od Margarit Black » stř črc 01, 2009 11:21 am
*lítá po pokoju a uklízí ještě hračky* Ježiši Hectore, museli jste včera udělat takový bordel? Věděli jste, že přece odjíždíme *malá se nějak dohrabala do pokoje po kolenou* Mama *kecne na plínu a mává ručičkama* Babyy *zakňučí na ňu* Co tady děláš? Nemáš být s tatínkem? *rozhlídne se* A kde vlastně je? *rozhodí rukama* Tam tam *ukazuje prstíčkem..otočí se tam* Aha, garáž, auto *docvakne jí* No my toho zase sebou potáhnem...ještě, že kufry půjdou před náma...Honey! *zařve na skřítku, která se ihned zjeví* Vem všechno, co zvládneš a přenes se do sídla..možná, že tam bude bordel, tak to prosím ukliď, nevím, jak to tam vypadá po zimě. Jo a udělej jídlo...a ještě...*nedořekne, skřítka jí skočí do řeči* Jak dlouho už u vás jsem? Myslím, že dost dlouho na to, abych znala tvoje představy o uklizeném baráku a uvařekném obědě *uculuje se, jak Meg vyšiluje* *zasměje se* Jo, já vím, já vím... *dá jí pusu na ucho* Seš zlatá...tak už běž Skřítka zmizí i se všemi věcmi
*čapne malou* Takže a my se půjdeme napapat...a odpoledne bude fííí *udělá s ní letadlo*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)