(Archa Postrachů!)
Eric: Noo...myslím všechny ty branže, ve kterých dělají namakaní chlapi...+sjede ho pohledem s poloúsměvem všeříkajícím+..se zbraněma ve všech možných kapsách po těle...kteří mají informace o všem a všech okolo....a člověk z nich má zvláštně smíšený pocity...+strachu a náklonnosti...ale to už neřekne, ale z toho jak na něho kouká je více než jasný, co tím myslí+
Všichni sme na straně dobra. +uculí se+ Jen každej trošku jinýho...dobra..pro někoho jinýho... +zatváří se docela spokojeně+ No..mohlo být to být i lepší..pár věcí stejně pořád nevím..ale já na ně přijdu, to se nebojím...
Vy ste ale! +sklopí nachvílu zrak, ale jak jí chytne ruku, tak na něho tak mile koukne a vůbec jí to nevadí, když stisk uvolní, pohladí ho prstem po dlani, chvilku se na jeho tlapu dolů podívá a přejíždí po rýhách v jeho ruce, pak se zase podívá nahoru a příjemně ho v dlani zaškrábe+ Ani posledný raz. A budou se o to snažit ještě hodněkrát...protože vás nedostanou. +no nezní to jako otázka ani konstatování, spíš jako rozkaz+
Mh? +koukne na kitty+ Nebo si vás chce dát ke snídani...+cuknou jí koutky+
Vy mě? Já se do nich zatáhnu sama, žádný strach. +ujistí ho+ A já neriskuju! +brání se+ Dělám jenom...nutné věci...užitečné...které vedou k cíli..
+jak se tam objeví postrach, tak ruku pomalu nenápadně stáhne, i když nepochybuje, že si toho postrach všiml..případně se trochu zarazí když ju napadne, že by snad mohl i vycítit emoce ve vzduchu, no usměje se jakoby nix+
Postrach: Morgen! +usměje se na něho mile+ Sice bych si ještě pár hodin dala, ale rozhodně se tu spí mnohem líp, než v mé minulé ubikaci... Mmm..znáte se vy dva vůbec? +v případě, že n e, tak je rovnou představí+ Potřebuješ s něčím pomoct? +podívá se na postracha starostlivě, jestli se něco děje a kývne mu, aby si k nim došel sednout.
Kitty zpozorní, že se objevil další objekt a zvažuje, u koho z chlapů bude mít větší šanci mazlení. no eric vykazuje prozatím poměrně sympatický chování a moc příjemně hřeje, tak to zkusí u toho nejbližšího a hrozně nenápadně si na něho přeleze a začne mu hladit vlasy+