od Manori » pát lis 02, 2012 11:51 am
Hm..no právě.....už se mi to taky povedlo, myslela jsem, že rybízový džus....a prd..ono v noci, člověk napůl spí, tak lapne lahev a přihne si....*mávne rukou* ale aby to bylo fér, občas podstrkuju Postrachovi ty láhve s džusem mezi jeho...ale on to potvora ucítí dřív, než se napije...*dobaští hlavní jídlo a taky si vezme kus medíku* hm..jsem...v tom směru, že musím zkusit kde co...teda kromě hardcoru v podobě hmyzu a tak...ale prostě v tomhle nevidím nic výjimečného...možná to, že je to lehké...ale to je tak všechno..asi jsem přece jen suchozemec...a právě, dokud to na mě kouká a snaží se to utéct z talíře, tak to nejím..s tím občas kuchař provokuje, že někde něco takhle naaranžuje....ale neboj, dneska tady nic není, důrazně jsem mu vysvětlila, co mu uříznu a odkud, pokud si nedá říct...*hraje si s vidličkou* no..to je různé..většinou dodělávám resty z papírování...sice na ministerstvu moc nejsem, ale někdo ty zprávy napsat musí...a než sedět v kanclu tam...nebo chystám podklady do Klubu přes net...teda se plácám na netu*zasměje se* ale tvářím se, že je to práce...no a pak běhám se zvěří...a za zvěří...a zvěř se mnou i spí, teda některá...abych se tu nebála...i když tu nestraší....zatím jsem aspoň nikoho nepotkala*zasměje se* ale možná budete mít štěstí vy...*koukne na návštěvu* ale kus odtud jsou zbytky ještě staršího sídla...to jsme ani neopravovali...nepřišlo mi správné tam zasahovat...tak tam je to hodně zvláštní...a pro bojácnější povahy nedoporučuju chodit v noci.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-