+sevře jemně jeho dlaň a nechá se vytáhnout na nohy přičemž couvne trošku víc do prostoru aby se tam nemlátili o konferenční stolek
a s naprostým nadšením mu oplatí polibek, protože miluje to co s ním dělá, když se jí povede ho takhle překvapit a okouzlit+ Děkuju. +hlesne a usměje se, trošku v rozpacích, přeci jen není na takový chválení zrovna dvakrát zvyklá. loupne po něm s úsměvem očkem, když jí tak obchází a nadšeně se mu opře o hruď a přitulí se k němu+ Dobře, ale jestli mi provedeš nějaký kanadský žertík tak si mě nepřej. +loupne po něm očkem a vesele se zazubí, ale pak skutečně oči zavře a jemně ho bezděky hladí po paži, kterou jí objímá kolem pasu, když se kolem jí sevře jeho magie a jeho síla s ní trhne až ztratí půdu pod nohama, aby jí vzápětí opět našla. chvíli jí trvá, než jí dojde co se stalo a do nosu jí uhodí vůně můře a po tváři pohladí jemný teplý větřík. trošku se zamračí, jak se tomu snaží přijít se zavřenýma očima na kloub, ale ve chvíli kdy jí popřeje všechno nejlepší se jí rozklepou kolena, jelikož vůbec nečekala, že by si vzpomněl a rychle počítá. vždyť ona sama na svoje narozeniny díky všemu tomu co se děje, úplně zapomněla. ale ve chvíli kdy jí sundá ruku z očí a ona je otevře, aby se mohla podívat, kde to jsou, zalape po dechu a bezděky si dlaň vyjede k dekoltu+ Pane bože... +zašeptá naprosto unešena, překvapená a okouzlená z toho pohledu+ Jak jsi...? To je...? +dostává ze sebe poloviční dotazy, jak neví na co myslet dřív, jakým pocitem se nechat unést dřív. jestli štěstím a potěšením z toho, že si vzpomněl nebo jestli okouzlením a unešením z místa, na které jí vzal. opatrně jako by se bála, že se jí to jen zdá přejde k zábradlí balkonu a dlaně položí na teplý kámen, s rozšířenýma očima klouzajíc pohledem po střechách budov a uličkách, než se k němu prudce otočí, aby se ujistila, že tam skutečně je s ní a v očích se jí třpytí všechno to co cítí, střídá se v nich pocit jeden za druhým+ Já... nemám slov. To je naprosto... +vydechne roztřeseně a úplně na měkko, když k němu rychlými kroky přejde, obejme ho kolem pasu a políbí dávajíc do polibku všechno to co cítí a všechnu tu náklonnost kterou k němu chová jakoby tímto překvapením stokrát znásobenou+