Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 15 dub 2013 13:16

+dá jí ještě jednu pusu, protože se od ní nemůže pořád tak nějak odprostit+ No jasně. Pokud to hnízdo uklízečka nezbalila, tak by tam mělo ještě bejt. Ale my sme asi dost velký cvoci na to, aby nim uklízečky neuklízeli pokoj, dokud si o to sami neřeknem. +zasměje se a vyhrabe se z žetonů, což mu podklouzne jenom trochu a se smíchem teda vyskočí z vany a dojde na terasu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2013 13:36

+hezky ho pomalu políbí a vyhrabe se z žetonů, u čehož nejvíc ze všeho připomíná mládě vorvaně, sebere ze země jeho košili a oblíkne si ji, aby tam nepobíhala nahatá, a dojde za ním+ Myslíš, že si o našem apartmánu uklízečky vyprávěj legendy? +zazubí se a vleze si tam do toho hnízda a zapálí si+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2013 13:53

No jestli ne, tak rozhodně budou. +uculí se a rozvalí se v peřinách na terase, taky si zapálí cigaretu a spokojeně vyfukuje kouř k obloze+ Pojď ke mě, kočko. +usměje se na ni a stáhne ji k sobě na svou mužnou hruď+ Určitě jo, když jim ještě necháme nějaký dýžko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2013 14:16

No měli bysme si nechat uklidit, máme tam pěkně bordel. +uculí se+ Peníze kazí charakter, já bych jim spíš napsala rtěnkou na zrcadlo básničku. +zazubí se, hodí špačka přes zábradlí, dá mu pusu na prsa a schová se před ním pod peřinu+ pojď ty ke mně. +zaculí se na něj škvírkou z tý svý peřinový pevnosti, a když tam k ní vleze, chytne ho za ruku+ Chceš říct tajemství? +zašeptá mu spiklenecky jako by jim bylo osm+ Já jsem děsně zamilovaná. +uculí se a dá mu pusu do dlaně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2013 14:58

Jasně. +zasměje se+ Protože je určitě potěší, že jim přiděláváme práci navíc nějakým bordelem na zrcadle. +vklouzne za ní pod peřinu+ Můžu k tobě do pelíšku? +uculí se na ni a rukama jí vklouzne pod košili, aby mohl obejmout její teplé tělo a přitulit se k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2013 16:07

Ale to je úplně špatnej přístup. +zazubí se+ Kdyby si lidi víc psali básničky na zrcadla, nebyli by to takový kyselý prdelky. +pronese moudře a začne mu nějakou psát špičkou prstu na břicho+ No to víš, že můžeš. +uculí se a přitulí se k němu blíž, aby se navzájem hřáli+ Tohle je hezký. +usměje se mu do kůže a rozmáchle podtrhne poslední slovo svýho výtvoru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2013 16:15

Tak já ti budu psát básničky na zrcadlo každý ráno. +usměje se na ni a soustředí se na to co mu píše na kůži ale nějak to furt nemůže rozluštit. Chvilku nad tím duma ale zvědavost mu nedá+ Cos mi to tam napsala? .+koukne na ni prosebne+ Řekni ni mi to prosím.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2013 16:43

To nemusíš. +usměje se+ Mně úplně stačí se vedle tebe probouzet. +pohladí ho po paži+ Já neumím vymýšlet básničky, musím si pomáhat. +pokrčí rameny pobaveně+ Come with me, into the trees, we'll lay on the grass and let hours pass, take my hand, come back to the land, where everything's ours, for a few hours. Let me see you stripped down to the bone, let me hear you speaking just for me. +zabrouká mu to potichu a píše mu to přitom na břicho+ Znáš tu písničku? +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2013 18:03

Znám. +típne špačka od cigára, usměje se na ni a políbí ji+ Jen jsem si na ni hned nevzpomněl. +stulí si ji v náručí a dá jí pusu do vlasů+ Je moc hezká a ... +pousměje se+ Jako by byla o nás, co?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2013 18:42

No mě to právě napadlo. +pousměje se, pohladí ho po boku a hezky pomalu ho políbí+ Což je úplnej konec. +zazubí se+ Jak se začneš vidět v písničkách, je to jasná známka naprosto neodvolatelně patetický, společnost odpuzující zaláskovanosti. +zasměje se a líbne ho na břicho+ Ale mám tu písničku ai kapelu ráda, Angie nás jednou protáhla do zákulisí na koncert. +uculí se+ Kytarista mi podepsal prso. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner