Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 18 dub 2013 14:32

No jo, ale to všechno umíš ty. Ty máš superschopnosti a navíc máš i peníze a moje mužské ego tím neuvěřitelně trpí. +zazubí se na ni tak, že jí musí být jasný, že tím netrpí ani trochu+ Takže se potřebuju nějak vyšvihnout. Abych vedle tebe nebyl takový máslo, chápeš. To je jako kdybys ty byla Batman a já byl Robin. Ts, takový ucho. +ušklíbne se vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 dub 2013 15:14

Ale prosím tě. +zavrtí nad ním pobaveně hlavou+ Ty jsi přece boží. +převrátí se mu v náručí, aby na něj viděla+ A když jsem s tebou, můžu bejt kdo chci. Můžu plácnout co chci a vymyslet sebevětší kravinu a tobě to stejně nepřijde blbý. Můžu bejt... já, i když to není zrovna oslňujícně sexy já. Co se mě týče, to je nejlepší superschopnost na světě. +uculí se a dá mu pusu+ A krom toho mi to umíš udělat jako nikdo. +zašeptá mu do ucha a zazubí se+ Takže pro mě seš rozhodně Batman. +pohladí ho po stehně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 dub 2013 15:24

Jistě, že mi tvý kraviny nepřijdou blbý. Jsou to totiž parádní kraviny. +usměje se na ni a stáhne si ji k sobě, jak se tam tak povalujou na tom gauči+ A jsi oslňujícně sexy kočka i když máš kocovinu, že by ses o ni mohla opřít, nebo tě bolí hlava. +mrkne na ni+ Jo? Umím? +je vidět, že to ho vážně potěšilo+ Tak to bude určitě moje superschopnost, to se mi líbí. +pokývá s úsměvem hlavou+ Tak mi to stačí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 dub 2013 16:02

+natulí se k němu a postaví mu na prsa misku s popcornem, aby na ni oba mohli, a rovnou mu pár kousků strkne do pusy+ No to jsem ráda, že si to myslíš. +uculí se potěšeně+ No jasně že umíš, tak dobrá nejsem, abych to všechno odpředstírala. +zazubí se a pohladí ho po hrudi+ A ticho už, chci vědět, jak to dopadne. +přitiskne se k němu a kouká na film+ Kašlu na vysokou pro děti, pořídíme si batmobil. +poznamená potom+ Já taky školu nemám a koukej jak jsem boží. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 dub 2013 16:12

+cpe se popcornem, když ho má takhle pod nosem a jí dává taky+ Tak jo, já jsem pro. Někdo proti? Nikdo. Odhlasováno. +uculí se na ni+ Vejšku mít nemusí, stačí jim škola života a když na střední budou jezdit batmobilem, tak se nemusíme bát, že by nebyli oblíbený.+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 dub 2013 23:29

+bere si od něj popcorn a občas mu olízne prsty od másla a soli+ No ať si dělají, co chtějí, ale chtěla bych, aby měli maturitu. +koukne na něj, že o tom je připravená se i hádat+ Jo? Ty hodláš půjčovat Byronovi Juniorovi klíčky od batmobilu už na střední? +uculí se+ Spíš nevím, co tomu budou říkat, až se jim na každý párty nejvíc ze všech opijou vlastní rodiče. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 dub 2013 02:27

No jasné že mu je budu půjčovat na něco ty holky balit musí. +zazubi se a významné zahybe obocim+ Já myslím že budem skvělí rodiče. My totiž vůbec nebudem trapný a nebude se za nás stydět co? +koukne na ni vážně a je mu jasný že stejně se za ne stydět bude+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 dub 2013 15:51

No jestli bude pěknej po tátovi, tak k tomu batmobil potřebovat nebude. +uculí se a dá mu pusu+ Já myslím, že určitě bude, rodiče jsou vždycky trapný. Ale aspoň nebude muset kupovat nějakou předraženou nekvalitní trávu na ulici, my mu dáme dobrou cenu. +zazubí se+ Ty jo, ale co když to bude takový pako jako my dva? Já umřu hrůzou, jestli bude utíkat z domova. +koukne na něj vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 dub 2013 18:58

Jestli bude pako jako my dva tak se nemáme čeho bát. Vždyť my sme utíkali protože nás terorizovali. Horší to bude když nebude jako my a bude to třeba technar. To bych nepřežil. +koukne na ni vážně ale pak se rozesmeje+ Musíme jim dávat za vzor samy skvělý lidi jako revalvačním Kurta Cobaina nebo Sida Viciouse. A tak.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 dub 2013 21:52

Panebože, nebo hip hoper. +zakryje si zděšeně pusu+ To by mě asi ranila mrtvice. Dá se nějak vzdát dítěte na základě katastrofálního hudebního vkusu? +zazubí se+ Nesmíme podcenit přípravu, jakmile budu v tom, musíme mu každej den pouštět oldschoolovej rock. On si to pak bude pamatovat, až bude narozenej. Psali to v novinách. +koukne na něj, že to je potom přece jasný+ A taky jsem fakt zvědavá, kdo ho naučí takový ty věci, na který my kašlem. Jako hodnotu peněz, a že ráno se musí vstávat do školy, jíst zeleninu a dodržovat zákony, chápeš. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner