Antonin Dolohov píše:fata: Já že mám špatné držení těla? °rozesměje se° Učil jsem se tanci u nejlepších tanečních mistrů °brání se° Sice trochu nedobrovolně, ještě jako kluk, ale vždycky jsem si myslel, že jejich tvrdá námaha splnila účel °zasměje se, ale nechá se od ní trochu porovnat a pobaveně ji u toho pozoruje° Jestli ony mne, to nedokážu posoudit. Ale snažím se, aby byla každá žena, která projde více nebo méně mým životem, spokojena. Co vy? °neunikne mu, jak se o něj pořád nenápadně otírá° Jak to cítíte vy? °zvědavě°
Tony: +asi mu trochu neplánovaně po nějaké otočce skončí v náručí+ takže přeci jen nějaké nedobrovolné činnosti ve vaší minulosti? +usměje se mu do očí+ už jsem myslela, že jste od narození prosazoval jen a jen svou vůli! +nejdřív má našlápnuto, že se od něj zase odtáhne, ale pak zůstane a jen tak se pohupují do rytmu, protože se jim snadněji konverzuje, než v „jelením skoku“+ jste velice dobrý, už dlouho jsem si tak nezatančila. na latinsko-americké tance není snadné najít zkušeného tanečníka.+trochu se uvolní a opře se o něj, projev důvěry+ hmmm, to je ale nadmíru ušlechtilá snaha! já se teď cítím přímo báječně. +usměje se sladce a trochu i „pálivě“. Pak se na něj podívá seriozně+ ale jinak je to špatná otázka, Tony. Na to se nikdy neptejte, pokud nejste připraven dostat skutečně jakoukoli odpověď. Ale pokud vás opravdu zajímá můj názor +pokrčí rameny+ za prvé: myslíte, že bych se chovala tak, jak se chovám, pokud bych +teď už uhne pohledem a vypadá malinko nervózní, i když nezčervená, možná proto, že je už stejně celá růžová tancem+ neměla zájem, hmm, řekněme někdy si společně zavzpomínat? A zadruhé +překoná nervozitu a zase k němu zvedne oči+ myslím, že pohyb nám už docela jde, ale možná bychom si měli trochu víc povídat. Tak třeba mě zajímá +švihne pohledem po Nef, která se opodál baví+ co jste o mně napovídal vaší roztomilé přítelkyni, že si mě tak očividně oblíbila? +(zdá se to od věci, ale proč s ním asi řeší jiné ženy? že by ji skutečně zaujal víc než jen jednorázově?)