Karetní pokoj vzadu za obchodem

Magické vymoženosti a služby na prodej...

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Karetní pokoj vzadu za obchodem

Příspěvekod Styx » ned pro 06, 2009 12:32 am

+vstoupí dál a když se ocitne uvnitř, rozhlédne se a pozdraví+ Dobrý večer, mohla bych využít vašich služeb?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » ned pro 06, 2009 2:33 pm

*zrovna staví na čaj* Dobrý, no proč ne...pojďte dál a posaďte se...dáte si něco k pití? *zastaví se s konvicí v ruce*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » ned pro 06, 2009 7:58 pm

+posadí se a rozkoukává se po tom tajemném prostředí+ Ano, děkuji, čaj si dám +počká, až jí naleje a pak poděkuje a jde hned k věci+ Asi jako každý, kdo za vámi sem přijde, i já bych chtěla znát svoji budoucnost. Co mě čeká, zda konečně budu někdy šťastná a hlavně s kým. V současné chvíli jsem v lásce velice zmatená a potřebovala bych, aby mi karty poradily, co by bylo pro mne nejlepší. Jestli tohle karty vůbec dovedou.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » pon pro 07, 2009 8:10 pm

*naleje oběma a postaví to na stoleček vedle, pak si sedne naproti ní a vyslechne ji* konkrétní jméno pro vás vyčarovat neumím *usměje se, že spíš to nedělá, než že by to nezvládl* ale jinak se na to podívámé...*vytáhne karty, hbitě je promíchne a pak ji je podá* vyberte 10 karet...
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » pon pro 07, 2009 8:58 pm

+vezme si svůj čaj a pomalu míchá+ Nechci konkrétní jméno, to karty ani nemohou vědět, co se mi honí hlavou, Jenom radu. Jsem velice nerozhodná a potřebovala bych ukázat tu správnou cestu, kterou se mám dál ubírat. Nechci celý život čekat na zázrak, který se třeba ani nekoná a potřebuji se správně rozhodnout +vezme od něj balíček a přepečlivě vybere deset karet a podá mu je+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » úte pro 08, 2009 1:06 pm

*vezme si od ní karty a rozloží je, na chvíli se zadumá*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » úte pro 08, 2009 5:57 pm

+upřeně ho pozoruje a z jeho výrazu je tak nervózní, že se jí rozklepou ruce a lžička tiše cinká o hrnek, tak ho radši položí na stůl a čeká, co jí řekne, že tam vidí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » stř pro 09, 2009 7:31 pm

Dobrá, tak začněme...*zvedne na okamžik oči*

Momentálně jste na rozcestí, v bodě, kdy máte možnost vymanit se z omezení...Věci se nezdají být takové, jaké doopravdy jsou. Ovšem ještě není nic ztraceno, stále se můžete rozhodnout a dosáhnout svých cílů. Je nutné věřit intuici, zvolit si cestu a nechat se vést. Čekají vás změny na mnoha úrovních. Měla byste nechat odejít všechno a všechny, kteří vám nejsou užiteční, odpustit staré prohřešky. Je také důležité si uvědomit, že všechno má dvě strany mince a je třeba počítat i se skrytou stránkou věci. co se týče mužů a lásky, měla byste se zcela osvobodit...vidím příležitost jak lásku dostávat, tak ji dát. Tato možnost už ve vašem životě je, nejdná se ani tak o budoucnoust, jako spíše o blízkou minulost, něco, co si přinášite s sebou. Nebo někoho...*usměje se
co se týče nerozhodnoti..odpověď hledejte ve svém srdci, musíte vzít v potaz, že každá akce bude provázena reakcí. ale pokud si zodpovědně a poctivě nahlédnete do srdce, nemůžete se rozhodnout špatně. Ve vašem okolí je někdo, kdo vás může provázet, noční hvězda, kterou můžete beze strachu následovat.
Bojíte se toho nového, toho, že něco skončí, že?*zvedne na okamžik oči* nemusíte...nechtě věcem volný průběh...samy se vyvinou k vaší spokojenosti. Čím víc budete kombinovat a vymýšlet a rozumově si odůvodňovat, tím horší to bude..
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » čtv pro 10, 2009 4:51 pm

+pozorně poslouchá, co jí Liam věští+ Ano, karty uhodly, že stojím před životním rozhodnutím a jistě poznají, že je to pro mne velice těžké. Radí mi zcela se osvobodit od mužů a lásky. Nemohu ale začít s úplně čistým štítem, protože miluji a od lásky se nelze osvobodit. Nacházím se v začarovaném kruhu. Toho, co mě miluje, nechci a ten koho miluji já, zase nechce mne.
+zpozorní+ Dá se ta příležitost, kterou jste zahlédl, blíže specifikovat? +jestli karty myslí Tonyho, tak je rozhodnuta je ještě jednou sejmout, protože se kolosálně spletly+ Je jenom velice málo lidí, kterým bezmezně důvěřuji, vlastně jenom dva +nakloní se dopředu a hlas se jí chvěje+ Co vidíte? Dokážete popsat konkrétněji tu noční hvězdu? +šeptá, aby nepřerušila jeho vizi, pak se zklidní a stáhne se+ Ano, bojím se toho nového, něco skončí a já zůstanu sama +udiví ji, že to karty poznaly+ Vy jste mi ale dal naději. Pokud to tak v mém osudu stojí, odpoutám se od minulosti +je už rozhodnuta, ale potřebuje se ještě ujistit od vis maior+ Najdu tu svoji noční hvězdu +zvedne k němu prosebný zrak+ Stojí v kartách, kde ji mám hledat?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » pát pro 11, 2009 2:26 pm

určitě se musíte od minulosti odpoutat...ať už je jakákoliv...kde hledat musíte vědět vy, já můžu jen říct, že je to někdo, pro koho je přirozené pohybovat se nocí, někoho, kdo je možná trochu romantik a trochu ze staré školy, ale na druhou stranu vás nemůže stáhnout do nějaké nepravosti, nebude k vám neupřímný. Není to typ člověka který by se vyhříval na výslunní společnosti, ale zase se neztratí.. nemusí to být nutně vaše životní láska..*přidává si do obrazce vlastní tažené karty na doplnění* ale rozhodně je to někdo, kdo vám může hodně pomoct...*vychází ze skutečně rozloženého obrazce, takže si nevymýšlí za pochodu, btw:)*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Nemeton - Magic Shop