DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Styx » ned led 03, 2010 11:37 pm

Vážená slečno redaktorko. Děkuji, že jste mi zveřejnila mé oznámení, opravdu jsem tomu nevěřila, že to uděláte (dala bych si to holt sem, no:))
Doufám, že jste na dlouhou dobu ukojena touhou po senzacích, týkajících se mé osoby a že mě teď necháte chvíli žít. Budu se snažit vás neprovokovat a nezadávat vám příčinu, abyste se na mně zase nezaměřila. Hodně štěstí v lovu na další oběti.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pon led 04, 2010 8:48 am

Styx - asi to není úplně zvykem, ale gratuluji! Hlavně k nelehkému rozhodnutí. doufám, že to spolu - třeba na Mýtinc e - zapijeme.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Storm » pon led 04, 2010 11:28 am

Slečno Styx (a ostatní mé potencionální oběti), to mě ještě neznáte, já jsem neukojitelná, takže nevylučuji, že pokud mi zadáte příčinu, opět si na vás smlsnu. Teď však obracím svůj pátravý zrak zcela jinam. Storm.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Styx » pon led 04, 2010 10:08 pm

Eternity píše:Styx - asi to není úplně zvykem, ale gratuluji! Hlavně k nelehkému rozhodnutí. doufám, že to spolu - třeba na Mýtinc e - zapijeme.

Díky, Et, nikdo si neumí představit, jak převelice těžké rozhodnutí to pro mne bylo. Díkymerline, mám to za sebou a znovu volně dýchám. Zapít? Proč ne? Důvod to je, a pořádný. Já na Mýtince dřepím už pěkně dlouho, tak přijď :)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Storm » stř led 06, 2010 6:43 pm

=po několikadenní číhané na další svoji oběť se konečně vrátí do kanceláře, odkopne boty z nohou a hodí na stůl materiály, které nasbírala, aby je zpracovala později, teď si sedne za stůl, unaveně si promne kořen nosu a pustí se do článku o dalším obyvateli Země hříchů do rubriky Kdo je kdo, který by ráda vydala už v dnešním vydání Denního Věštce=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » čtv led 07, 2010 10:12 am

+sedí ve své pracovně a v rukou drží nové číslo DV, když narazí na článek o sobě, začte se a pomalu se začíná mračit+ Ještě, že měla rozbitý ty mikrofony. +zamumlá, když se začne znovu číst+ Ta mrcha. +zavrčí, když se dozví, že je podle článku zamilovaná do Tonyho+ Co je na tom, špatnýho, že ho ráda vidim? +zamrmlá naštvaně, že si nedala pozor na to, jak se tváří, když ho potká, ne každý musí vědět, že ho má hodně ráda+ Ta ženská má oči všude. +zavrčí, když se dostane k jizvám a mimoděk se na ně zahledí, jen málo kdo si jich všimne a díky tomu, že jsou opravdu od upíra, nezmizely jako ostatní jizvy, které kdy měla, zatřepe hlavou a pokračuje ve čtení+ Tak s těma jahodama má asi pravdu. +zamrmlá+ Já jsem nelhala, jen jsem neřekla celou pravdu. +zamumlá trochu nešťastně, ale musí si připustit, že sem tam jí pravdu neřekla+ No to snad. +zavrčí, když si přečte poslední odstavec a noviny zaklapne+ Prej puritánská výchova. +odfrkne si+ Nebo nedostatek zkušeností. +odfrkne si znovu+ Dobrovolníka. +zaúpí, trochu unaveně se posadí do křesla u krbu a přemýšlí jestli na článek reagovat a nebo to nechat být s nadějí, že se v tom nebude moc lidí šťourat, naštěstí se v něm neobjevilo nic co by prozradilo co je zač a s těmi jizvami si nějak už poradí, vždycky může tvrdit, že je má od něčeho jiného, co se týče Tonyho doufá, že to číst nebude nebo alespoň tomu nebude věřit, trochu si povzdechne a zaboří se do křesla ještě víc a promne si kořen nosu, začne přemýšlet nad tím, že jí neměla vůbec pouštět dovnitř+ Nedá se nic dělat. +povzdechne si, rozhodne se, že zatím na to nebude reagovat a uvidí, jak k tomu budou přistupovat ostatní, s trochou štěstí se s tím nikdo nebude moc zabejvat a nebude se do toho šťourat, a kdyby náhodou, tak to bude muset zahrát do autu+ Sakra. +zaúpí a zaaboří se ještě víc do křesla, pokud je to ještě možné a modlí se, aby to dopadlo dobře, moc otázek znamená moc vyzrazenejch věcí a to by určitě nechtěla, ale když se někdo bude ptát, bude muset nějak reagovat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv led 07, 2010 6:30 pm

+Sedí v práci na ošetřovně a relaxuje po dlouhé službě. Upíjí černou kávu, kouří a čte DV. Narozí na článek o Nef a přejede ho svým bystrozrakem. Pak si pobaveně odfrkne+: To je dobrý. Neferet z toho vyvázla s poměrně zdravou kůží!+ Odhodí noviny a jde se věnovat pacientům.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv led 07, 2010 9:56 pm

°pročítá si DV, který na Orlík doručila orlí pošta a po přečtení článku o Nef se zamračí, přemýšlí nad tím, co se o své kamarádce dozvěděla nového, s čím se jí nesvěřila a po chvilkovém váhání nechat si výtisk ho raději hodí do ohně, co kdyby se náhodou dostal do rukou Tonyho, jsou tam věci, které by radši vědět neměl a jen doufá, že v zájmu Nef se k novinám nedostane jinou cestou+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Storm » sob led 09, 2010 11:38 am

RUBRIKA KRÁTKÉ ZPRÁVY Z DOMOVA

Jsem navýsost spokojena s tím, co se děje v Zemi hříchů. Konečně to tady ožilo a začalo žít hříšným životem. Včera jsem dokonce měla tak napilno, že jsem celý den musela lítat na čtyři(!) různá místa v různých koutech Velké Británie, protože se tam celý den děly moc zajímavé věci. Byla jsem na roztrhání, ale mnu si ruce. Konečně se začalo na LoSu ve velkém souložit a zahýbat. Až tohleto zveřejním, to zase bude rozchodů, rozvodů, hádek a vysvětlování.
V krátkých zprávách vám to teď shrnu, abyste byli v obraze a slibuji, že v dalších článcích je postupně rozpitvám do detailů.
Podnik Provinilé slasti je nejenom striptýzový bar, ale i doupě neřesti. Jestli se tento výtisk dostane do rukou jejich bossmana Jeana-Claudea, myslím, že to bude pro některé jeho zaměstnance pěkný průser. Mladá paní Blacková potajmu navštívila svého ctitele, místního striptéra Phillipa v jeho soukromém útočišti. Od samého začátku to mezi nimi jiskřilo jako křesadlo. Phillip se snažil vyhovět své dámě po všech stránkách a žasla jsem nad tím, co všechno je chlap schopen ženě odpustit a s čím vším souhlasí, jen aby byla spokojena. Pan Black by se asi divil, jak se jeho žena trápí jeho zmizením.
Další dva zaměstnancí striptýzového klubu si padli jaksi do oka. Na Rebbecu, zdá se, začíná doléhat nepřítomnost jejího partnera Lestata a nedostatek sexu. Takže se nelze divit, že nevinný rozhovor s Robertem, dalším z místních tanečníků, se začíná ubírat směrem, se kterým zajisté ani jeden z nich nepočítal. Zdá se, že se vzduch kolem nich tetelí v erotickém chvění. Že by se rýsovalo další její sexuální povyražení, jako nedávno s Charliem Weasleym? No, v každém případě si je budu pečlivě hlídat, ať mi něco neuteče.
K dalšímu divokému řádění se schyluje v londýnském sídle Manori. Dostala nečekanou návštěvu, svého starého známého, Castiela. Vyrazili si na večeři do jedné londýnské restaurace a jejich dvojsmyslná konverzace je nakonec dostala až do Manořiny ložnice. Což by byl zcela pochopitelný důsledek příjemného večera, kdyby Man nebyla vdaná za pana Postracha, z kterého ten strach opavdu jde.
Čtvrtou z mých včerejších návštěv byly hluboké walleské hvozdy, kde ještě pořád pobývá Styx se svým vlkodlakem. Po živočišném sexu si teď už jen užívají jeden druhého. Z postele sice ještě nevylezli, ale komu by se v jejich situaci chtělo. Mám silný dojem, že vzhledem k jejímu nedávnému prohlášení si Styx konečně vybrala toho svého jediného. A pokud mě nešálí zrak, Remus je na tom stejně. Obskakuje svoji Styx, jen aby měla u něj co největší pohodlíčko a nemusela hnout ani prstem.
Kromě těchto aktivních hříšnic se nám taky možná začíná rýsovat nový pár. Jestli si vzpomínáte na nedávnou sázku, kde se Styx ujala role dohazovačky krasavic pro Fernanda Sucreho, seznámila ho se svojí kamarádkou Neferet. Ti dva si okamžitě padli do oka a netrvalo dlouho a milý Sucre navštívil svoji vyvolenou přímo v jejím sídle. Připravil jí milé překvapení a jejich známost pomalu nabývá na vážnosti. Jelikož ještě pořád spolu tráví soukromé chvilky na pláži, budu je neustále sledovat, jak se jejich vztah vyvine. Že by Neferet konečně pochopila, že u Tonyho nemá šanci?
Dalšími aktivními obyvateli - a tomu se vůbec ani nedivím – je naše známá trojice Styx-Tony-Neferet. Ještě pořád oslavují příchod nového roku a nálada je víc než veselá. Tony prostě umí bavit své ženy. Jak jsem pochopila, chystá pro ně nějakou zábavnou hru. Hm, jsem zvědavá, co přiopilý smrtijed může vymyslet jiného, než něco, z čeho bude mít sám prospěch. Sám si hrát nemůže, takže záleží na jeho milé společnosti, jestli s ním do toho půjdou.
Až si tuhle zprávu přečte místní drbna mollyz, pukne. V Cafetérii sedí s Beou a další novou obyvatelkou Světlushkou a zase pomlouvá. Mollyz by klidně mohla konkurovat drbům Věštce. Pamatuji ale doby, kdy si se svými terči, Styx a Nef, dobře rozuměla. Dala jsem si tu práci a prošla jsem všechny staré záznamy o jejích setkáních a nikde jsem nenarazila na to, že by jí jakkoliv ublížily. Předstírá jenom snad své kamarádství? Nebo je to závist a žárlivost? To nejspíš. Třeba jim konečně dá pokoj, až si sama najde chlapa.
Chválím všechny aktivní obyvatele, kteří mi poskytují dostatek zajímavého, nebo dokonce pikantního materiálu do mých novin a tím zaručují prodej Denného Věštce.
Storm
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Margarit Black » sob led 09, 2010 12:21 pm

*pročítá si poslední vydání a hned při druhém odstavci se rozesměje* Prej by se divil, jak se trápím jeho zmizením... Díky Merlin, že netrápím... *pobaveně*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV