I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod fatamorgana » stř úno 03, 2010 1:34 pm

Antonin Dolohov píše:fata: Já že mám špatné držení těla? °rozesměje se° Učil jsem se tanci u nejlepších tanečních mistrů °brání se° Sice trochu nedobrovolně, ještě jako kluk, ale vždycky jsem si myslel, že jejich tvrdá námaha splnila účel °zasměje se, ale nechá se od ní trochu porovnat a pobaveně ji u toho pozoruje° Jestli ony mne, to nedokážu posoudit. Ale snažím se, aby byla každá žena, která projde více nebo méně mým životem, spokojena. Co vy? °neunikne mu, jak se o něj pořád nenápadně otírá° Jak to cítíte vy? °zvědavě°

Tony: +asi mu trochu neplánovaně po nějaké otočce skončí v náručí+ takže přeci jen nějaké nedobrovolné činnosti ve vaší minulosti? +usměje se mu do očí+ už jsem myslela, že jste od narození prosazoval jen a jen svou vůli! +nejdřív má našlápnuto, že se od něj zase odtáhne, ale pak zůstane a jen tak se pohupují do rytmu, protože se jim snadněji konverzuje, než v „jelením skoku“+ jste velice dobrý, už dlouho jsem si tak nezatančila. na latinsko-americké tance není snadné najít zkušeného tanečníka.+trochu se uvolní a opře se o něj, projev důvěry+ hmmm, to je ale nadmíru ušlechtilá snaha! já se teď cítím přímo báječně. +usměje se sladce a trochu i „pálivě“. Pak se na něj podívá seriozně+ ale jinak je to špatná otázka, Tony. Na to se nikdy neptejte, pokud nejste připraven dostat skutečně jakoukoli odpověď. Ale pokud vás opravdu zajímá můj názor +pokrčí rameny+ za prvé: myslíte, že bych se chovala tak, jak se chovám, pokud bych +teď už uhne pohledem a vypadá malinko nervózní, i když nezčervená, možná proto, že je už stejně celá růžová tancem+ neměla zájem, hmm, řekněme někdy si společně zavzpomínat? A zadruhé +překoná nervozitu a zase k němu zvedne oči+ myslím, že pohyb nám už docela jde, ale možná bychom si měli trochu víc povídat. Tak třeba mě zajímá +švihne pohledem po Nef, která se opodál baví+ co jste o mně napovídal vaší roztomilé přítelkyni, že si mě tak očividně oblíbila? +(zdá se to od věci, ale proč s ním asi řeší jiné ženy? že by ji skutečně zaujal víc než jen jednorázově?)
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř úno 03, 2010 1:39 pm

Antonin Dolohov píše:Becca: Promiňte, ale není ten váš přítel tak trochu slabozraký, že zanechal zde tak krásnou přítelkyni samotnou? Já být jím, nespustil bych vás z očí °usměje se° Ano, mám přítelkyni °snaží se mluvit přesvědčivě° Někde tady pobíhá °rozhlíží se kolem° Když si lezete se svým přítelem navzájem na dálku do hlavy °zajímá se° to znamená, že kdyby chtěl, poznal by například to, že se teď spolu bavíme?

No takový je už život a upřímně, ani jsem nečekala, že by jsme spolu mohli být na věky. Pokrčí rameny. Přece jen u nás to není až tak relativní pojem a upřímně, být s jedním člověkem třeba tisíc let? Otřepe se. Nuda přímo hrůzostrašná. Uculí se. Opravdu? A kterápak je ta šťastná? Zvědavě se rozhlíží. No a no, přesně to by mohl zjistit. Ovšem za předpokladu, že by to vůbec chtěl vědět, že? Ušklíbne se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř úno 03, 2010 1:40 pm

John:
+zářivě se směje - nechala si vybělit zuby včera...závidím..em..+ Bych se brzo pořádně pronesla! +tichounce zamručí jak jí okousne ouško a pohladí ho po tvářičce+ Vážně? No..já vlastně nevím, kam rád chodíš, jestli máš tyhle akce v oblibě... +usměje se a otře se mu o nosánek nosánkem+ Seš skvěle oholenej...+oňufne mu krček+ a tu kolínskou miluju...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř úno 03, 2010 1:44 pm

Styx píše:+ triumfuje, je ale ve střehu, nezdá se jí, že takový lovec, jako on by se vzdal tak rychle a bez boje, když ale zahlédne jeho poražený výraz ve tváři, vítězství ji náhle netěší, ostatně, celý večer se s ním velice příjemně baví a nerada by zranila nově nabyté přátelství+ Ashere, drahý, nechci být s vámi ve válce. Vašemu šarmu a charisma se opravdu jen velice těžko odolává +pohladi mu jeho zhrzené ego+ Ale nechci se stát jednou z mnoha vašich obětí

Ach, to ale není válka v pravém smyslu. Víte, když jste na světě už tak dlouho, jako já, máloco vás už dokáže vyvést z míry, zaujmout tak, jakoby se ve vás rozhořela nová jiskra. Usměje se. A přesně něco takového teď cítím já. Takže se nenechte mýlit, úplně jsem to rozhodně nezvdal. To jen pro tento ples. Ďábelsky se uculí. A jednou z mých obětí? To už vy vůbec být nemůžete, protože se naprosto lišíte od všech lidí, které jsem kdy poznal.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Gabriel » stř úno 03, 2010 1:47 pm

Styx píše:Gabriel: Ale jistě, že si vás pamatuji, Gabrieli +usměje se na něj+ Jen pojďte dál. Zábava je v plném proudu. Akorát se Syrianou jste se minul, před chvílí už odešla domů. Ale určitě se tady zdržíte. Co si dáte? +vede ho k baru+

Přes tvář mu při zmínce o Syr přelétne temný stín. No..řekněme, že ta má teď mnohem lepší věci na práci. Utrousí hořce a hned si naleje dvojitého absintha a ani se neobtěžuje se svojí oblíbenou vymazlenou přípravou.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Adelstein » stř úno 03, 2010 1:56 pm

yohannka:
to můžeš...jenom tě upozorňuju na tvou chorobně žárlivou kolegyni...
tak co tamten? +ukáže na Fabiena+ ten vypadá, že by si vzal i chlapa.
napresovaná? mám ti je povolit? +nenápadně s úsměvem zašátrá po zipu na zádičkách+
musíš ochutnávat, né to sněst všechno! ham! +dává jí ochutnat na pečivu paštičky+ doufám, že zbytky nebudou vyhazovat, z tohohle by jeden nakrmil celou armádu...
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod Fabien » stř úno 03, 2010 3:44 pm

Tirage: +Když ji slyší, nadšeně ji pořádně popadne kolem pasu a divoce se s ní zatočí sálem.+ Merline, díky!!!! Konečně někdo, kdo taky nesnáší tyhle příšerný společenský tlachy. Už jsem myslel, že se z toho tady picnu. Kdyby mě sem Molly nedonutila jít, nevkročil bych sem. +Moc spokojeně se na ni zadívá.+ Mungo jsou fazole? Né, já myslel špitál u sv.Munga. Někdy je to tam něco mezi zvěřincem a cirkusem, ale věřte nebo ne k ošetření nám tam vozej jenom lidi. Fakt, že je na ně většinou potřeba speciální výcvik, protože se často chovají jako tygři, ale pokud někam něco strkám, tak to bývají hlavně ruce.....ale bez toho taky můžu klidně dejchat. Když to jde, tak tuhle lahůdku nechávám vyjíst Molly. +Zatváří se děsně seriózně a napodobuje děsně společenskou mluvu.+ A tééď slečnoooo....+a zasměje se+....nechcete se někam ulejt? Třeba na zahradu? Tam nás třeba konvence nedoženou!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » stř úno 03, 2010 4:16 pm

Isamun píše:Molly: +zadívá se jí s mírným úsměvem do očí a nakloní se docela blízko a zhluboka vdechne její parfém – vypadá, že je naprosto spokojen s tím, co vidí, cítí a jak se zrovna cítí – vydechne a jakoby se znali už léta, koukne na ni a řekne+ no prááávě! Vzájemně se učit – to je to!
Tak si Tirage se ani nedá nudit. Spíš je potřeba určitá otrlost a umět rychle zdrhat. +zatváří se jako by ho bolely zuby, když Tir a Fab zase málem sejmou asi tři taneční páry+ Asi jste si to špatně vysvětlila – já nechráním Tir před světem, ale svět před jejími náladami. Naše dámy se většinou dokáží bránit samy a baví se často na můj účet. +otočí oči v sloup+ Myslím, že jim chybět nebudu. A taky je snad nevidím naposled, tak bych v přechodném odloučení nespatřoval nic osudového. Určitě si nemusí ani jeden z nás dělat výčitky, působime-li si navzájem potěšení. +“potěšení“ vysloví jako otázku a dvojsmysl v jednom+
Co budeme pít? Vy se prý vyznáte v bylinkách a lektvarech – mohla byste to pití očuchat a vybrat něco bez otrušíku? +zkouší na ni zase další model svůdného úsměvu.+[/flash]

(+Nevím, jestli technicky je to přesunuté správně....ach jo!+)

Isamun: +I ona je moc spokojená a cítí se v bezpečí a šťastně jako už dlouho ne.+ Ano, pojďme se navzájem učit...+Chce ještě něco dodat, ale přeruší jí náhlá vichřice v podobě Fabiena a Tir.+ Ti dva se hledali a ž se našli, co myslíte? +Zasměje se.+ Vážně si z vás v kanclu utahují? A to jste jim za to ještě nenaplácal? +Mrkne na něj, jako že jí by se naplácání docela líbilo.+
No, já bych docela pila bílé trpké vínko. +Očichává sklenky na stole. +Otrušík tam není, ale všechno jsou to sladké patoky....ááá tady je přisypán rulík! +Vezme sklenku a vylije ji do přilehlé vázy s květinami.+ Pro koho asi byla taková mňamka? +Pak vezme dvě sklenky a podá jednu Isamunovi.+ Tohle by mohlo být dobré. Pijete vlastně víno?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř úno 03, 2010 4:19 pm

Adelstein píše:to můžeš...jenom tě upozorňuju na tvou chorobně žárlivou kolegyni...
tak co tamten? +ukáže na Fabiena+ ten vypadá, že by si vzal i chlapa.
napresovaná? mám ti je povolit? +nenápadně s úsměvem zašátrá po zipu na zádičkách+
musíš ochutnávat, né to sněst všechno! ham! +dává jí ochutnat na pečivu paštičky+ doufám, že zbytky nebudou vyhazovat, z tohohle by jeden nakrmil celou armádu...

+uvelebí se na sedačce, že si tam skoro pololehne+ tamten? Ten se tu snaží sbalit každou ne? +opře se o ádu trocha pohodlně+ povolit... +uculí se+ možná je pak budeš muset ze mě serva, protože až tohle všechno sním.. tak nepůjdou ani rozepnout +papká+ ňam... tak... zbytky nenápadně poberem domů... pro havěť, žanetu....
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » stř úno 03, 2010 4:24 pm

Beatrix píše:John:
+zářivě se směje - nechala si vybělit zuby včera...závidím..em..+ Bych se brzo pořádně pronesla! +tichounce zamručí jak jí okousne ouško a pohladí ho po tvářičce+ Vážně? No..já vlastně nevím, kam rád chodíš, jestli máš tyhle akce v oblibě... +usměje se a otře se mu o nosánek nosánkem+ Seš skvěle oholenej...+oňufne mu krček+ a tu kolínskou miluju...

já rád chodím na různý akce... když mám takovej nádhernej doprovod +ohlazuje jí zádíčka+ stebou bych šel na ples klidně do samotnýho pekla.... +dá jí pusinku na tvářičku+ mhmm, to jsem! +pyšně+ to abych neškrábal +usměje se+
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

PředchozíDalší

Zpět na Večírky