Party!

Moderátor: Victoria

Re: Party!

Příspěvekod Christian » 17 dub 2013 15:28

Já to zítra sesbírám. +mávne nad tím pobaveně rukou, obejme ji kolem pasu a opře si bradu seshora o její hlavu+ Ale neplánuješ spát tady, že ne? +dojde mu to po chvilce, když to nevypadá, že by se chtěla někam přesunout+ To by mě totiž brzo pěkně bolel zadek. +zazubí se, chytne ji do náruče a dojde těch pár kroků k ložnici, kde ji složí na posteli, a sám se zhroutí vedle ní+ Tak, to byl tak veškerej výkon, kterého jsem dnes ještě schopen. +zasměje se, založí si ruce za hlavou a spokojeně zavře oči, ještě nespí, jen si vychutnává to příjemný vyčerpání+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 dub 2013 15:36

Dobře. +broukne, rozhodně neplánuje se s ním dohadovat o tom, kdo a kdy ten binec uklidí+ To je ale skvělý nápad. +usměje se potěšeně, že ho něco takového napadlo a spokojeně se u něj uvelebí, co na tom, že to byl pouhý dotaz a ne svolení+ Já bych ti ho pofoukala. +zamručí se úsměvem a zlehka ho líbne na rameno, ruce mu obtočí kolem krku a spokojeně se nechá odnést+ Neboj se... dneska máš veškeré právo na to se už ani nehnout. +usměje se na něj a v očích jí září spokojenost a něha, když se k němu přetočí a skoro si mu vleze na hruď, jak se k němu stulí a obejme ho rukou kolem pasu+ Já jen na chvíli zavřu oči. +broukne napůl ve spánku a vzápětí už spokojeně spí+

(Zpátky do parku? :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 dub 2013 16:41

Hmm... +zabrouká, sám už napůl nevnímá, a když sebou o pět minut pozdějc trhne a probudí se ze spaní, kouká, že ona už to dře, tak se jen pousměje, přikryje je oba peřinou, stulí ji k sobě a usne zdravým spánkem alkoholiků+

(tak jo :D)
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 dub 2013 16:54

+nespokojeně zamručí ze spaní, když sebou trhne a o něco pevněji ho obejme. zavrtí se, jednu nohu mu přehodí přes jeho a spokojeně si povzdechne, dál v tichosti a spokojenosti zatloukajíc špačky+

(tož jdete první, jste na řadě :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Předchozí

Zpět na Vicky's Corner