Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 16 dub 2013 04:03

Tak jo, kočko, jdeme spát+ Usměje se na ni a chytne ji kolem pasu, dá jí pusu do valsů+ Dobrou noc. +pošeptá než zavře oči a usměje se. Uvědomí si, že tohle je jeden z nejkrásnějších okamžiků jeho života a že by ho za nic na světě nevyměnil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2013 14:24

+přitulí se k němu blíž a spí až do rána, kdy se probudí a ještě chvilku jen tak leží u něj a vychutnává si, jak je hezký probouzet se mu v náručí, pak se z něj opatrně vymaní a dojde dovnitř objednat si kafe, se snídaní počká na něj, chvíli si tam čte a poflakuje se a pak si vleze do křesla a pustí si Snídani u Tiffanyho, z vany si přivolá žeton a manikůrovejma nůžtičkama do něj vrtá dírku, aby si z něj udělala náhrdelník+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2013 14:38

(jednou jsem taky zkoušela žeton provrtat nůžkama, nešlo to :D ale vrtačkou to jde, mám taky jeden na krk :D)

Kočko. +zamručí nespokojeně v posteli, když se probudí+ Proč ty mi z toho pelechu vždycky utečeš? +koukne na ni, trochu zamračeně, ale obleče si trenky a usměje se na ni, vstane a slastně se protáhne. Následně si zapálí cigaretu a přijde k ní+ Dobrý ráno. +usměje se a dá jí pusu+ Jak se máš? +koukne na žeton+ To je hezký, že mi taky jeden uděláš, prosím?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2013 14:51

[quote="Byron"](jednou jsem taky zkoušela žeton provrtat nůžkama, nešlo to :D ale vrtačkou to jde, mám taky jeden na krk :D)

(já jsem kouzelná, dám to nůžkama. :D a jdu pro jídlo)

+natáhne se v křesle hlavou dolu přes opěrky, aby na něj viděla, a uculí se+ No to přece kočky dělaj, ne? Utíkaj z pelechu, ale vždycky se vrátí k tomu, kdo je škrábe za ušima. +zazubí se+ A hlavně koukat se jak spíš je zábavný jen asi hodinu nebo dvě. +mrkne na něj+ Nemůžu za to, že se probouzím první. +pokrčí rameny+ Dobrý dáno. +chytne ho kolem krku a hezky ho políbí+ Mám se báječně, momentálně jsem zjistila, že potřebuju malý černý, velkej klobouk a půlmetrovou špičku, a vypadat jako Audrey Hepburn. +zazubí se na něj+ Udělám, až se mi podaří udělat tam tu pitomou díru. +zavrčí a rejpe do toho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2013 15:10

Dobře já si začnu nastavovat budíka. +zazubí se na ni a pěkně jí oplatí ten polibek+ Takže dneska ve stylu Audrey Hepburn? +koukne na ni se smíchem+ No tak jo, protože jestli na to někdo má, tak jedině ty, kočko. +usměje se na ni+ A fakt chceš půlmetrovou špičku? To budeš klepat cigáro do čaje co stojí na druhé straně stolu. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2013 16:01

Ale prd, ty se musíš vyspat, abys měl sílu na všechny ty čuňárny, co furt děláme. +zazubí se a pustí ho k sobě na gauč a hned mu šoupne nohy na klín+ Ale jestli se fakt chceš probouzet vedle mě, tak já si budu zatím třeba číst v posteli, nebo něco. +usměje se na něj+ Jo. +rozhodne rázně+ Budu vypadat přesně takhle. +ukáže na televizi+ Koukej, ona jí má taky dlouhou. +vysvětluje mu, že to je jako nutný+ Co chceš k snídani? Jsem na tebe počkala. +uculí se a vezme si telefon+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2013 17:27

Na takový cunarny jsem se připravoval celej život. Na to mám síly dost. +zasmeje se a dá ji pusu+ No tak jo. +povzdechne si dramaticky+ Budeš mít dlouhou špičku. Nemám ti ještě sehnat obří skleničku na koňak? Tak Dvoulitrovou abys to měla kompletní? +uculuje se+ Já dneska snidat nechci. Dám si jenom lafe a asi miliardu cigaret. +svalil se do křesla+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2013 18:29

Ne, stačí mi špička, jsem děsně skromná. +zazubí se+ A zítra si můžeš vybrat ty, jakej budem mít den. +slíbí mu a dá mu pusu, pak zavolá na recepci a objedná mu spoustu kafe a novou krabičku cigaret, a zmrzlinu s malinama pro sebe, nadiktuje jim svoje velikosti a zaúkoluje, aby jí donesli šaty a klobouk a sluneční brejle a špičku a balerínky+ Au. +sykne potom, když se jí konečně podaří provrtat žeton a samozřejmě si bodne nůžky do prstu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 dub 2013 18:40

Dobře. +přikývne s úsměvem+ Ale co si mám oblíct já, když ty budeš tak prudce elegantní? Přece vedle tebe nemůžu vypadat jako vágus. +koukne na ni, co se stalo+ Ukaž. +vezme její ruku do své a olízne tu kapku krve a pak jí tu ranku stiskne, aby jí z toho netekla krev+ Protože ty budeš tak sexy, že od tebe budu muset odhánět zástupy chlapů. To abych se na to připravil.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2013 19:56

Mohl by sis vzít klobouk. To by ti děsně slušelo. +mrkne na něj+ Nosil bys ho na stranu a koukal na mě zpod něj. +zazubí se, jak si to představuje+ Vágusové budem zítra. To bude taky sexy. +rozhodne, a zezadu na krku jí naskočí husina z toho jeho jazyka na kůži+ Teda, jsme spolu pár měsíců a už mi piješ krev. +zazubí se+ Už je to dobrý. +zkontroluje si to, protáhne tím žetonem koženou šňůrku a zavěsí mu ho na krk+ No vidíš, jakej seš fešák. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner