Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 22:17

+uculi se na ni+ Kralpvna je stará. Rozhodně je strašné stará. +sdělí ji už s vážným pohledem a pokýval hlavou. Když se pak zvednou tak si ji chytne za loket a vede si ji ulicí+ Takže perly jo? +usměje se a zatahne ji teda do jednoho klenotnictví+ Tak my chceme perly pro mou slečnu. +koukne na prodavačku+ Ale pravý žádnej smuk.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 22:30

+prodavač na ně kouká trochu nejistě, jak jsou uválený od trávy, ale pak nasadí profesionální výraz a vytáhne jim plato s perlama+ Přejete si říční či mořské? +ukazuje jim různý velikosti a barvy a někoikanásobný šňůry+ Něco takovýho. +ukáže na jednoduchou šňůru s normální perlovou barvou+ Ukaž, zapni mi je. +otočí se k němu zády+ Máte taky pánský prsteny? +zajímá se mezi řečí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 22:34

Mořský ty jsou víc klasický. Co zlato? +uculi se na ni a koukne a to co si vybrala+ Takže jednoduchý? Tak ukaž. +pripne ji je kolem krku a pak ji polibi na rameno. Ale jak stojí za ni a vidí se v tom zrcadle tak neodolá a začne na sebe dělat ksichty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 22:46

Já mám ráda jednoduchý věci. +pokrčí rameny a kouká na sebe do zrcadla, a když ho vidí, uculí se a vyplázne na něj jazyk+ Prosím tě běž si vyzkoušet nějakej prsten, já si to tu dovyberu. +odešle ho pryč a začne se tam dohadovat, že by je chtěla trošku delší, a možná malinko menší+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 22:58

Dobře dobře jdu si vybrat prsten. +uculi se na ni a pohladi ji po zadečku když od ni odchází a přejde teda k prstenum+ Chci velkej zlatej prsten na malicek. +předvádí tam prodavacce co by chtěl+ A na něj jakože nahoru vyryt mickey mouse jasný? Takovýho toho oldschoolovyho nic kycovityho aby bylo jasno. +začnou mu tam předvádět prsteny a on si je zkouší+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 23:13

+když si dostatečně dovybere perly, který chce, strkne prodavači kreditku+ Já platím cokoliv si on vybere. +ukáže na Byrona+ Ty perly si nechám na sobě, a na ten prsten sežeňte nějakoou pěknou krabičku. +organizuje jim to tam+ Tak co sis vybral, lásko? +dojde k němu a obhlíží tam vitríny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 dub 2013 00:08

+dá jim i svou kreditku+ A já platím ty perly. +uculi se+ Tenhle chci. +ukáže ji přiměřené velkej prsten že zlata na kterej mu muž stačili vyrejt toho mickey mouse+ Je boží co? +zazubi se na ni a zkusí si ho na prst ještě jednou+ Zabalte mi ho. +kývne na prodavačku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 dub 2013 00:31

No krásný, ten je fakt boží. +uculí se, a stopí tu krabičku s prstenem do tašky+ Chceš si jít někoho praštit, abys to vyzkoušel? +mrkne na něj+ Mám i placatý boty, tak bysme mohli utíkat a ani bych se nemusela zout. +koukne na něj se smíchem+ Co říkáš na mý perly? +natáhne k němu krk, když vyjdou z obchodu+ Koupil mi je můj boží kluk. +zazubí se a zastaví, aby mu mohla dát pusu+ Děkuju. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 dub 2013 00:40

Myslím že pokrteni prstenu dám volný průběh. +zazubi se na ni+ Damo vaše perly jsou naprosto uchvancancujici. +podívá se na ne zblízka a pak ji najednou chytí do náruče a polibi ji+ Tvuj kluk musí bejt úplně boží a strašné tě milovat. +uculi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 dub 2013 00:59

Dobře. +usměje se+ Stejně jsem tě s ním ještě nepřekvapila, takže o ničem nevíš. +koukne na něj pobaveně, a když ji políbí, omotá mu paže kolem krku a oplatí mu polibek+ Je úplně nejvíc boží. +přikývne a uculí se+ A nevím jak on, ale já ho miluju děsně. +usměje se a taky ho pořádně políbí a přitiskne se k němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner