od Styx » čtv pro 10, 2009 4:51 pm
+pozorně poslouchá, co jí Liam věští+ Ano, karty uhodly, že stojím před životním rozhodnutím a jistě poznají, že je to pro mne velice těžké. Radí mi zcela se osvobodit od mužů a lásky. Nemohu ale začít s úplně čistým štítem, protože miluji a od lásky se nelze osvobodit. Nacházím se v začarovaném kruhu. Toho, co mě miluje, nechci a ten koho miluji já, zase nechce mne.
+zpozorní+ Dá se ta příležitost, kterou jste zahlédl, blíže specifikovat? +jestli karty myslí Tonyho, tak je rozhodnuta je ještě jednou sejmout, protože se kolosálně spletly+ Je jenom velice málo lidí, kterým bezmezně důvěřuji, vlastně jenom dva +nakloní se dopředu a hlas se jí chvěje+ Co vidíte? Dokážete popsat konkrétněji tu noční hvězdu? +šeptá, aby nepřerušila jeho vizi, pak se zklidní a stáhne se+ Ano, bojím se toho nového, něco skončí a já zůstanu sama +udiví ji, že to karty poznaly+ Vy jste mi ale dal naději. Pokud to tak v mém osudu stojí, odpoutám se od minulosti +je už rozhodnuta, ale potřebuje se ještě ujistit od vis maior+ Najdu tu svoji noční hvězdu +zvedne k němu prosebný zrak+ Stojí v kartách, kde ji mám hledat?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)