od Neferet » čtv led 07, 2010 10:12 am
+sedí ve své pracovně a v rukou drží nové číslo DV, když narazí na článek o sobě, začte se a pomalu se začíná mračit+ Ještě, že měla rozbitý ty mikrofony. +zamumlá, když se začne znovu číst+ Ta mrcha. +zavrčí, když se dozví, že je podle článku zamilovaná do Tonyho+ Co je na tom, špatnýho, že ho ráda vidim? +zamrmlá naštvaně, že si nedala pozor na to, jak se tváří, když ho potká, ne každý musí vědět, že ho má hodně ráda+ Ta ženská má oči všude. +zavrčí, když se dostane k jizvám a mimoděk se na ně zahledí, jen málo kdo si jich všimne a díky tomu, že jsou opravdu od upíra, nezmizely jako ostatní jizvy, které kdy měla, zatřepe hlavou a pokračuje ve čtení+ Tak s těma jahodama má asi pravdu. +zamrmlá+ Já jsem nelhala, jen jsem neřekla celou pravdu. +zamumlá trochu nešťastně, ale musí si připustit, že sem tam jí pravdu neřekla+ No to snad. +zavrčí, když si přečte poslední odstavec a noviny zaklapne+ Prej puritánská výchova. +odfrkne si+ Nebo nedostatek zkušeností. +odfrkne si znovu+ Dobrovolníka. +zaúpí, trochu unaveně se posadí do křesla u krbu a přemýšlí jestli na článek reagovat a nebo to nechat být s nadějí, že se v tom nebude moc lidí šťourat, naštěstí se v něm neobjevilo nic co by prozradilo co je zač a s těmi jizvami si nějak už poradí, vždycky může tvrdit, že je má od něčeho jiného, co se týče Tonyho doufá, že to číst nebude nebo alespoň tomu nebude věřit, trochu si povzdechne a zaboří se do křesla ještě víc a promne si kořen nosu, začne přemýšlet nad tím, že jí neměla vůbec pouštět dovnitř+ Nedá se nic dělat. +povzdechne si, rozhodne se, že zatím na to nebude reagovat a uvidí, jak k tomu budou přistupovat ostatní, s trochou štěstí se s tím nikdo nebude moc zabejvat a nebude se do toho šťourat, a kdyby náhodou, tak to bude muset zahrát do autu+ Sakra. +zaúpí a zaaboří se ještě víc do křesla, pokud je to ještě možné a modlí se, aby to dopadlo dobře, moc otázek znamená moc vyzrazenejch věcí a to by určitě nechtěla, ale když se někdo bude ptát, bude muset nějak reagovat+
Draco dormiens numquam titillandus