(Alebo Nemova archa?
)
Bea: Z podobné branže ako ja? +zatvári sa naoko udivene.+ Ako viete, z akej branže som? +cukne mu kútik, keď si opäť odpije z kávy.+ Tak dobra? +zasmeje sa.+ Ja som predsa tiež na strane dobra, Beatrix. +mrkne na ňu so šibalským výrazom v očiach.+ Vy? +pokrúti nesúhlasne hlavou.+ Ja mám pocit, že tých informácii máte niekedy viac, než by bolo zdravé. +podpichne ju, pretože o ňom má celú tajnú zložku a bohvie ako k nej prišla.+
Čo presne máte na mysli? +usmeje sa a pozrie jej do očí.+ Tá farba vám náhodou pristane. +potlačí nutkanie dotknúť sa jej tváre, ale jak ho tak bodne do stehna, tak jej zachytí ruku a na chvíľu jej prsty schová v dlani.+
To nie je prvý, ani posledný raz, čo sa ma niekto pokúša zabiť. +povie už vážnejšie. Palcom jej ešte raz prejde jemne po prstoch a potom jej ju nechá volne vo svojej ruke, aby sa mohla prípadne stiahnuť.+ Zdá sa, že sa jej páčim. Keď na mňa tak nedôverčivo pozerá. +kývne hlavou ku Kitty.+ Nemienim vás zaťahovať do svojich problémeov. +povie jednoducho a trochu sa na ňu zamračí.+ Máte teraz dosť vlastných. Čo sa toho riskovania týka, robíte to odkedy vás poznám. Ale nepredpokladám, že by ste to nejako plánovala zmeniť.
Postrach: Dobré. +pozdraví a spoločensky prijateľne sa pousmeje. Predsa len je to ich hostiteľ, aj keď je z rovnakej branže (
). Bude o tom musieť zistiť viac...+ Zdá sa, že tesnenie má Nautilus stále v poriadku. +poznamená žartom, aj keď ani on celú noc nespal.... blúdil po ponorke, ale priznávať sa k tomu nemieni.+