Moderátor: Styx
golux píše:usměje se na Bodieho a chce něco říct, ale uvidí Luciuse, jak k nim rázuje, a úsměv jí zmrzne na rtech Nechci Vás strašit, ale asi budou potíže... poodstoupí od Bodieho na dva kroky
Lucius Malfoy píše:Bodie: přistoupí k němu s falešným úsměvem Dobrý večer. Dovolte, abych se představil: jsem Lucius Malfoy, kouzelník, Smrtijed. A tohle... kývne hlavou ke golux je moje přítelkyně. A teď, pokud se neurazíte, bych rád znal i Vaše jméno kouká na něj přimhouřenýma očima a z hlavu mu čiší chlad; najednou vypadá nepříjemně střízlivý
Antonin Dolohov píše:Nikdy se s ničím nepárám °ohrne arogantně rty° Chvilka zaváhání mě může stát život. Jednám impulzivně °sleduje plamínky v jejích očích a tvář mu protne provokativní úšklebek° Tak se mi zdá, že vy si ten můj trest doslova užíváte °když mu vyfoukne do tváře kouř, ani nemrkne, vezme jí cigaretu z prstů a odhodí pryč, ovine jednu ruku kolem jejího pasu, přitáhne si ji k sobě a dravě ji políbí, druhou ruku zaboří do jejích vlasů°
Severus Snape píše:Styx: Nevím, jestli jsem na tanec dost opilý *zabručí, nicméně s ní nepříliš ochotně zamíří na parket*
Antonin Dolohov píše:fata+nef: dnes vám taky odpovím, strpení, prosím
fatamorgana píše:Tony: jedním prsem ho pohladí zlehka po bradě a čelisti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník