Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 19:28

No tak já se ho teda nezeptam. +slíbí ale odvarenej z toho není+ Já sliby plnim. +zazubi se na ni+ A když už jsem ti to jednou slíbil tak jsem pripravenej to splnit. Kdykoliv. +zazubi se na ni úsměvem a mávne na číšníka a objedná jimty zakusky+ Musíme se odměnit za ty pohledy.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 20:24

To ti ovšem slouží ke cti. +zazubí se+ No jistě, my se vůbec odměňujeme nějak málo. +zasměje se a schová si ty pohledy do kabelky, aby je pak dala poslat, a když jim to donesou, rovnou odkousne indošovi špičku+ Já myslím, že bych se měla odměnit za to, jak jsem úžasná, a koupit si perlový náhrdelník, neboť bez něj nejsem pravá Audrey. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 20:29

No tak to máš rozhodně pravdu. +prikyvne taky ukousne špičku a začne vylizovat sladkej krém zevnitř indianka+ Ty si koupíš perlovej náhrdelník a já si vezmu zlatej prsten. Takovej že když někoho prastim tak mu na celé zůstane otisk toho znaku. +uculi se nechá tam piskot a vezme si dalšího indianka+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 20:48

Ty nemáš takovej ten prsten s erbem na malíček? +zajímá se a nějak zapomene jíst, jak poněkud fascinovaně sleduje jeho jazyk+ Myslíš, že stačí jednoduchá šňůra, nebo radši trojitej? +zamyslí se nad tím+ A chtělo by to, abys na tom prstenu měl něco vyrytý, jako aby tam zůstávalo něco drsnýho. +uculí se a dojídá po něm ty piškoty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 20:59

No nemám musíme mi ho koupit. +uculi se na ni nabere na prst pěnu z indianka a mazne ji ho na rty aby ji ho mohl slibat což taky vzápětí udělá+ Co třeba Praštil vás Byron. +představí si to+ Eventuelně na něj ještě mužem nechat vyřítil mickey mouse.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 21:06

Já myslela že to máš automaticky, jako pečetní. +zazubí se+ Tak ti koupíme prsten. +souhlasí, hezky mu oplatí pollibek a ještě mu olízne ten prst od pěny+ Jako You've been hit by a Smooth Criminal, jo? No to nevím, jestli se tam vejde. +zazubí se+ Ale Mickey Mouse by byl strašně boží! +nadchne se pro tu myšlenku okamžitě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 21:14

Nee u nás se dědí akorát starej rezavej meč a plesatost čemuž se doufám vyhnu. +zasmeje se a vezme si dalšího indianka. Piskot opět nechá piskotem+ Tak teda mickey mouse. +prikyvne se smíchem+ Ale musí bejt zlatej aby byl dost nóbl. Já myslím že by ti sluseli tři řady ruzovejch perel. Nebo růžový bílý a černý. Já ti je koupím. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 21:40

Hustý, ty máš meč? +vykulí oči a dojídá po něm ty piškoty+ Hele, to mě vždycky zajímalo, když ho máš připnutej k pasu, neplácá ti o nohu při chůzi? +zeptá se úplně vážně+ Ale já nechci, abys byl plešatej! A aby moje děti byly plešatý! +koukne na něj nešťastně+ To nevím, jestli si to s tebou nerozmyslím. +zazubí se+ Ale né, k černejm šatům musí bejt bílý perly, takovej je kodex. +uculí se+ Tak jo, ale já ti chci taky něco koupit. Co chceš koupit?+zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 21:44

Jo někde u našich se válí. Když s ním neumístit chdit tak se ti zamotat mezi nohy a ty se natahnes přímo před anglickou královnou. Jak se to stalo mě. +zasmeje se a otřes si ruce i pusu do ubrousku+ No můžeš mi koupit ten prsten a pak mě jim strasne nenápadně překvapit. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 22:10

+rozesměje se při tý představě div jí krém neleze ušima, a když dojde servírka, aby zaplatili, uculí se na ni+ Můj kluk se zná s anglickou královnou. +sdělí jí jen tak konverzačně a zatáhne ty zákusky+ Že mi to někdy ukážeš, prosím prosím? +zamrká na něj prosebně+ To je tak tajný, až mi to vyrazilo dech. +zazubí se, chytne ho za ruku a vyrazí na ulici+ Jaká je královna? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner