Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 dub 2013 20:08

Tak si je sundej a nech dole. +zasměje se vesele při té představě letících bot od kolotoče+ Tak na tom rozhodně něco bude. +zazubí se a pokývá souhlasně hlavou. ale když se nad tím tak zamyslí, tak jí napadne, že v tomhle bude spíš po dětech. první co jí napadne je jaké je to tak vzlétnout a až pak jí pomalu dojde, že by se něco mohlo stát, ale to si nehodlá připouštět+ A já letim sama? +udělá smutná očka ale v očích jí vesele zajiskří+ Tak fajn... srazíme se dole. +zazubí se vesele a vyskočí si na svoje sedadlo před ně, nechá se připoutat a s nadšením si užívá ten pomalý start. v dlaních svírá řetízky a když se dostanou nahoru tak kouká zpočátku chvíli pod sebe a chvíli nad sebe, užívá si ten výhled alespoň do chvíle než se začnou rychle točit dokola pouze jedním směrem a čím dál rychleji. těžce zapoliká a v tu chvíli je jí jasné, že tenhle pohyb nikdy nebude jejím oblíbeným, jak se to všechno točí a rozmazává až chvílemi ztrácí přehled co je kolem, takže když začnou zpomalovat a klesat děkuje veškerému božstvu které zná, za to že je konec. dole se roztřesenýma rukama odpoutá a sklouzne na nohy a jak se to s ní točí, i když stojí na místě, dělá se jí čím dál víc+ Tak to bylo... +otočí se na ty dva za sebou poněkud zelenější ve tváři+ ... skvělý. +vydechne a vydá se k nim, aby vzápětí došla k názoru že to nebyl dobrý nápad a za chvíli už kolem nich prosviští, div že neseskočí poslední schůdky a zapíchne to vedle atrakce v trávě, aby palačinky zřely světlo světa+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 07 dub 2013 23:31

No radši si je pevněji zavážu. +zazubí se+ Máš smůlu, v téhle minisedačce se mi obě na klín nevejdete. +mrkne na ni+ No to doufám, že nesrazíme. +polkne poněkud, alesměje se, a když pak jedou, úplně dobře mu není, ale docela se mu daří udržet žaludek v klidu, Vanesska má žaludek kachní, takže ta jen jásá a užívá si jízdu, a když vystoupí, i oni dva se vydají pryč poněkud nejistým krokem+ No, ale jednou stačilo. +poznamená lehce roztřeseně, a jak kolem něj proletí, v duchu zakleje+ Zlato, prohlížej si plyšáky a nikam nechoď, jo? +nakáže Vanessce, postaví ji k tomu automatu na tahání plyšáků, aby mu ještě nevrhla taky a už si to šupe za Jasmine, klekne si k ní nějak aby mu nepoblila boty, a chytne jí vlasy nahoře na temeni, aby si je nepozvracela+ No, to bude dobrý, zlato. +hladí ji jemně po zádech+ Všechno to vyklop, a bude ti líp. +kouká na ni poněkud s obavou, a jedním očkem sleduje holčičku u automatů+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 dub 2013 23:47

+není jí špatně příliš dlouho, nejspíš proto, že k snídani toho tolik nespořádala a jen okrajově si uvědomuje, že je u ní a drží jí vlasy, než se jí žaludek pomalu uklidní. vytáhne kapesníček z kapsy a otře si rty+ Děkuju. +hlesne, když si uvědomí že vedle ní klečí a starostlivě jí hladí po zádech, trošku se o něj vyčerpaně opře a pohladí se dlaní po bolavém bříšku+ Když ono se to točilo pořád dokola, jedním směrem... +zakrouží prstem ve vzduchu, aby ten fakt zdůraznila a zároveň se omluvila. chvilku má dojem, že už jen samotná ta představa jí obrátí žaludek naruby, ale není to tak zlé jak to vypadá a za chviličku je jí zase o něco lépe+ Netušila jsem, že to není můj nejoblíbenější pohyb. +zakroutí nad tím hlavou a dokonce se i pousměje. už je jí mnohem líp a pomalu se opět dostává do lepší nálady, tak nějak tušila, že se dnešek bez něčeho takového neobejde+ Kde je Vanessca? +rozhlédne se zmateně kolem, když jí nevidí hned vedle Christiana+ Skočím si na toalety. Nechce jít taky? +zajímá se, když už tam půjde tak aby s ní za chvilku někam neběželi+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 08 dub 2013 16:28

