Kajuty důstojníků - Hnědé patro

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Kajuty důstojníků - Hnědé patro

Příspěvekod Beatrix » úte říj 02, 2012 11:07 pm

(Archa Postrachů!)

Eric: Noo...myslím všechny ty branže, ve kterých dělají namakaní chlapi...+sjede ho pohledem s poloúsměvem všeříkajícím+..se zbraněma ve všech možných kapsách po těle...kteří mají informace o všem a všech okolo....a člověk z nich má zvláštně smíšený pocity...+strachu a náklonnosti...ale to už neřekne, ale z toho jak na něho kouká je více než jasný, co tím myslí+
Všichni sme na straně dobra. +uculí se+ Jen každej trošku jinýho...dobra..pro někoho jinýho... +zatváří se docela spokojeně+ No..mohlo být to být i lepší..pár věcí stejně pořád nevím..ale já na ně přijdu, to se nebojím...
Vy ste ale! +sklopí nachvílu zrak, ale jak jí chytne ruku, tak na něho tak mile koukne a vůbec jí to nevadí, když stisk uvolní, pohladí ho prstem po dlani, chvilku se na jeho tlapu dolů podívá a přejíždí po rýhách v jeho ruce, pak se zase podívá nahoru a příjemně ho v dlani zaškrábe+ Ani posledný raz. A budou se o to snažit ještě hodněkrát...protože vás nedostanou. +no nezní to jako otázka ani konstatování, spíš jako rozkaz+
Mh? +koukne na kitty+ Nebo si vás chce dát ke snídani...+cuknou jí koutky+
Vy mě? Já se do nich zatáhnu sama, žádný strach. +ujistí ho+ A já neriskuju! +brání se+ Dělám jenom...nutné věci...užitečné...které vedou k cíli..
+jak se tam objeví postrach, tak ruku pomalu nenápadně stáhne, i když nepochybuje, že si toho postrach všiml..případně se trochu zarazí když ju napadne, že by snad mohl i vycítit emoce ve vzduchu, no usměje se jakoby nix+

Postrach: Morgen! +usměje se na něho mile+ Sice bych si ještě pár hodin dala, ale rozhodně se tu spí mnohem líp, než v mé minulé ubikaci... Mmm..znáte se vy dva vůbec? +v případě, že n e, tak je rovnou představí+ Potřebuješ s něčím pomoct? +podívá se na postracha starostlivě, jestli se něco děje a kývne mu, aby si k nim došel sednout.
Kitty zpozorní, že se objevil další objekt a zvažuje, u koho z chlapů bude mít větší šanci mazlení. no eric vykazuje prozatím poměrně sympatický chování a moc příjemně hřeje, tak to zkusí u toho nejbližšího a hrozně nenápadně si na něho přeleze a začne mu hladit vlasy+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » stř říj 03, 2012 2:53 pm

Eric:*opětuje společenský úsměv (lach, konkurence pro byznys? že by :D)*No to jsem hned klidnější..hlavně kvůli vám..*dodá* nerad bych, abyste si museli nuceně zaplavat...jinak jsem vám přišel říct, že plujeme trochu rychleji, než jsem myslel, takže dorazíme do cíle o něco dřív...

Bea:*to víš, že všiml, ale nehne ani brvou, do toho, koho drží za ruku mu nic není, leda by se schylovalo k souboji mezi pány:D* Myslím, že o sobě víme, ale neznáme...*aspon myslím, takže podá Ericovi pravici, dává si pozor, aby ho stisknul tak akorát lidsky:) a nezadal mu příčinu slídit ještě víc, než už má v plánu* Ne, nepotřebuju...spíš jsem se chtěla zeptat já tebe, jestli něco nechybí nebo nepřebývá...*zadívá se na ni měkce* a jsem rád, že jsi se aspoň trochu prospala...u nás se ti pak bude spát líp, na vzduchu...jinak tě zdraví Man, už pomalu stepuje na molu, jak nás vyhlíží...*musí zavrtět hlavou* řekl jsem jí, ať uklidí všechny kočky z dosahu...*koukne na Erica, aby ho hned po vylodění nechytil další alergický amok:)*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv říj 04, 2012 12:24 am

(Kdy si začnete ukazovat ten vercajk? Že bych nažhavila natáčení na mobilu...)

Postrach: No tak to je skvělý! To možná ještě chytneme léto a bronz! +usměje se+ tak teď už se aji znáte. Nepřebývá? +zírá na něho trochu nechápavě, co by tam tak mohlo přebývat, ale vděčně mile se na něho usměje+ Ste na mě všichni tak hodí! Teda všichni né! +udělá xicht+ některým trvalo měsíc, než mě odtam vytáhli! +myslí johna+ ale ty určitě jo. +kývne, že mu děkuje+ Už se moc těším do těch vašich luxusních staveb! Doufám, že tam nasaju novou životní energii!
Jo? Doufám, že jí nepřidělávám moc starostí...nerada bych vás nějak využívala...+nakrčí čelo+
+jak slyší o kočkách, tak jí cukají koutky, ale snaží se být vážná+ Máte jich hodně? Možná bysme tady ericovi mohli pořídit skafandr? +uculí se na erica mile+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv říj 04, 2012 5:22 pm

(lach, aby jí z toho ten mobil nevybouchnul :lol: )

Bea: to u nás chytneš, to se neboj...a bazény jsou z termálů napouštěné, teploučko bude...ale už to není takové vedro, jako bylo přes léto...*zasměje se* Jen doufám, že se neztratíš, ale tak..snad ne. Podle barev zdí když se budeš orientovat, tak budeš vědět, kde jsi. Ale prosím tě...*mávne rukou* aspoň se zase jednou udělal pořádek...spíš si myslím, že se tam teď trochu bojí, když je posádka na moři...a nikde nikdo...Jo, měli jsme jednu, tu donesla od Meg...a ty dvě velké černé třeštidla...nevím, jestli se alergie na kočky vztahuje i na větší rozměr...*roztáhne ruce* Ale celkově, nemusí na vás skočit pardál, jen vystoupíte na pevnou zem. Tak doufám, že se ten dobytek nerozmnožil, jen co jsem vytáhnul paty z domu.
Postrach
Upír

Příspěvekod Eric » čtv říj 04, 2012 6:05 pm

Bea: +Keď si ho tak prehliada, tak sa musí tiež pousmiať kútikom úst.+ V tom prípade sa okolo vás motá kopa namakaných chlapov. +neodpustí si poznámku.+ Aké pocity máte presne na mysli? +vyzvedá s pobaveným, ale zároveň milým úsmevom.+
Vuete, ono je to skôr tak, že dobro a zlo vlastne neexistuje. +pokrčí ramená a potom sa zatvári zaujato, i keď nie moc spokojne.+ Prečo o tom ani nepochybujem?+ že o ňom ešte nejaké informácie vytiahne.
Len sa na ňu tak milo pousmeje, keď ho zaškrábe v dlani a znovu ju pohladí palcom po prstoch. Beztak ju celý čas sledoval.+ To si buďte istá, že ma nedostanú. +usmeje sa.+ Ja mám tuhý korienok.
ľudožravá kolala? +zkončtatuje a len tak naoko na Kitty podozrievavo kukne.
No zároveň žvážnie naozaj a rozhodne zakrúti hlavou.+ Do toho sa nepleťte, Beatrix. Už tak, aby mal o vás človek strach! +dohovára jej, ale dalo by sa povedať, že diskusiu na toto téma vôbec nepripúšťa.+

Postrach: +ˇkeď sa tam objaví postrach, tiež ruku nenápadne stiahne z Beinej, pritom jeho výraz jasne hovorí o tom, že si neželá, aby sa to niekam roznieslo. Postrach je mu vlastne celkom sympatický, takým profesionálnym spôsobom, no i tak si neodpustí ten varovný výraz ( :D ). Ke´d ich Bea predstaví, tak sa postaví a stisne Postrachovi pravicu s výrazom profesionála na tvári, s následným spoločenským úsmevom, keďže sa Postrach usmieva tiež, prikývne.+ Teší ma. Ďakujem za pozvanie. +neopomenie poďakovať (aj keď mám pocit, že sa už predstavovali.)+ To by som si samozrejme dosť nerád. +poznamená a v duchu uvažuje, či to mala byť vyhrážka.+

+Jak naňho začne liezť Kitty, trochu sa ľakne, ale hneď zistí o čo ide.+ Tuším začala s raňajkami. +poznamená smerom k Bei, zloží si ju z chrbta a podá jej ju. +Aby niekoho nepokúsala. +povie žartom.+

+Je na ňom viedieť, že sa mu tá konverzácia o mačkách moc nepáči. Je to predsa len jeho slabina, no statočne sa úsmevom Postrachovi poďakuje. Bei výraz mu ale neunikne.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob říj 06, 2012 12:29 pm

Postrach: (Beztak mám odolnej mobil..s ním furt někde mlátím..a veeelkou paměťovku..padampam..)
Á bože, už se těším! Ještě sem stihla nakoupit nějaký šampaňský +moët!+ tak si pak dáme luxusní koupání! +úplně je na ní vidět, jak se těší+ Vedro je úmorný. +potřepe hlavou+ Kdyžtak vylezu na nejvyšší horu a budu křičet, +mrkne na něho+ a pokud mě bude někdo postrádat, třeba mě pude i hledat..
Man tam nemá nikoho..jako..služebnictvo a tak? Vidíš, to vlastně štěstí, že kočku žádnou nemám...+zamyslí se nad tím+

Eric: +Jenom se tomu uculí, protož eje to pravda+ Nooo...takové...+pokukuje po něm+ o kterých by se na veřejnosti rači ani nemělo mluvit! +zachichotá se puberťácky+
Myslíte? To mi Amon tvrdil vždycky taky...ale přece jen si myslím, že jsou určitý hranice...kam by člověk zacházet neměl. Protože mě už trošku znáte...+usměje se na něho lehce samolibě+
To jsem ráda. Kdo by mě pak napomínal, abych neriskovala a chovala se zodpovědně? +zamrká řasama+
+trošku se uxichtne tomu, jak se eric tváří důležitě profesionálně, ale spíš se tomu usmívá, že je chudák furt takovej napruženej+
Kitty vás ještě nezná, víme, a tak netuší, že na mazlení moc nejste...? +zvedne obočí, jestli eric fakt není+ Kittuška nekouše, ženééé...+vezme si ju k sobě a brání jí, aby se přesídlila na postracha, no i tak když kitty nepořídila u erica po něm natahuje paceny+
+Teď nevím moc jakej bei výraz, ale ta ho pohladí konejšivě přátelsky po zádech+ Vlastně je to výhoda, kdyby vás tady Kocour chtěl sledovat, budete o tom vědět jako první! +pokýve hlavou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob říj 06, 2012 7:21 pm

Eric: (lach, varovný výraz..no to může házet:)) To věřím, hlavně při takové hloubce...ale přežili jsme tuhle trasu už tolikrát, že s vámi na palubě to snad nebude jinak...to by muselo někoho napadnout dělat do ponorky díry.*jakoby náhodou na okamžik sjede Ericovi pohledem k podpažnímu pouzdru, nijak výhružně, jen takovým oznamovacím pohledem, že je mu jasné, že si v tašce nedonesl citrony proti kurdějím* a divil byste se, i o to se někteří pokoušeli...vývrtkou*zavrtí s úsměvem hlavou*

Bea: Tak proto jsme čekali...stavovala si se v samoobsluze, co...*cukne koutky* no na výšlap klidně můžeš...na ostrově to má tu výhodu, že zas tak daleko se ztratit nejde...a pod vrcholem je zázemí, takže pokud tě to popadne...*rozpřáhne ruce, že klidně může si jít zahalekat* Hm..ne, většinu práce zastane posádka...když je na ostrově, tu jsem jí teď sebral, takže má smůlu a musí vydržet. Hm...štěstí? Myslíš, že by se popraly? No i tak máš docela hezkou zoologickou...co dělá žirafa?*vzpomene si:)*
Postrach
Upír

Příspěvekod Eric » stř říj 10, 2012 5:49 pm

Bea: Kto tvrdí, že nie som na mazlenie? +uškrnie sa pobavene a pri tom na Beu povie takým pobaveným, provokativným pohľadom.+ No mazlenie s koalou nie je zrovna moja parketa. +dodá s úsmevom.
(no ten pri zmienke o kočkách) Pri tej poznámke sa na Beu trochu zamračí, že si z neho tak uťahuje.+ Ja každopádne dúfam, že sa nebude pokúšať ma sledovať. +poznamená.+

Postrach: Som si istý, že na robenie dier do ponorky dôvod nebude. +pokojne opätuje jeho pohľad a spoločenksy sa pri tom usmeje. Pritom je mu absolútne jasné, že Postrach naráža na jeho zbraň. Ani mu vlastne nenapadlo, že by o tom Postrach nevedel. Predsa len, profesionál je profesionál. Poznajú svoje kvality (akože tí profesionáli navzájom.+ Pri zmienke o vývrtke sa tiež usmeje a užaj celkom úprimne.+ Predpokladám, že moc úspešný neboli. I keď si takú situáciu moc neviem predstaviť. +uškrnie sa.+ Zaujímalo by ma, bolo by možné ísť sa pozrieť na můstek? +spýta sa.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Postrach » čtv říj 11, 2012 4:08 pm

Ne, to nebyli. Ale to nadšení při vrtání..to se jen tak nevidí...*zavrtí hlavou* Hm...normálně ne, většinou máme na můstek hodně omezený režim vstupu, chápete...ale myslím, že vás by to mohlo zaujmout. *poznamená* Takže pokud chcete, může být.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv říj 11, 2012 4:39 pm

(Já už su tak nějak mimo děj, tak se dkyžtak nedivte, kdybych mluvila z cesty...)

Postrach: No jistě, přece neoželím nákupy! +mrkne na něho s úsměvem+ Tak to je paráda, procházky si ujít nenechám! Tak to bych tam sama nezůstala, to bych se bála! To néé, ale někomu by číča mohla vadit. +usměje se+ Jo..nějak se to posbíralo...má se dobře! +ujistí ho+ Má pro sebe teď celej pavilon, kterej je postavenej ve stylu pralesa s klimatem vyladěným tak, aby tam vydržely jak koaly, tak žirafy a třeba i koně.

Eric: Já zatím neviděla nic, co by potvrzovalo opak...+uculí se taky trošku provokativně+ O tom jsem přesvědčená...
Myslím, že Postracha poslechne. +aby erica nedráždil+ Takže si to musíte u Postracha udržovat dobrý!

+Jenom nad nima zakroutí hlavou, že chlapi..technika..ponorka...+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus