mollyz píše:Isamun: Same...+stačí jenom říct, než je opakovaně líbána. Hladí ho po vlasech, dotýká se jeho nádherných rukou a když na chvilku polibek povolí, vydechne.+ Tedy jestli tohle byl polibek na tykání, tak jak pak budeme říkat tomuhle? + A do dalšího velmi hlubokého polibku vloží všechno své okouzlení a um. +Jsem tak šťastná, že se před tebou nemusím přetvařovat, hrát žádné společenské hry a dokonce ani velebit matematiku. Je to nádherné... ne(o)pouštěj mě, prosím! +Hladí ho po tvářích a vousech, prsty studuje jeho rysy a trošku se zachichotá, když jí přejede prsty po krku.+ Jsi nejúžasnější netopýr na světě! +Stejně jako on taky plácá nesmysly, protože je prostě úplně vedle.+
Molly: po jejím vše říkajícím polibku ji obejme a přitáhne si jí k sobě. položí si její hlavu na rameno. není schopen slova. Molly. Molly. na víc se nezmůže. užívá si její dotyky a nechá jí, ať ji poznává jeho tvář, ruce a další místa a užívá si to. hladí ji po remenou, zádech. líbá ji do vlasů a namotává si je na prsty. víš, že lidský vlas unese obrovskou zátěž? je to fantastický materiál... i stavebně by to byla skvělá surovina, kdybychom ji dokázali vyrobil... někde to i dovedou... zadívá se na ni a uvědomí si, že vlastně má říkat něco jiného. máš nádherné vlasy... nenapadlo by mě, mluvit o všem, co máš krásné - připadá mi, že je naprosto přirozené, že jsi krásná celá... kouká na ni dost překvapeně, když mu to dojde.