molly: Já jen doufám, že dnes nebudeš k mužům tak přísná a nějaký ti uvízne v dlaních. Výběr máš velký +uculí se+ Kdy, kde, kolikrát? Že by se ti to ještě nedoneslo? +diví se+ Tak lepší, když ti to řeknu já, než někdo cizí +nakloní se k ní, aby ji náhodou Severus neuslyšel+ Před časem, to jsem ještě byla volná, jsme spolu něco měli. Kolikrát? Několikrát +zašklebí se při vzpomínce+ A kde... u mně v bazénu přece (Eagle rock, téma Bazén, moc zábavné počteníčko, obzvlášť, když se zúčastnil i pan Malfoy:))
Wilmot: Potěšení je na mé straně +usměje se na něj+ Už jsem o vás slyšela hodně a jsem ráda, že vás mohu poznat osobně. Doufám, že se budete dobře bavit
Morf: Děkuji za uznání +pozvedne skleničku+ Jen se posilňujte, ať dnes hodně vydržíte. Myslím, že Et je k neutahání +směje se+
Et: To víš, panu Snapeovi se nedá odolat, obzvlášť, když dnes vypadá tak nezvykle... krásně
Isamun a Tir: +jde přivítat nové hosty+ Tir, ahoj, vypadáš nádherně +obejme ji+ A trošičku se usměj, úsměv ti sluší. Děkuji za dary. Ráda vás poznávám, já jsem Styx, a vy? +k Isamunovi+