I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Morfeus » sob led 30, 2010 3:46 pm

no tak asi s Et tančí, když jsou na plese. zaslechne Wenai a mrkne na ni. a menévruje v tanci Et nenápadně k baru. ta se nebrání, spíš spolupracuje. Morfovi po chvíli dojde, že očumuje Severuse. zašklebí se na Et
no jo, ty postranní úmysly, co? tak pojď, jdeme se napít. vede ji k baru.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Styx » sob led 30, 2010 3:47 pm

Severus: Přece ti to nebude vadit, že se o tobě bude povídat, nebo dokonce psát ve Věštci, a to myslím, že určitě bude +prohlédne si ho s úsměvem+ Díky, žes přijal mé pozvání a že jsi se tak na můj ples vyfintil. Víš, že jsem tě ještě nikdy neviděla bez hábitu? +pak se zarazí+ Tedy, bez hábitu jo, ale myslím jako v něčem jiném, než v hábitu. Kde šiješ? +omaká si kvalitu látky+ Zrovna jsem ti chtěla nabídnout +k cigaretám+

Et a Morf: +přivítá se s ní hned, jak ji uvidí+ Et, moc ráda tě vidím a mám radost, že jsis udělala čas a přijala jsi mé pozvání. I se svým sympatickým přítelem +usměje se na Morfa+ Děkuji, jsou nádherné +květy+ Rozhlédněte se tady, okoukněte to, jste tady taky poprvé, že jo. Dáte si něco k pití? +zavede je k baru a jestli si takhle dá s každým, kdo přijde, za chvilku bude na mol+

molly: +vidí, že kouká po Snapeovi+ Tak na toho zapomeň, ten není pro tebe. Jeho ženské moc nezajímají a je dá se říct nedobytný. Tedy...téměř +uculí se+ Jo, až budeš mít přebráno, odvedu to do pokoje pro hosty +slíbí jí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob led 30, 2010 3:53 pm

Styx: +okázale vstoupí do sálu a rozdává vilné a nadšené pohledy na všechny strany ovšem neomylně míří ke Styx+
Krásná dámo, je mi ctí, že ohu strávit tento večer v tak okouzlující společnosti +políbí jí ruku a mrkne na ni+
Naposledy upravil John Wilmot dne sob led 30, 2010 4:28 pm, celkově upraveno 1
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod mollyz » sob led 30, 2010 3:55 pm

Styx: +Zasměje se, když vidí její zděšení.+ Neboj, tuhle lahůdku, kterou jsi už bezpochyby ochutnala, rozhodně testovat nebudu. Vlastně nemám moc chuť někoho teď testovat. Vlastně se jen chci bavit....Mimochodem +zašeptá jí+...kdy, kde a kolikrát? (Je taky baba zvědavá a neujde jí, že Styx se ke Snapeovi nějak má.)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » sob led 30, 2010 3:55 pm

Morf-Et: tady to nezklame - wisky pěkně po ruce.
Styx. usměje se na Styx skvělá organitzace, madam! vy jste nejen krásná, ale i soucitná. ples je krásná věc, ale my, muži, to vydržíme jen s důkladnou přípravou. nalije sobě a koukne na Et, jestli si taky dá. pak pozvedne sklenku a připije všem u baru na zdraví, na štěstí a na lásku! koukne na Severuse a hlavně na klid.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod mollyz » sob led 30, 2010 4:01 pm

+Všimne si Et a zamává na ní.+ Ahoj, moc ráda tě vidím. Ja se ti daří? Jsem vážně zaskočena velkolepostí akce. To jsem nečekala!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » sob led 30, 2010 4:02 pm

Styx: no jo, koukám, žes začala hned těžkým kalibrem (wizorem a Snapem ;) ). ale je to tu vážně nááádherné.
kývne na Morfa, ať jí taky nalije a pak se nacpe tak, aby ona byla blíž k Severusovi a Morf dál, jednak je zvědavá a jednak z bezpečnostních důvodů
Morf: ano, nalij mi. to víš, jseš obětí plesáníchtivé hyjeny...

Molly: ahoj, fajn, že jsi tu taky. kde máš doprovod? někam zmizel? fajn, máš víc času na nás. a ťukne si s ní, jestli má Molly taky co pít
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Tony Dolohov » sob led 30, 2010 4:14 pm

Fabien: Vy máte nějakou přítelkyni mezi místními dámami? Které pak jste to nedokázal odolat? Ženy jsou bestie, i když krásné °pronese poněkud hořce° Jistě, v souboji se ženami se nedá vyhrát °souhlasí° Ano, bydlím tady, kdysi jsem tohle sídlo pořídil pro Styx, ale teď obývám pouze východní křídlo. Co kdybychom si tykali? Říkej mi Tony °přiťukne si hranou sklenky°

Světlushka: Že by taková krásná dáma neměla přítele? Nechce se mi ani věřit °usměje se° Nikdy jsem to neměl snadné, to mi věřte. Přesto pořád doufám °obrátí se k ní° Kde vůbec bydlíte?

molly: Ještě že ti pozůstalí existují. My smrtijedi vám děláme vlastně záslužnou práci °zasměje se° Ani netušíte, jak bych si jednou chtěl změřit své síly s někým hodným mého zájmu, jenže s mudly jsem hotov raz dva, to není vůbec žádná zábava a proti svým přece nepůjdu +kouká, jak vesele vypaluje jednu za druhou a usměje se+ Nechcete zkusit doutník? Vydrží vám déle
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Isamun » sob led 30, 2010 4:20 pm

nakráčí Isamun s Tirage. Sam se tváří klidně a mile se usmívá, Tir vypadá poněkud vytočeně, ale taky jí to sluší. Sam už nechal poslat několik lahví whisky na bar. Tir zase do kuchyně nějaké sladkosti.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » sob led 30, 2010 4:28 pm

vidí Tirage a Isamuna a rychle do sebe hodí panáka a přikrčí se za barem.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Večírky