Už je ti líp? +koukne na ni starostlivě+ Ty teda na cukrovou vatu zapomeň. +uculí se, říká to spíš něžně než že by ji nějak komandoval+ Jo, to bylo děsný, to máš pravdu. +přikývne vážně, a trochu se mu uleví, protože to vypadá, že na centrifugu nepůjdou+ Vždyť se nic neděje, hlavně, že už je ti dobře. +ujistí ji s úsměvem, a pro jistotu ji ještě trochu přidržuje+ Vybírá si plyšáka. +ukáže jí holčičku+ Neboj, ona ví, co má dělat, kdyby ji chtěl někdo krást. +uculí se+ Zjistíme to. +přikývne a jdou spolu k automatům, kde Vanesska přizná, že by taky šla, a dokonce jim ukáže cedulku s panáčkem a panenkou, kterou tam zatím našla, chytne se Jasmine za ruku a jde s ní+ Já na vás počkám tady. +zavolá za nima ještě Chris+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 dub 2013 16:41

Mnohem, když nemyslím na ten točivej pocit. +přikývne souhlasně a pousměje se, skutečně se jí dělá čím dál lépe, dokonce nabrala za tu chvilku o dost zdravější barvu+ Ale já se na ní tak těšila. +dělá psí očka, ale vesele jí v nich svítí, protože sama uznává že pokud bude mít stále žaludek na vodě něco takového by asi nebylo nejlepší+ Takže na další takovej podobnej kolotoč jdete samy. +rozhodne naprosto demokraticky, že se v takovém případě bude držet pevné země a nebude to riskovat, takže pokud malá bude chtít na centrifugu bude to na něm aby jí přemluvil :D .opatrně se vyhrabe na nohy+ Ah... podle toho jak se culíš by to byla zřejmě zábavná podívaná. +usměje se vesele, už opět s vynikající náladou+ Tak super, razíme. +usměje se na ně a natáhne k Van ruku, aby s ní zamířila na toalety+ Tak co princezno, zvládneš to sama nebo mám jít s tebou? +zajímá se, protože absolutně netuší jak na tom děti v takovém věku jsou a tak nějak doufá, že jí to to malé pískle osvětlí a v případě potřeby jí pomůže a postará se o ní. sama se upraví a vypláchne si pořádně ústa, než se s Vanescou vrátí zpět+ Tak kam teď? +zajímá se s úsměvem a zvědavě se rozhlédne kolem+ Myslím, že by bylo spravedlivé kdyby teď atrakci vybral táta. Co Van? +usměje se na holčičku a spiklenecky se k ní skloní+ O cukrovou vatu, že to budou autíčka. +zašeptá trošku víc na hlas aby jí slyšeli oba, ale vypadá to náležitě tajně a spiklenecky+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 08 dub 2013 22:36

(promiň, já mám dneska fakt děsnej den, až teď jsem došla ze školy a ještě musím něco udělat na zítra, tak moc nestíhám... :roll: :ss Ale všichni tu přejem Neferet k narozeninám všechno nejlepší! :Love :* )

No vypadáš líp. +uzná nakonec a pohladí ji po tváři+ Tak kdyžtak odpoledne, hm? +uculí se, a je mu jasný, že si to stejně neodpustí, stejně jako kyselý pendreky, tureckej med a mandle v cukru+ No další kolotoče už doufám nebudou. +zatváří se upřímně vyděšeně, ale koutky mu poněkud cukají, a pomůže jí na nohy a kouká za nima, jak jdou na záchod+ Musíš mě podlžet, abysem nespadla do záchoda. +poučí ji Van vážně, jakože to je přece jasný, ale ostatní věci zvládá sama, a trvá i na tom, že se sama oblíkne, přičemž si vzadu zastrčí sukýnku do kalhotek+ Luce. +natáhne k Jasmine ručky, jakože nedošáhne do umyvadla, takže ji taky bude muset vyzvednout+ Ty si naše teta na pusinkování? +zeptá se jí pak zaujatě, jak jdou za ruku zpátky+ No vidíte, jak jste to pěkně zvládly. +uculí se na ně Chris, když dojdou zpátky+ No jistě, že to budou autíčka. +přikývne vážně+ To je přece nejlepší atrakce! +koukne na ně jako ať se neodváží protestovat a už si to hasí k frontě na autodrom+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 dub 2013 22:54

(Jasně to je v pohodě, vím jaký to je nestíhat ;) Děkuju, děkuju :happy* :hug2: )

Odpoledne zní slibně. +souhlasí se širokým úsměvem, protože rozhodně nehodlá vynechat všechny ty dobroty, co prodávají ve stáncích, kolem kterých procházejí+ Tak to jsme dva. +zasměje se tiše když vidí jak vyděšeně vypadá a konejšivě mu prohrábne vlasy a zlehoučka ho líbne na tvář+ Dobře, provedu. +usměje se na ní vesele a pomůže jí na mísu a spolehlivě jí přidržuje aby nezahučela dovnitř+ Koukám že jsi šikovná holka. +usměje se, ale tiše se zasměje, když se k ní malá obrátí zády a tak zahlédne zastrčenou sukénku+ Uprav si ještě sukýnku sluníčko. +zazubí se na ní a pomůže jí vytáhnout látku z kalhotek+ Jasně, na ty nemůžeme zapomenout. +pokývá souhlasně hlavou a vezme jí do náruče, aby měla lepší přístup k umyvadlu+ To víš, já doma nemám takovou princeznu jako jsi ty. Proto potřebuji sem tam poradit. +mrkne na ní vesele a sama si omyje ruce a podá jí papírovou utěrku+ Tak hotovo. To táta bude koukat jak jsme šikovný. +usměje se a vydá se s ní zpět+ Oh... no... teta na pusinkování? Prozradíš mi, co je to za vážené postavení? +zajímá se trošku zmatena a zaskočena jejím dotazem+ To jsem si mohla myslet. +rozesměje se vesele a vrtí nad tím hlavou+ Vyhrála si princezno. +pohladí jí po vláskách a vydá se za Christianem+ Co myslíš, je to nejlepší atrakce? +ptá se Van zatímco si razí cestu ke svému cíli+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 09 dub 2013 00:47

+Vanesska k jejímu asistenčnímu výkonu žádný poznámky nemá, takže se zdá, že to zvládla dobře :D + Já tě to naučim. +slíbí jí a zazubí se+ Maminka a tatínek se pusinkujou, ale teďka už se nemaj ládi. Ale pozád se musí pusinkovat, aby nebyli smutný, jenze né spolu. +vysvětluje jí to vážně, i když se v tom trochu motá+ Maminka má stlejdy na pusinkování, a ty seš naše teta na pusinkování? +zvedne k ní očka zmateně+ (a jen tak mimochodem, to jsem si nevymyslela, to je terminus technicus, co na mě jednou vybalila moje čtyřletá...ehm, praneteř, nebo co to je. :D) Nejlepčí je to plvní. +odpoví Van přesvědčeně, horská dráha jí očividně učarovala+ Budeš to umět řídit? +zajímá se Chris, když jim koupí žetony na autíčka a počká, až si Vanesska vybere jedno ostře oranžový, co se jí líbí+ Normálně točíš volantem podle toho, na kterou stranu chceš jet, a dole je pedál, na který šlapeš, abys jela dopředu. +vysvětluje jí to, zatímco pomáhá Van do autíčka+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 dub 2013 01:04

Tak to jsi moc hodná zlatíčko. +usměje se na ní a pohladí jí po vláscích a pozorně jí poslouchá přičemž se v těch nových informacích snaží vyznat+ Oh... no... když tak nad tím přemýšlím, tak asi ano... jo... jsem vaše teta na pusinkování. +souhlasí nakonec ať už to pro ní znamená cokoliv, je ochotná všechny rizika podstoupit. ovšem musí uznat, že takový titul zní moc dobře (páni, co ty lidi nevymyslej :D takže praneteř, páni :D )+ Tak s tím souhlasím, taky se mi moc líbila. +pokývá souhlasně hlavou+ Možná bychom na ní mohli ještě jednou. Někde jsem tu zahlédla ještě mnohem větší. +zazubí se na ní vesele než stočí pozornost k autíčkům+ No, po takový instruktáži mi to půjde jedna radost. +zazubí se a pokývá hlavou, nepřijde jí to moc složité. vybere si proto svoje červené autíčko a co nejelegantněji se do něj poskládá+ Co je cílem? +zajímá se, co víc než jízdu autem má očekávat a než začnou vesele si zapozuje na sedačce+ Ale pěkný autíčko jsem si vybrala. ě+poplácá dlaní zlehka po boku autíčka, na oko hrdě, ale v očích jí jiskří a rty jí cukají v širokém úsměvu+ Moje první kára. +zazubí se na ně+ Ale na to tvoje, sluníčko, nemá. +mrkne na Vannescu a zvedne veselým rozzářená očka k Christianovi. možná očekává že jí její výběr náležitě pochválí :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 09 dub 2013 01:58

(no asi spíš neteř přes koleno, prostě dcerka od mojí sestřenky. Je to dáreček, no. :D )

Tak jo. +přikývne Vanesska a vezme to jako fakt+ Jů, kde, kde? +dožaduje se hnedka větší dráhy, na což Chris jen pobaveně protočí oči+ Je to jednoduchý. +přikývne+ A cílem je... +v tu chvíli obsluha zapne proud a autíčka se rozjedou+ zvítězit! +zazubí se a a s rozjezdem to do ní napere ze strany až Vanesska na sedačce poskočí+ Máš pěknou káru, bejby. +uculí se, vycouvá, objede jedno kolo a tentokrát do ní vrazí zezadu, Van si to očividně taky užívá, soudě podle rozsvícených oček a hlasitýho smíchu, ovšem ani zdaleka ne tolik, jako její pomstychtivě se tvářící nadšený tatínek, který tam kosí všechny a Jasmine nejvíc :D +
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner