Beatrix Stein

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Beatrix » 04 úno 2014 00:21

(jasně, v klidu, jen to koste... :D )

+zachrápe, zachrápe a začne se dusit+ Ježišmarjáá! +zasípe, sedne si na posteli a vydatně se vysmrká, načež se spokojeně volně nadechne, padne zpátky a už nechrápe...zase nachvílu...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 05 úno 2014 18:26

Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 06 úno 2014 17:09

+dojde jí smska+
ako sa má moj zajačik?
K.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Altair » 06 úno 2014 19:39

+vstoupí do ložnice a v slabém šeru se potichu přikládá k posteli. Když se Bea začne dusit, rychle vstoupí do stínu a čeká, jak to dopadne:D. Vyleze, když už je zase všude klid. Už už se skloní nad Beou, když mu do oka padne další zajímavý objekt. Na stolku si všimne kytkotrávy, kterou dostala Bea od Remuse. Zkušeně pozná vysoce kvalitní matroš na hašiš a bleskově zvažuje, jestli na poslední chvíli nezmění plány:). V tu chvíli zavibruje telefon a on ztuhne na místě+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Remus Lupin » 07 úno 2014 11:25

Obrázek

(tady je, kdyby náhodou se obrázek zas ztratil...)
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 07 úno 2014 12:34

(Krásná kytička! :Love Beztak někde odpadla..ty obrázky..pfch...)

+No jen ať si Assassín hezky rozmyslí, kdo je pro něho důležitější! Bea zamručí, natáhne ruku a chvílu šátrá, než najde mobil. Pousměje se, zírá do něho a automaticky si ulomí kousek kytky a chroustá ju přitom a odepíše Krisovi+
Stýská se mu. Hrozně moc mi tu chybíš. Chtěla bych tě mít vedle sebe a...čenichat tě! ;o)
Jak to vypadá u tebe?
Pusu, B.
+a jak píše o tom čenichání, tak to odešle a začichá+ chm...+muf, muf...nechápavě čichá okolo, páč tam někoho cítí, ale není jí to nijak nepříjemný - ani vůně, pocit toho někoho okolo - ale nikoho přitom nevidí, ještě jak je přisleplá ze zírání do zářícího mobilu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 07 úno 2014 15:25

(no on původně přišel ukrást Beu, ale po tom Engelovi jsem se nechtěla opakovat:). Ale dobře tedy, akorát jestli ti to nevadí, já dám Bee šanci reagovat, ať si to taky užiješ;))

+sleduje ji, jak rozespale manipuluje s mobilem a je tak blízko, že kdyby zvedla oči nahoru, zahlédla by ho. Takhle nejspíš cítí jenom kořeněnou vůni tabáku, kterým je načichlý, což mu dojde, jak Bea začne čenichat. Nemůže dál riskovat, že ho objeví a zburcuje celý dům. Rychle přiskočí k ní a než Bea stačí zareagovat, přitlačí jí dlaň na ústa, druhou rukou ji přimáčkne do polštáře, pevně, aby se nemohla hýbat, ale dbá, aby ji to nebolelo+ Pšššt...to jsem já +ukáže se jí ve světle lampy zvenku+ Nebojte se mně, neublížím vám +šeptá jí potichu do ucha, aby nevzbudil okolí a jeho hlas je klidný a konejšivý+ Slibte mi, že nebudete křičet a já z vás sundám ruce.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 07 úno 2014 15:41

(Hele fakt dle libosti ať si vezme co bude chtít (Zuzku a havěť nedám!), jen to bylo takový vtipný, kouká na beu...kouká na beu..a hele tráva! :drool: :Love ähmmm :D )

+Vytřeští oči a samozejmě sebou chce začít mlít, no moc to nejde, jak ji zapasuje do postele, tak to rovnou rači vzdá a jak na ni promluví, tak se zarazí, koukne no něho a tak nějak zafuní, jakože..cožeto..jak-si-to-jen... Probodne ho dotčeně-naštvaným pohledem, že ju ten úlek málem zabil a chvilku si lehce vztekle bubnuje nechtama o postel, no pak přikývne, že teda řvát nebude+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » 07 úno 2014 17:23

(Nebojte se mně, neublížím vám - pravil Assassín - pište to někdo! Bílou křídou do komína! :smich: na Mýtince je to lepší jak kabelovka a jo, obrázek utek, byl na q3.že...tak reup)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Altair » 07 úno 2014 17:28

+když mu kývnutím slíbí, že nebude křičet, pomalu jí sundá ruku z pusy a pustí ji, ale obezřetně zůstane u postele, kdyby si to náhodou rozmyslela+ Nechtěl jsem vás vystrašit. Přišel jsem si vás ukrást pro sebe +vysvětlí jí na rovinu a pak rychle dodá+ Jenom na chvíli...pochopitelně +pousměje se a podá jí ruku, aby při vstávání z postele něco neshodila+ Byl bych vám neskutečně vděčný, madam, kdybyste se mnou šla dobrovolně. Nerad bych používal násilí. Ne na vás +šeptá+ Slibuji, že se vám nic nestane.
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek