Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 16 dub 2013 02:22

+objedná dva obří slaninový sendviče a taky pořádnou porci zmrzliny, aby jim to donesli rovnou na terasu+ Morgan Freeman Junior? Já chci aby se naše první dítě jmenovalo po mě. Byron! +hrdě vypne hruď+ To je jméno hodno králů!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2013 02:35

+přikreje se peřinou, aby moc nepohoršovala pokojovou službu+ Ale Morgan Freeman je nejdrsnější černoch! A po něm je Samuel L. Jackson. +vysvětlí mu to+ A co když to bude holčička? +uculí se+ Obávám se, že za Byrona by se jí mohly děti ve škole smát. +mrkne na něj+ Nebo jak to u vás funguje, ty musíš mít syna? +koukne na něj+ A krom toho mi přijde divný používat pro děti recyklovaný jména... pak na někoho voláš a nikdo neví, koho myslíš. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2013 02:44

Ale ne, nemusím mít syna. Jenom... by mě to potěšilo, kdyby se jmenoval po mě. +řekne strašně jako by nic a kouká na svý nehty+ Ale nemusí. +usměje se na ni+ A jaký holčičí jména se ti líbí? Nebo bys ji pojmenovala Morgana nebo Samuela? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2013 03:00

Já myslím... kvůli tomu lordství a tak, víš. Kdybysme neměli syna, může po tobě dědit holka? +zajímá se, a pak ho chytne za ruku+ Jasně, že ho pojmenujem, jak budeš chtít. +dá mu pusu do dlaně+ A tohle je náhodou hezký jméno. +usměje se+ Já nad tím popravdě ani nepřemýšlela. Když jsem byla malá, chtěla jsem mít Alici, ale teď je mi to asi jedno. Ale líbilo by se mi, kdybychom mohli holce dát druhý jméno po mojí mámě. +koukne na něj opatrně+ Ona se jmenovala Jacqueline, což je jako jméno samo o sobě děsný, ale druhý jméno nikdo neřeší, ne? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2013 03:06

Já to zařídím, aby po mě mohla dědit holka. A jestli bude po nás dvou aspoň z půlky, tak myslím, že založíme nezapomenutelnej rod. +zasměje se a v tu chvíli jim dovezou sendviče a Byron se hned do jednoho hladně zakousne+ Jacqueline? Tak jo. +přikývne+ Bude to Jacqueline, co bych pro tebe neudělal.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2013 03:20

To teda jo. Za tři sta let se o nás budou vyprávět legendy. +zazubí se a vezme si svůj sendvič+ Dík. +nakloní se k němu a dá mu hezkou pusu+ Pro mě to fakt hodně znamená. +pohladí ho po ruce+ Každopádně to ještě tak pár let nemám v plánu. Ale pořád jsme nevyřešili, co budem dělat zítra. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2013 03:24

My se nebudeme brát? +koukne na ni překvapeně, ale koutky mu cukají+ No tak v tom případě by sme mohli... třeba se jen tak courat po městě a strašit turisty. Nebo strávit celej den tady v tom našem hnízdě a nechat se obskakovat obsluhou. +navrhne jí dvě alternativy, co se jemu osobně tak docela zamlouvají+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2013 03:31

To stíháme, ne? +zazubí se a pak ho plácne po rameni+ Z takovejch věcí by sis neměl dělat srandu, taky bych tě mohla vzít za slovo a byl bys pěkně v háji. +zazubí se+ Já jsem pro to dělat obojí. A postavit v pokoji hrad z těch žetonů. +doplní to ještě+ A kouknout se na nějakej boží film. +navrhne nakonec+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2013 03:39

Tak jo. +přikývne+ Hrad už jsem dlouho nestavěl, ale snad jsemnevyšelze zvyku.Budem potřebovat nákresy, plány a architekta. +vymýšlí to tam hnedka celý+ A co za film? Třeba, třeba Nabít a zabít. To je boží film, fakt jo. Je to o chlápkovi, co ho nechá přítelkyně a vyhodí ho z práce a dojede za kámošem... +koukne na ni a zazubí se+ Ale já ti to prozrazovat nebudu. Každopádně budem potřebovat horu popcornu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2013 03:53

Mně stačí, když bude mít velikou věž a na ní vlajku. +uculí se+ Co chceš, tohle jsem ještě neviděla, tak klidně můžem. +pokrčí rameny a zívne+ Ale teď jdem spát, jo? +natulí se k němu a dá mu pusu+ Dobrou, zlato. +líbne ho na hruď a zavře oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner