbírá a přemístí je do pokoje, kde se octne přilepená na dveřích ve stejný pozici+ Počkej. +vydechne mu do rtů a otočí ho, takže zády ke dveřím je teď on, a sama sklouzne na kolena, uculí se mu do očí a třesoucíma se rukama mu honem rozepne kalhoty, načež ho pohladí přes látku a pak mu stáhne i trenky, vezme jeho erekci do ruky a několikrát ji polaská, než se nakloní a políbí ho na špičku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2013 23:28

+je mu momentálně úplně jedno kde je, důležitá je jenom ona a že je s ní. Nejakej pes je mu úplně ukradenej a přemístění ani nezaregistruje. Přitiskne se zády ke dveřím a spokojeně vydechne, když zjistí co chce udělat. Usměje se na ni a opře si hlavu o dveře+ Já tě prostě miluju. +usměje se a z úst se mu vydere zastenani+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner