Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 12:25 pm

+vypadá přešle a když už to Syr načne, tak se na ni koukne+ Co se stalo? +v hlase má trochu obavy+ Syr, řekni mi, co se tam stalo? Co zas Wenai provedla?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob zář 08, 2012 12:40 pm

Nic se tam nestalo +odpoví automaticky, ale vidí že je zničený+ Viktore, já ti to nemůžu říct, dala jsem svůj slib. Wenai neprovedla nic, opravdu nic. Nemůžu +zavrtí rezolutně hlavou a cítí se zahnaná do kouta, že má opět tajemství+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 12:41 pm

+chvilku se na ni mlčky dívá, pak vstane a odejde pryč+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 4:31 pm

S: +vydá se v noci, ztemnělými chodbami spící Tvrze do kuchyně, kde má v plánu vykořistit lednici, nebo si případně udělat palačinky. Když otevře tu velkou věc skrývající dobroty v kuchyni se rozsvítí+ Jejda! +vyskočí jak se lekla+
P: Má drahá, snad jsem tě nepolekala +ozve se Phillipin hlas ze stínu a ta pak vkročí ve velkém županu dovnitř+
S: Abych řekla pravdu Phillipo, tak trochu ano, myslela jsem že všichni spí.
P: Ach, to mě tak mrzí. +přejde k lednici a nalije si mléko do vysoké sklenice a do něj si dá med+ v noci bys neměla jíst, zkazíš si postavu
S: +zrovna si vytáhla sklenici s jamem co dělala Wenai a k tomu ještě pár propriet, když se zastaví v pohybu+ och, ale no tak. Až budeš po třech dětech, tak mi můžeš něco povídat o kažení postavy a navíc. Viktor by se měl každou chvíli vrátit z práce a já mu chtěla nachystat něco k jídlu.
P: No to je od tebe tak hezké, ale od toho máme přece služebnictvo ne? +Napije se svého mléka+ Viktor teď pracuje často dlouho do noci že?
S: +rozloží to na stůl a otočí se k ní čelem+ ano docela často, má hodně práce.
P: A jsi si tím jistá? po těch tvých... ehm eskapádách.... ach dobrou noc, drahoušku
S: +snaží se udržet kamenou tvář+ dobrou noc Phillipo +a pořád se usmívá, avšak jakmile švagrová zmizí tak jí úsměv zteče z tváře a do pusy si dá plnou lžící marmelády. I když si něco takové nepřipouští a ani nad tím nepřemýšlí, Phillipa, ta potvora do ní zasela semínko pochybností. I když to bylo nejspíš jejím účelem. Udělá hromadu těch palačinek a vydá se s nimi zpět nahoru, počkat na svého manžela+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Byron » úte lis 20, 2012 2:24 pm

+přijde tam teda se spíš doplouzi protože je zjevně nemocnej, na sobě má tepleji zupan pod ním tepláky a triko s dlouhým rukávem a kolem ktku hunatou sálu, vysmrka se a vezme si termosku horkyho čaje, a začne se shánět po necem k jídlu+
Byron
Člověk

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 8:52 pm

+Staví se v kuchyni na rychlé kafe a narazí tam na Byrona+ ty teda vypadáš +řekne mu upřimně místo pozdravu+ šála, termoska a červený nos jsou teď v módě? +přijde k němu a položí mu ruku na čelo+ co jste s tou Wenai zas dělali? +ruku nějak zapomíná sundat+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned lis 25, 2012 9:03 pm

No jasně, to teď děsně frčí a ty seš děsně out. +zahuhňá+ Nic, já jsem na ni čekal před domem, trochu moc dlouho... +naleje si čaj a pak ji nechá, ať mu položí ruku na čelo+ Mám teplotu? Já jsem to věděl, teď mám teplotu, zápal plic, tubera, umřu. +předvede jí tam hereckou etudu na tém: umírám, to je to, co dělám+
Byron
Člověk

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 9:10 pm

To si budu muset nějakou brzo pořídit +usměje se a sundá tu ruku+ jo, nejspíš budeš umírat hrozně dlouho a v bolestech a horečka ti bude spalovat tělo nesnesitelným žárem +sedne si na linku a v klidu si vypije kafe+ dej si čaj s rumem, na to aspirin a zalez pod peřinu. +povzbudivě se na něj usměje+ a kdybys to už nemohl vydržet +napije se+ tak mě zavolej a já ti s tím pocením trochu pomůžu +zakření se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned lis 25, 2012 9:13 pm

Moje tělo! +zakvílí a obejme se pažemi+ Ty... +koukne na ni a v očích mu zasvítí+ Ty bys mi mohla pomoct? +zahýbe významně obočím+ Já bych ti byl nadosmrti vděčnej a třeba.. na tebe složil oslavnou ódu, nebo tak něco.
Byron
Člověk

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned lis 25, 2012 9:22 pm

+odloží dopitý hrnek na linku+ hmmm to bych mohla +sklouzne plavně dolů a přijde k němu+ ale nikdo se to nesmí dozvědět +přejde do šepotu a stoupne si k němu ještě blíž a pomalu mu rozváže župan a nenechá si ujít pohled na sice hubený, ale hezky stavěný tělo+ jsi ochotný to risknout? +podívá se mu dlouze do očí a tváří se naprosto vážně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz