Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 26 dub 2013 12:55

+kouká na ni, jak zapálí to brko, oči vykulený+ Já tě miluju! +koukne na ni, jako n bohyni+ Už jsem ti řekl, že tě děsně miluju? +šťastně a nadšeně ji obejme a taky jí dá pusu, než se sám chopí jointu a dá si šluka, když spokojeně vyfoukne kouř, tak má zase svůj pohodovej úsměv+ Kočko. Drž se mě a dokážeme velký věci. Možná budem mít i vlastní hrad. +zazubí se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2013 15:23

Mám pocit, že ses zmínil. +zazubí se+ Ale co se mě týče, já to můžu slyšet pořád. +uculí se na něj a dá mu pusu, než mu zase uzme to brko a párkrát si natáhne+ Já tě taky miluju, básníčku. +pohladí ho po hrudi se spokojeným úsměvem, schruje se mu k boku na záda a kouká na nebe+ Držím. +přikývne+ Kluka co umí ubalit takovýhle brko bych si nenechala utýct ani náhodou. +zasměje se+ A ten hrad ti jednou koupím. I s padacím mostem. +slíbí mu děsně vážně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2013 19:03

A bude mít spoustu tajnejch chodeb a místnosti kam se budem chodit zasivat když nás nečekaně přijedou navštívit příbuzný. +zasmeje se A jak tam tak leží tak ji chytne za ruku+ A budeme mít smečku hlidacich psů co všechny zachlupati a každej bude jiná rasa. +potahuje z brka pohled má čím dál rozostrenejsi jak do toho ještě popiji tu metaxu+ Myslím že Jeefesovi se tam bude strasne líbit. Tolik uklízení navíc. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2013 13:47

Jo, budeme mít východy za gobelínama a tajný dveře ve zdi, a takový ty otevírací stěny v knihovně, co se otevřou když vytáhneš určitou knížku. +nadchne se okamžitě pro tu myšlenku+ A otočnej krb! Jako v Indiana Jonesovi! +vzpomene si ještě+ A já budu v noci chodit po hradbách v bílým a strašit lidi. +zazubí se+ A mučírnu! Musíme mít mučírnu! +šťouchne do něj, když si vzpomene na další věc+ No aspoň se trochu zabaví, a nebude mít tolik času plánovat sluhovskou světovládu. +zahihňá se zhuleně, a přitulí se mu tváří k boku, a je jí takhle děsně fajn, v tom horkým písku a s ním vedle sebe, a k tomu zhulená jak paprika+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2013 19:08

A tajnou místnost na mejdany a podzemní jezero jako v Addamsově rodině. +pokyvuje hlavou+ Já budu Gomez, ty Morticia, z tvýho bráchy uděláme Festera a Jeefes bude sluha. +zazubí se na ni+ A budem pořádat creepy mejdany a tančit tango a Mamušku. +posadí se, celej vzrušenej, jak ho to nadchlo+ No to je přece boží nápad, hned jak se vrátíme, tak uděláme mejdan v tom stylu, jo? Jo? Prosíííím. +kouká na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2013 20:42

Jo! To si piš, že uděláme mejdan, bude to první z naší šňůry božích kostýmních tématickejch mejdanů, kterýma budem proslulý. +přikývne vážně+ Lidi budou říkat "Jo, u Vicky a Byrona? To sou nejepičtější párty od francouzský revoluce!" a všichni hned budou vědět. +rozhodne jim to+ Týjo! Ty umíš tango? +vydechne naprosto užasle a taky se posadí+ Počkej, musíme si okamžitě zatančit tango. +vyvalí na něj ty obří panenky, vytáhne ho za ruku na nohy a chytne ho za dlaň a rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2013 21:25

+zachechtá se nad těma jejich epickejma pártyma+ No a další můžem udělat jako Rychlou rotu. +směje se+ Jasně, že umím tango, jsem viděl spoustu filmů, kde se tančilo, ne? +tahá si tam triko a pne svůj hrudník+ Tak pojď, ukážem tady těm povalečům, jak se to trsá. +vyskočí na nohy a přitáhne ji k sobě a zaujme taneční pózu a odpočítá jim to tam+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2013 21:59

Jo! +souhlasně přikyvuje s takovou náruživostí, že se jí zamotá hlava+ No jasně, já taky. Třeba Moulin Rouge, a tak různě. +chytne se ho a narovná se, a nasadí drsnej tangovej výraz a zahákne mu nohu kolem tý jeho, jako ve filmu+ Počkej, počkej, ale nemáme růži. +vzpomene si ještě a honem začne koukat, co mají s sebou, nakonec usoudí, že opalovák se jí do pusy nevejde, tak si strčí mezi zuby tu jeho kreditku+ Muhem. +zahuhlá a udělá pár ostrejch tanečních kroků, ovšem v písku to zdaleka nejde tak ladně, jak by čekala, takže málem hodí dršku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2013 22:43

+přikývne+ Připravit! +začne se tam motat v písku, sice mu to moc nejde, ale jak je opilej a zhulenej, tak mu to přijde jako naprosto dokonalý tanec hodný královského dvora a taky se tak náležitě tváří. Zohne ji tak, že jí vlasy vymete písek, vykračuje si po písku, u několika prudčích otoček mu ujede noha, až to jednou nevychytá a sekne i sní před jeden starší pár do písku+ Pardon, nácvik přistání dvojplošníků. +zazubí se na ně a sbírá se z písku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2013 22:57

+hmká jim k tomu nějakou hudbu, ale rytmus to moc nemá, takže spíš vypadají jako že je jim špatně a snaží se jeden druhýho podpírat, ovšem oba se tváří naprosto důstojně a vznešeně, a když ji tak ohne, akorát vyjekne a zahihňá se na něj, a než se stihne rozkoukat, švihnou sebou do písku, což ji z nějakýho důvodu přijde vrcholně vtipný, navíc se nemůže pořádně zvednout, jak je zamotaná do něj, a všechno je to vtipnější a vtipnější až skoro chrochtá smíchy a bolí ji břišní svaly, a když koukne na ty dva, jak se tváří, tak se rozesměje ještě víc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner