Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 18 dub 2013 01:18

Fakt? No tak teď zarlim sám na sebe. +zasmeje se+ Ale prstenem se radši neprastim. +uculi se+ Tak jakej je další plán, kocko? Couracka městem aby ses mohla pochlubit perlama nebo se chceš zase jít chlubit do Casina? Hadamczik že krupier by pukl závistí. +zasmeje se vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 dub 2013 01:49

To nedělej, na to máš moc hezkej obličej. +zazubí se a dá mu pusu+ Pojď ty můj fešáku, projdem se po městě. Musíme dát krupiérum čas se trochu vzpamatovat. +uculí se, chytne ho za ruku a zamíří ulicema do centra, cestou kouká do všech výloh a každou chvilku někde zastaví aby mu něco ukázala, případně mu dala pusu, když už se jí zdá, že ho dlouho nelíbala, a vypadá celkově nadšená+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 dub 2013 02:17

Ale nezmime je nechat moc dlouho nebo si na nás ještě něco vymýšlejí a my budem nahraný.+zasmeje se a taky ji dá pusu. Jak si ji tak vede tak ji obejme kolem pásu a nenápadně ji sklouzne rukou na zadek. V mezicasech ji přehrávání a scény co viděl v různých filmech zejména z Las Vegas. Až se začne stmivat a oni zamíří zpátky k hotelu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 dub 2013 02:33

My dva? my je přechytračíme, úplně kdykoliv. +zazubí se vezme ho kolem pasu a pomáhá mu přehrávat všechny možný scény, a když dojdou zpátky do hotelu, je celá uchozená a vysmátá+ Takže lásko, mám pro tebe důležitou otázku. +uculí se, když výtah dojede do jejich apartmánu a vytáhne z kabelky tu krabičku s jeho prstenem+ Vezmeš... +začne dramaticky a otevře to+ mě někdy na Floridu, abych si mohla v Miami dramaticky nasadit sluneční brýle jako Horácio z Kriminálky Miami? +dokončí to se smíchem a navlíkne mu ho na prst, a natáhne se, aby mu dala pusu+ Teď máš bejt jako překvapenej. +zašeptá spiklenecky+ Víš co, vyber nějakej film na večer, já skočím do sprchy a hned jsem u tebe. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 dub 2013 13:00

Ano? +když mu sdělí, že pro něj má důležitou otázku, tak se na ni velmi vážně podívá a srazí obočí k sobě a dokonce se mu ani nechvějí koutky úst+ Jistě lásko! +zapěje dramaticky, jak v opeře+ Jsem poctěn a překvapen a ... poctěn. +chytne ji do náruče+ Vezmu. Slibuji. A budu ti dělat společníka při všech scénách a tobě nechám Horácia. +zazubí se na ni a dá jí pořádnou pusu+ Navlečeš mi ho? +zeptá se jí opět už s úculem a natáhne k ní ruku+

(takhle? :D)

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 dub 2013 13:37

(přesně takhle! je to borec! :D)

Ach, mé srdce zaplesalo. +zazubí se a natáhne se pro pusu+ A půjdem do Disnelandu! Nebo Disneyworldu nebo kterej to tam je. +rozhodne+ Téda, to seš ale formát. +uculí se+ Já tě za to taky jednou nechám nasadit si brejle, jo? +pohladí ho po hrudi+ Tak ukaž. +chytne ho za ruku a slavnostně mu ho natáhne na prst+ Parádní. +mrkne na něj+ Tak mě hlavně nebij, aby sis to zkusil, jo? +zazubí se+ Tak nám vyber ten film a já jdu do sprchy. Hned jsem tu. +políbí ho krátce a zapluje do koupelny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 dub 2013 13:44

Ty jo, tak to musí být pravá láska, když mě necháš nasadit si brejle. +uculí se na ni a dá jí pusu+ Já bych tě nikdy nebil. +koukne na ni, co si to o něm myslí a skočí k televizi a začne jim vybírat film. Furt se nemůže rozhodnout, co pustí, až tam objeví Dark knight rises, což ho úplně uchvátí, tak objedná popcorn a oříšky a nachystá gauč před televizí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 dub 2013 13:57

To si piš že je! +uculí se+ Já přece vím, že ne. +pohladí ho lehce po hrudi, a pak k němu dojde z koupelny v županu, perly pořád na krku, a vleze si k němu na gauč+ Tak cos nám vybral? Catwoman, jo? +loupne po něm okem pobaveně+ Tos měl říct, že se ti líbí holky v kůži. +zazubí se, přitáhne si mísu s popcornem a pustí to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 dub 2013 14:03

Proč? +zasměje se a přitáhne si ji k sobě+ Oblíkla by ses do kůže a vzala si uši? +uculí se a nabere si hrst popcornu a zaboří se do pohovky+ Ale stejně by to bylo boží mít nějakou superschopnost. Nebo mraky peněz, aby sis mohla postavit a vynalíst všechno. +nachvilku se zarazí a koukne na ni+ Moment, něco mi říká... že my máme mraky peněz. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 dub 2013 14:29

No kdybys chtěl, tak třeba jo. +zazubí se a uvelebí se tam u něj+ Ale my přece máme všechny superschopnosti. +uculí se na něj+ Chceš se rychle přemisťovat z místa na místo? To umím. Chceš lítat ve vzduchu? To ti taky můžu splnit. +pokrčí rameny s úsměvem+ To máme. +přikývne vážně+ Sice jsem plánovala něco našetřit, kdyby naše děti chtěly na vysokou, ale jestli chceš všechno utratit, abys mohl bejt batman, tak se s tím smířím. +zasměje se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner