Sitting room

Moderátoři: Margarit Black, Sirius Black

Sitting room

Příspěvekod Margarit Black » pát bře 27, 2009 7:16 pm

Obrázek

Udělejte si pohodlí a nechejte se obsloužit. Doneseme, co vám na očích uvidíme :)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Re: Sitting room

Příspěvekod Margarit Black » ned dub 05, 2009 1:46 pm

*vyjde ze dveří pokoje a čeká, až se k ní ostatní přidají* Ale bacha, bo Sirius je schopný na dloooouhé hodiny někam zmizet a přijet až večer...má rád, když se může prohánět přírodou jen tak sám a naslouchat jí *uculuje se a když vyjde ven, tak ho chytne kolem pasu*

Co ti můžeme ještě nabídnout? Nějaké special přání?
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » ned dub 05, 2009 8:11 pm

Tak koukám, že mají s Roibenem něco společného......každopádně vás tam rádi uvidíme *usměje se*

No já vás už nebudu rušit......už sem vás tu otravovala dost času*zasměje se* Navíc sem slíbila Roibenovi, že za ním přijedu...

Moc děkuji , že jsem mohla přijít*usmívá se* Máte to tu krásné*jde si pro plášť, pak se vrátí obejme Meg a Siriuse a dá jim pusu na tvář* Doufám, že vás uvidím co nejdřív....a na chatku klidně vemte i malou...máme kousek pískoviště*mrkne na ně*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Margarit Black » ned dub 05, 2009 10:24 pm

Jsi tu vždy vítaná! Samozřejmě i tvůj partner...pozdrav ho od nás a rádi přijímáme tvoje pozvání...určitě ho využijeme...měj se *taky ju obejme*

*Sirius ju k sobě přitiskne a dá pusu na čelo* A moc nezlob *mrkne na ňu* Tě přijdu zkontrolovat!
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » úte dub 07, 2009 8:38 pm

S: *pomalu jde ke spící Meg, ležící na gauči a políbí ju na tvář, ozve se zavrnění* Honey *zašeptá jí do ucha, ozve se další zavrnění* Honey *nevzdává to a odměnou mu je, že Meg konečně rozlepila oči* M: Copak se děje? *zamrká do šera pokoje, vidí jen mihotat svíčky* S: Happy Birthday *zašeptá a políbí ju na čelo* M: Jejda, já málem úplně zapomněla *usměje se*
S: Ale já nezapomněl...chtěl jsem už včera, ale slyšel jsem, kolik jsi toho měla...a když jsi přišla až k ránu...*pokrčí rameny* M: *pohladí ho po tváři* Omlouvám se *povzdechne si* Je toho teď vážně moc *zavrtí smutně hlavou* S: Ale jdi ty, víš, že mně se omlouvat nemusíš *pohladí ju po vlasech* Už brzo tě vystřídám... M: Zasloužil by sis vyznamenání - Manžel roku *usměje se* S: *políbí ju do dlaně* Love you *přivine si ju k sobě* M: Love you *zašeptá mu do hrudi* S: *vytáhne před ní malou krabičku* M: *zvrátí hlavu dozadu* Co je to? *zvědavě* S: *jenom se usměje a pobídnme ju, aby to otevřela* M: *otevře krabičku a vykulí oči*
Obrázek
OMG! It´s beautiful! *úplně se rozplývá* S: *vezme řetízek do rukou a pověsí jí ho na krk* M: Takže teď už máš klíč od mého srdce *uculí se* Navždy *políbí ho*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Margarit Black » stř črc 01, 2009 11:21 am

*lítá po pokoju a uklízí ještě hračky* Ježiši Hectore, museli jste včera udělat takový bordel? Věděli jste, že přece odjíždíme *malá se nějak dohrabala do pokoje po kolenou* Mama *kecne na plínu a mává ručičkama* Babyy *zakňučí na ňu* Co tady děláš? Nemáš být s tatínkem? *rozhlídne se* A kde vlastně je? *rozhodí rukama* Tam tam *ukazuje prstíčkem..otočí se tam* Aha, garáž, auto *docvakne jí* No my toho zase sebou potáhnem...ještě, že kufry půjdou před náma...Honey! *zařve na skřítku, která se ihned zjeví* Vem všechno, co zvládneš a přenes se do sídla..možná, že tam bude bordel, tak to prosím ukliď, nevím, jak to tam vypadá po zimě. Jo a udělej jídlo...a ještě...*nedořekne, skřítka jí skočí do řeči* Jak dlouho už u vás jsem? Myslím, že dost dlouho na to, abych znala tvoje představy o uklizeném baráku a uvařekném obědě *uculuje se, jak Meg vyšiluje* *zasměje se* Jo, já vím, já vím... *dá jí pusu na ucho* Seš zlatá...tak už běž Skřítka zmizí i se všemi věcmi
*čapne malou* Takže a my se půjdeme napapat...a odpoledne bude fííí *udělá s ní letadlo*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Zpět na Black´s House in Scotland