Kajuty důstojníků - Hnědé patro

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Kajuty důstojníků - Hnědé patro

Příspěvekod Beatrix » ned zář 30, 2012 8:07 pm

A to někomu vadí? +zamrká přemile řasama a odpovídajícně se uculí+ Mh? +koukne k číče+ Ale to né, spíš mě zhypnotizuje, a doví co bych pak mohla vyvádět...+sjede ho významně pohledem a chvílu za ním kouká, pak nachvílu zavře oči, promne si xicht a stulí se tam na sedačku+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 30, 2012 10:49 pm

+Eric se někde fláká, tak chvílu odrápkává stolek, a pak si zajde k Rickovi pro koalu, páč jí začne být zima, a s tou se zase uvelebí na sedačce.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned zář 30, 2012 11:00 pm

+Objaví sa aj čajom pre Beu a svojou kávou.+ Vy tu máte aj... Koalu? +tak trochu prekvapene.+ Je to tu trocha ako Noemova archa. +neodpustí si a pobavene sa pousmeje, keď pokladá na stolík pred Beu jej čaj. Sadne si vedľa nej a koaly ma sedačku.+ snáď som ten čaj trafil dobre.
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon říj 01, 2012 1:38 am

+Čuměla do blba, takže se trochu cukne, že Kitty, která ju drží kolem krku a ňufá se nespokojeně otočí co to, ale pak se zase věnuje mazlení.+ Mhm, mám je tu všechny. přece je neopustím. dá se říct...proto sem si sem napřála přece i vás...+věnuje mu zářivej pobaveněj úsměv+ Děkuju. +nahne se a začichá čajík+ Perfektní. +volnou rukou obemkne hrnek a zahřívá si o něho ruku a chvílu mlčí, ale pak po něm tak jakoby pokoukne+ Co se stalo..předtím?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon říj 01, 2012 10:06 am

(Ale so mnou sa tak nemazlíte, Bea! .... :pii )

Aby to pán Postrach neľutoval, že si nás sem toľko naskladal. +poznamená a odpije si z kávy.+ Má vôbec táto naša plavba nejaký ciel? +pozrie na Beu skúmavo.+ To som rád. +usmeje sa, že je Bea s čajom spokojná.+ Hm? Kedy pred tým? +pozrie na ňu spýtavo, že nechápe, na čo sa pýta.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon říj 01, 2012 11:39 am

(Ale to stačí říct! Žádný moje zvířátko nesmí trpět nedostatkem náklonnosti! :Love )

Já myslím, že ten je z domu taky zvyklej na ledacos... No jistě, vy to nevíte? Plujeme na jeho ostrov. Teda jeho a Manori, mají tam obrovskej komplex nádhernýho bydlení a jednou mi nabídli přístřeší...snad nebudou litovat.
No...+jak tak na něho kouká, tak docela zrudne, protože to předtím se dá vyložit různě, tak to rychle upřesní+ Venku! Jako...s autem...s váma..a tak...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon říj 01, 2012 12:39 pm

(Tak zvieratko?! Máte o mne peknú mienku :vyprask: )

Vážne? +vyzerá, že ho to naozaj zaujíma.+ To to vlastne je, ten Postrach? +vyzvedá nenápadne a propritom si odpíja zo šálky.+ Neviem, pretože mi len Kris povedal, aby som sa dostavil tam a tam a nič k tomu. Vraj je to veľmi tajné. +prevráti oči.+ Donedávna som sa na nedostatok informácií neťažoval, teraz mám pocit, že som vždy ten posledný neinformovaný. +zamračí sa a je na ňom vidieť, že ho taká situácia vôbec neteší.
Ale keď Bez zrudne, musí sa pousmiať. Pristane jej to.+ S autom.... +zopakuje a ten úsmev mu z tváre zas zmizne.+ ...to keby som len vedel. +pokrčí ramená.+ Viete ako som vám hovoril, že som stratil niekoľko informátorov... +pozrie na ňu.+ ...tak najnovšie sa ma niekto pokúša odstrániť aj iným spôsobom. Preto som na nejaký čas zmizl z Mýtinky, lebo som vás nechcel ohroziť. Keď som sa dopočul, že ste vo väzení.... myslel som.... že to oni. +dopovie a zadíva sa na Beu naliehavým pohľadom.+ Viete, že hrozne riskujete, Beatrix?
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon říj 01, 2012 3:21 pm

(No vy ste říkal Noemova Archa... Jen tu nejlepší! :heaven: Moje zvířátka sa mají líp než lidi!)

Mhm, Postrach? No...on dělá nějakou supertajnou práci, takže...+zatváří se nevinně-páč mám pocit, že to ani nevíme? oficiálně+ ..ale jsem si téměř jistá, že bude z podobné branže jako vy...jen..na straně "dobra", dá-li se to tak říct. +usrkne čaju+ Tak hlavní je, že tu jste, ne? Zrovna vy se můžete tvářit na "tajné" záležitosti, z vás toho člověk taky moc nedostane...
Poslední určitě ně...i když ten pocit dost dobře znám a mám ho skoro furt...
+Jak se pousměje jak ona rudne, tak ho bodne jemně prstem do stehna+ To není fér! +potřepe hlavou, protože se té barvy nemůže zbavit, pak se ale zamračí+ Jako..zabít vás? Teda...ono to není udivující, ale posouváte se na novej level...+trošku se ušklíbne+ willkommen in meiner welt! +pohladí kitty po hlavičce a ta očumuje erica kdo to jako je a co tam dělá a docela vtipně na něho zírá zkoumavě+ Ale..proč ste něc o neřekl? Moc dobře víte, že mám lidi...že by se to dalo nějak zařídit... Riskuju? Čím? Děkám to co obvykle.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon říj 01, 2012 3:25 pm

(Jo, možná by stálo za to Nautila přejmenovat:) a jo, oficiálně nevíte...i když na LoSu se taky ví všecko)

*a o kom se mluvívá....dojde se na ně podívat* Dobré ráno...*kývne jim* Tak jak jste se vyspali? Neteklo vám v noci do bot?*jak to vzal přes svoji kajutu, tak není nepoznat, že on nespal, no taky nemusí až tak spát...*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Eric » úte říj 02, 2012 5:33 pm

(Alebo Nemova archa? :D )

Bea: Z podobné branže ako ja? +zatvári sa naoko udivene.+ Ako viete, z akej branže som? +cukne mu kútik, keď si opäť odpije z kávy.+ Tak dobra? +zasmeje sa.+ Ja som predsa tiež na strane dobra, Beatrix. +mrkne na ňu so šibalským výrazom v očiach.+ Vy? +pokrúti nesúhlasne hlavou.+ Ja mám pocit, že tých informácii máte niekedy viac, než by bolo zdravé. +podpichne ju, pretože o ňom má celú tajnú zložku a bohvie ako k nej prišla.+
Čo presne máte na mysli? +usmeje sa a pozrie jej do očí.+ Tá farba vám náhodou pristane. +potlačí nutkanie dotknúť sa jej tváre, ale jak ho tak bodne do stehna, tak jej zachytí ruku a na chvíľu jej prsty schová v dlani.+
To nie je prvý, ani posledný raz, čo sa ma niekto pokúša zabiť. +povie už vážnejšie. Palcom jej ešte raz prejde jemne po prstoch a potom jej ju nechá volne vo svojej ruke, aby sa mohla prípadne stiahnuť.+ Zdá sa, že sa jej páčim. Keď na mňa tak nedôverčivo pozerá. +kývne hlavou ku Kitty.+ Nemienim vás zaťahovať do svojich problémeov. +povie jednoducho a trochu sa na ňu zamračí.+ Máte teraz dosť vlastných. Čo sa toho riskovania týka, robíte to odkedy vás poznám. Ale nepredpokladám, že by ste to nejako plánovala zmeniť.

Postrach: Dobré. +pozdraví a spoločensky prijateľne sa pousmeje. Predsa len je to ich hostiteľ, aj keď je z rovnakej branže ( :D ). Bude o tom musieť zistiť viac...+ Zdá sa, že tesnenie má Nautilus stále v poriadku. +poznamená žartom, aj keď ani on celú noc nespal.... blúdil po ponorke, ale priznávať sa k tomu nemieni.+
Eric
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus