I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Isamun » sob úno 06, 2010 10:36 pm

mollyz píše:Isamun: Same...+stačí jenom říct, než je opakovaně líbána. Hladí ho po vlasech, dotýká se jeho nádherných rukou a když na chvilku polibek povolí, vydechne.+ Tedy jestli tohle byl polibek na tykání, tak jak pak budeme říkat tomuhle? + A do dalšího velmi hlubokého polibku vloží všechno své okouzlení a um. +Jsem tak šťastná, že se před tebou nemusím přetvařovat, hrát žádné společenské hry a dokonce ani velebit matematiku. Je to nádherné... ne(o)pouštěj mě, prosím! +Hladí ho po tvářích a vousech, prsty studuje jeho rysy a trošku se zachichotá, když jí přejede prsty po krku.+ Jsi nejúžasnější netopýr na světě! +Stejně jako on taky plácá nesmysly, protože je prostě úplně vedle.+

Molly: po jejím vše říkajícím polibku ji obejme a přitáhne si jí k sobě. položí si její hlavu na rameno. není schopen slova. Molly. Molly. na víc se nezmůže. užívá si její dotyky a nechá jí, ať ji poznává jeho tvář, ruce a další místa a užívá si to. hladí ji po remenou, zádech. líbá ji do vlasů a namotává si je na prsty. víš, že lidský vlas unese obrovskou zátěž? je to fantastický materiál... i stavebně by to byla skvělá surovina, kdybychom ji dokázali vyrobil... někde to i dovedou... zadívá se na ni a uvědomí si, že vlastně má říkat něco jiného. máš nádherné vlasy... nenapadlo by mě, mluvit o všem, co máš krásné - připadá mi, že je naprosto přirozené, že jsi krásná celá... kouká na ni dost překvapeně, když mu to dojde.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob úno 06, 2010 10:40 pm

Tony: Dívá se na něj po dobu několika úderů srdce. Musím uznat, že je to velmi lákavá nabídka. Sklopí pohled a pak se znovu zadívá do jeho očí. Jen si nejsem úplně jistá, jestli by se to líbilo Styx... Řekne tiše, dívá se vzhůru do jeho pohledné tváře a pátrá v jeho očích po odpovědi. Ač na to asi nevypadám, nechci jí nijak ublížit. Vlastně se většinou snažím neubližovat... Usměje se malinko rozpačitě.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob úno 06, 2010 10:46 pm

Tony: +lekne se, když si jí přitáhne k sobě a pak se zasměje+ Čekala jsem, kdy tě to přestane bavit. +směje se+ Ale musím uznat, že jsi vydržel dlouho a že ti to šlo na poprví moc dobře. +usměje se na něj hrdě+ No jo, tělo na tělo, to je tvoje co. +uculí se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob úno 06, 2010 10:59 pm

Isamun: +Pokračuje v něžném průzkumu a přijímá tu nádhernou pozornost. + A proč vlasy vyrábět...nestačilo by čas od času projít kadeřnictví a pozbírat zbytky?+ Vypustí z pusy další nesmysl a jemně přejíždí kontury jeho obočí.+ Same...pojď domů...já....včera jsem pekla jablečný koláč (vedlejší produkt calvadosu)...bydlím ve Wildaranu...můžeš se seznámit s mojí...+něžně ho políbí na ucho+...knihovnou. +Cítí jeho silné ruce ve vlasech a má strach, že už nikdy nedokáže myslet na nic jiného.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Selena » sob úno 06, 2010 11:04 pm

<dá si další kolečko po sále a užívá si slavnostní atmosféry, když si všimne Sama s mollyz, na chvíli strne na místě a zatváří se jako by jí někdo praštil, potřepe hlavou, aby se vzpamatovala, nic jí do toho přeci není, ale přesto se kvůli tomu cítí mizerně, otočí se na podpatku a vyrazí na druhou stranu sálu>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » sob úno 06, 2010 11:47 pm

Becca: Styx se mě taky neptala, jestli se mi to líbí, když si začala s tím vlkodlakem °zavrčí a v hlase mu zazní směsice bolesti a zklamání° Ale vážím si toho, že vám jako její přítelkyni leží na srdci, co by na to řekla. Nicméně... °ve tváři se mu opět objeví odzbrojující úsměv° není vám to nic platné °zvedne se a natáhne k ní ruku° Půjdeme?

Nef: Jsem neskonale rád, žes mě osvobodila °zasměje se° To víš, tělo na tělo, to je moje °na důkaz si ji přítáhne blíž k sobě a roztočí se v několika otočkách až doprostřed tanečního parketu°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned úno 07, 2010 12:03 am

Tony: Zlomek sekundy ho pozoruje, pak potřese hlavou, jakoby chtěla vyhnat strašidla. Myslím, že morálním otázkám bylo učiněno zadost. Pousměje se a následuje ho.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » ned úno 07, 2010 12:18 am

Antonin Dolohov píše:fata: °poslouchá to její štěbetání° Teda, slečno, s vámi se člověk nemůže nudit °zasměje se° Tak, že bychom si šli někam spolu sednout a pokračovali v interview? °navrhne jen tak mimochodem° Tedy, pokud na mne ještě máte nějaké zvědavé otázky a já budu mít dost síly na ně odpovídat °cukají mu koutky° Kampak byste mě to chtěla zatáhnout?
fatamorgana píše:Tony: jedním prsem ho pohladí zlehka po bradě a čelisti.

(jak velká prsa to fata má, že jí ve stoje dosáhnou až k jeho čelisti?:))

(měl to být prst, nikoliv prs, no. srandičky, srandičky! na to vás užije :lol: tak zaprvé: fata zná nejeden trik, takže otázka zní ne jak velká, ale jak cvičená má prsa. a zadruhé: tohle je maličkost proti tomu, že už mi lezou postavy jinam než mají, pak se octnou spolu neplánovaně dva chlapi - no děs! :lol: )

Tony: ne, to nemůže, ani kdyby chtěl! hm, zatáhnout - říkala jsem přece výhledově. a kdybyste měl dost slušnosti, tak už ste mě někam zatáhl vy. trošku ohrne ret. ale nějak mi připadá, že už nemáte dost sil, abyste mi uspokojivě odpověděl koukne na něj svrchu. (aby ne, po všech těch babách - nejdřív Sibiř, pak potíže se Styx a teď pořádá orgie :D )
podívá se na něj zkoumavě vlastně jsem vás chtěla zatáhnout do konverzace... no, pokud pro mě chcete neco udělat, přineste mi něco k pití. nejlíp šampaňské... pustí ho z tanečního držení a je trochu roztržitá a zamyšlená
Naposledy upravil fatamorgana dne ned úno 07, 2010 1:02 am, celkově upraveno 1
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » ned úno 07, 2010 12:28 am

(tak do toho - to je radosti... Seleno co s tím? špatné načasování... si to Sam rozjel na více frontách a takhle to dopadá... a Sel zval na sjezdovku, ne na ples. mám mu vymyslet klon, nebo to hodíme do jiné časové roviny, nebo to necháme úplně jako dvě izolované dimenze? nebo bude scéna s hajzlíkem, co dělá do dvou žen najednou? já teda v reálu dva vztahy zároveň nezvládám a asi to nezvládnu ani na LoSu, pokud to nějak neodělíme. hm, taky ho mohla pro události na Mýtince smést lavina...)
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned úno 07, 2010 12:32 am

Mám podezření, že moje přirozená žárlivost by dva Samovy vztahy nerozchodila! Tááákže ...pozor na mě! :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky