Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 16 dub 2013 20:43

+usměje se na ni + Jo to se mi líbi seženu si klobouk. +hned zavolá na recepci aby ho pribalili k tě její objednávce+ Díky. +koukne na beton vezme ho do prstů a dá na něj pusu+ To mám pro štěstí. +zazubi se na ni+ Tak kdy vyrazíme? +koukne na hodiny+ Už taky bude skoro poledne. +zavrti nad tím hlavou+ Někdy by mě zajímalo jaký to je v sedm ráno když se člověk vzbudí a ne když to táhne celou noc.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2013 21:36

+skloní se k němu a taky mu dá pusu na žeton+ Teď ho máš pro štěstí. +uculí se a vyskočí, aby otevřela obsluze+ Oblečení dorazilo, tak můžem za chvilku. +vrátí se k němu tanečním krokem a posadí mu na hlavu klobouk+ Parádní. +uculí se a dá mu pusu+ Chceš zítra vzbudit na východ slunce? +koukne na něj pobaveně a zmizí v koupelně+ Víš co, udělej mi zatím taky řetízek z žetonu. +zavolá na něj, zatím si oblíkne šaty a punčochy a přiměřeně se namaluje, udělá si takovej ten drdol a vycupitá k němu z koupelny+ Zapneš mi šaty? +natočí se k němu zády a shrne si vlasy stranou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 00:30

+jak mu posadí klobouk na hlavu tak si ji na chvíli stáhne k sobě a dá ji pořádnou pusu+ Tak jo udělám. +přídavné a vezme beton a začne do něj vrtat vázičkama načež má zase v prstem díru on+ No bezva. +zasklebi se natáhne beton na řetízek a rychle se oblece+ Uh.+dostane že sebe když ji uvidí vyjít z koupelny+ To abych si fakt sehnal něco na dohánění chlapů+ Konstatuje a přísně ji na krk její zeton+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 01:15

+upraví si na sobě šaty a nasadí si klobouk a ty velký sluneční brýle+ Děkuju. +dá mu vděčně pusu a zastrčí si žeton za výstřih+ Ukaž? +chytne ho za ruku+ Ty ses taky škrábnul? +zavrtí nad nima pobaveně hlavou a dá mu na to ranku pusu+ Dobrý, ne? +zatočí se před ním dokola+ Dyť já to stejně dělám, abych se ti líbila. +usměje se, vezme si kabelku a přivolá jim výtah+ No dobře, to kecám. +připustí+ Dělám to proto, že se to líbí mně. Ale ty jsi hned druhej největší důvod. +přikývne vážně a nastoupí s ním do výtahu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 13:41

+se smíchem jí ukáže ranku na prstě+ Teď jsme označkovaný, jako že k sobě patříme. Ale myslím, že to lidem dojde i tak. +zasměje se a vejdou spolu do výtahu+ Jo tak já jsem druhej důvod? No tak to jsem fakt nesmírně poctěn. Čím jsem si zasloužil takové výstavní místo? +zasměje se a dá jí pusu+ Vážně ti to sekne, kočko. +mrkne na ni a ještě ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 14:19

Líbí se mi to. Patřit k tobě. +usměje se na něj a v zrcadle si upraví klobouk+ Noo, to bude asi tím, jak jsi báječnej. Kterej kluk by se mnou šel takhle k poledni blbnout převlečená za Audrey Hepburn? +uculí se a dá mu pusu+ Však tobě taky. +obejme ho kolem pasu+ Ani jsem se ještě nezeptala, jak se dneska máš? +koukne na něj s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 14:30

On by nějakej nešel? +vykulí na ni nevěřícně oči+ Tomu nevěřim. +se smíchem se protáhne a jednou rukou ji obejme kolem ramen+ Mám se nádherně, kočko moje. +usmívá se na ni, tak zamilovaně a zblble, z čehož ho ovšem vytrhne, jak se otevřou dveře výtahu v recepci a snaží se tam vecpat nějakej starší pár, tak radši oba s Vici vyplujou ven+ Jáááá +protáhne+ Bych to viděl na obět formou pikniku v nějakým pěkným parku. Doufám, že tu maj parky. Co ty na to? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 14:49

To jsem ráda. +dá mu ještě honem pusu, chytne se ho za ruku a vyjde s ním na ulici+ Určitě tu mají parky. +přikývne+ A co bys rád obědval, drahý můj? +uculí se na něj, nakoupí si nějaký jídlo u stánků a po chvíli bloudění najdou mezi těma casinama park, kde se hezky usadí do trávy+ To kdybych věděla, vzala bych si kalhoty. Teď abych furt myslela na to, že musím mít kolena u sebe. +zazubí se a vytáhne si z pytle kebab+ Víš co by se mi líbilo? +koukne na něj s plnou pusou+ Kdybysme si dali zas nějakej pěknej trip. Dlouho jsem s tebou nebyla sjetá. +uculí se na něj+ Nemyslím jako hnedka, někdy výhledově.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 14:53

+koupí si hambáče a kolu a nějaký sušenky a sedne si k ní+ Já ti na ty kolena dám pozor. +koukne jí na nohy, a tváří se u toho jak mlsnej kocour+ Jsou to moc hezký kolena. +uculí se na ni a zakousne se do hambáče+ Ale to není vůbec špatnej nápad. +pokývá hlavou+ Tak večer se poptáme a uvidíme. +usměje se na ni a otře si pusu od kečupu, výjimečně do ubrousku, když na sobě má to drahý sako+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 15:20

Dík. +zazubí se+ Tak já ti je budu ukazovat častějc. +mrkne na něj+ Já bych řekla, že nebude problém, lidi se sem jezdí bavit, sehnat drogy bude hračka. +uculí se+ ještě tady. +ukáže mu, kde zapomněl trochu kečupu, a radši mu to setře palcem sama a olízne si ho+ Víš co? +rozhlídne se a kouká, že jsou na takovým menším kopečku nad jezírkem+ Kdo bude první dole, dostane pusu. +koukne na něj rozverně+ Ale nesmí se chodit po nohách! +upozorní ho důležitě, načež si sundá klobouk a vrhne se válet z kopce sudy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner