Pokoje pro hosty mých večírků

Moderátor: Styx

Re: Pokoje pro hosty plesu

Příspěvekod Fabien » sob úno 06, 2010 11:21 pm

Tir: Já Caesar jen vládnu, práce přísluší chátře, ale co ty s tím turbanem? Kráska z harému?..+Vymotá se z ručníku a zahodí ho.+ Ty mě chceš udusit nebo co? A místo mě fénuješ ten krajkovej hadřík? +Vezme jí kalhotky z ruky a zahodí je taky někam do kouta. Pak jí něžně z packy vezme fén, sundá jí ručník z hlavy a začne jí je sušit.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob úno 06, 2010 11:51 pm

Fab: protřepe hlavu, zase mu sebere fén a namíří mu proud teplého vzduchu na prsa ruce vrhůru! vzdej se a najdi mi ty kalhotky! v čem tak asi půjdu domů? jak vykoná prudké pohyby, uvolní se jí osuška azačne jí sjíždět pomalinku níž.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » sob úno 06, 2010 11:59 pm

Tir: +Klekne před ní na kolena a zvedne ruce, ale jen tak napůl.+ Vzdávám se! Jen mi neubližujté, ó velkomožná!+ A uklání se jí, ale omylem (cha) zavadí rukou o její už beztak padající ručník a ten se poroučí k zemi. +Jsi jako bohyně...+Zůstane jí klečet u nohou, opatrně jí vezme z ruky horkovzdušnou zbraň a vypne ji.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 07, 2010 2:24 am

Fab: směje se jeho šaškárnám a když jí spadne ručník zůstane stát, zvážní, kouká na něj očima, ve ktrých se dá utopit a nechá si vzít fén z ruky. skousne spodní ret a pohladí ho po tváři a přes rty konečky prstů. zašeptá pojď sem, cvoku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned úno 07, 2010 2:36 pm

Tir:+ Až nečekaně lehce si zase stoupne a taky ji hladí po tváři, po krku a konečky prstů přejede po jejích bradavkách.+ Jestli jsem cvok teď, tak jak budu vypadat za chvíli...+zamumlá a lehounce ji líbá a pomalu víc a víc až ji objímá a zasypává polibky celou. Záclona už mu také sklouzla a teď k ní tiskne prochladlé tělo.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 07, 2010 3:48 pm

Fab: obejme ho a hladí po zádech, krku, zadku. jestli je on prochladlý, tak uritě ne dlouho, protože Tir celá hoří. celá se chvěje a skoro roztýká v jeho náruči. odpovídá na polibky a hlazení. ruce i rty obou kloužou a proplítají se po jejich tělech a Tir sotva popadá dech. mazlí se, otírá se tváří a líbá Faba na krku, na prsou, hladí ho ve vlasech a všude, kam dosáhne a tiskne se k němu boky a klínem. a poněkud nesmyslně mu smyslně ( ;) ) šeptá pojď ke mě, Fabiene...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned úno 07, 2010 4:01 pm

Tir: Jsem tady a hned tak nikam nepůjdu, Tir....bože..Tir...+ Líbá ji, objímá a hladí, stejně jako ona jeho. Pomalu se zahřívá a jsou místa na jeho těle, kde je rozehřátý dost. Zvedne si ji a odnese ji na postel, kde ji opatrně položí. Lehne si vedle ní, znovu ji hladí, dotýká se jejích prsů, bříška, lehce klouže dlaněmi po jejích bocích.+ Je mi zima.+ Naoko zafrflá.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 07, 2010 4:29 pm

Fab: nechá se dát na postel úplně náměsíčně. a neví, co dřív: chytat jeho ruce na svém těle a podržet je tam, kde se jí to obzvlášť líbí, hladit ho, líbat... zavírá oči a dýchá přerývaně a někam se propadá. a jak ho uslyší, otevře oči a zvedne hlavu zvrácenou do polštáře a kouká na něj omámeně zima? to není možný... přitiskne se k němu, jak to jde nejvíc jak ti může být zima? (mu na to skočila, chudinka ;) )
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » ned úno 07, 2010 7:13 pm

Tir: (starý trik, ale funguje spolehlivě ;) ) +Když se k němu přitiskne, málem zapomene dýchat. Jako ve snu si užívá každou styčnou plochu jejich těla pak se rychle přetočí a octne se nad ní. Dívá se na ní z výšky, jak celá ta její nádhera leží v peřinách a znovu ji hladí a líbá. Líbá jí na čele, políbí její oči, nos, na delší čas se zastaví u úst a postupuje přes její klíční kosti, ňadra až na bříško, kde se zastaví a začne po něm kroužit jazykem.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » ned úno 07, 2010 7:42 pm

Fab: dojde jí, co chtěl, ale ona to chtěla taky a malinko jí zlobí, že jí oblafnul. za trest ho trochu kousne do ramene. ale moc se jí u něj líbí, tak se přitiskne co nejvíc k jeho tělu, které ji krásně hřeje. z jeho očí - a nejen z nich - poznává, jak moc ji chce. usměje se na něj a po těle se jí rozběhnou zase ty šampaňské perličky, když si ji Fab otočí, přitisknut k ní, a uvědomuje si, že je on opravdu velkej kluk :) ty! řekne mu jenom malinko káravě, ale pak už se rozpouští pod jeho rty. cítí na kůži jeho kroužící horký jazyk a ze středu těla se jí rozeběhnou pulzující vlny, hruď se jí zvedá a propadá přerývaným dechem a dlaněmi hledá polštáře, aby se měla čeho chytit. zatne do nich prsty.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky