Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 15 dub 2013 19:40

Fakt?! +zatváří se vyděšeně+ Tak ne, tak ne, to odvolávám. Je to děsná píseň a měla by se prohlásit za toxickou. +rozohní se, když slyší o té patetické zaláskovanosti+ Já jsem zaláskovanej náhodou naprosto novým a nově šáhlým způsobem se stejně šáhlou holkou. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2013 20:29

Tak jo, už ji nikdy nezmíním. +zazubí se+ No pochopitelně, já si taky připadám zaláskovaná velice revolučním způsobem. +přikývne vážně a nakloní se k němu pro polibek, než se mu zase stulí do náruče+ Víš, že máš děsně sexy ruce? +uculí se a chytne si jednu jeho ruku do dlaní+ Líbí se mi dlouhý a hubený prsty. +dá mu pusu na každej prst zvlášť a nakreslí mu kolečko do dlaně+ Jsou děsně šikovný a vypadá to hrozně sexy, když v nich držíš cigaretu. +sdělí mu důvěrně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2013 21:23

Jo? +uculí se na ni+ Fakt se ti tak líbí. Jo šikovný to ony jsou. +usměje se a špičkami prstů jí přejede po klíční kosti, sklouzne na ňadro a pak k pupíku, tam si taky udělá několik koleček+ Taky jsou děsně zvědavý a nenechavý. +významně zahýbe obočím a sklouzne jí prsty do klína+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2013 21:57

Líbí, koukej, jak jsou pěkný. +chytne ho za ruku a ukáže mu ji+ Ty ještě nemáš dost, jo? +uculí se, ale rozhodně neprotestuje, obejme ho kolem krku a jemně, skoro líně ho políbí, přitiskne se k němu tělem a tiše mu vydechne do rtů, když ji polaská v klíně+ Prostě jsou celkově boží. +zazubí se a trochu pro něj roztáhne nohy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2013 22:16

Já tebe nikdy nemám dost. +vydechne jí do rtů+ Moje prsty taky ne, říkaly mi to. +zašeptá s úsměvem a rty sjede na její krk a do důlku u klíční kosti. Prsty v jejím klíně zatím objevují všechna ta krásná a citlivá místa a hrají si s nimi+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2013 22:52

Tak to mám kliku. +zvedne k němu očka s úsměvem, a jak už ví, kam sáhnout, tak se jí pod jeho doteky spolehlivě zrychluje dech, a jeho prsty jí zvedají boky z matrace, prsty se mu probírá ve vlasech a tiše sténá, hladí ho po ramenou, dlaněmi mu bloudí po zádech, než sklouzne do klína, aby vyzkoušela, jestli už může zase+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2013 22:55

+zasténá když se ho dotkne a jeho napůl postavený úd se ještě o nečo víc vzmuží. Trochu vyrazí proti ní boky a sám přidá na intenzitě laskání jejího klína, vytáhne z ní prsty a zaměří se jen na klitoris. Svými ústy najde její, aby ji mohl hluboce a vášnivě políbit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2013 23:13

+oplácí mu polibky, sevře ho v dlani a několikrát ho pomalu polaská, ale když se tak intenzivně pustí do jejího nejvzrušivějšího místa, poněkud zapomene, co vlastně chtěla+ Byrone... +zasténá, jak jí mozek pracuje zpomaleně+ chci se s tebou milovat. +vydechne mu do rtů a znova najde rukou jeho mužství momentálně sevřené mezi jejich těly, zvedne se z peřin, na sobě pořád jeho košili, podrží si ho a sama na něj nasedne, pěkně pomalu centimetr po centimetru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 dub 2013 23:18

+pomalu a soustředěně přikývne+ Dobře. +vydechne+ Budeme se milovat. Máš nějaké speciální přání, lásko? +zasténá a když na něj tak pomalu nasedne, tak ji chytne za boky, pomalu jí rozhalí košily, rozepne a dotkne se jejích ňader, jemně se laská ve svých dlaních+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 dub 2013 23:38

Žádná vana žetonů +musí se uculit+ Chci prostě úplně obyčejně tebe. +sklouzne mu rty na krk a polaská ho tam jazykem, dlaněmi ho hladí po pažích a pomalu se na něm pohybuje, spíš tak zvolna krouží boky, než že by na něm nějak přirážela, chce si vychutnat každý pohyb a dotek, každej záhyb jeho kůže, kterou jemně hladí konečky prstů, a přitáhne si ho za zátylek k dlouhému hlubokému polibku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner