(nepolíbený, za ruku nevzatý chlapec narazil na protřelou svůdkyni - to přeci z celého toho příběhu přímo čumí
)
Molly:
unešeně, okouzleně kouká, co dělá smích s jejími prsy, jak na něm leží trošku nadzvedlá. nádherný pohled, stejně jako pocit - vibrace těl, který vyvolává to, jak se oba smějí. jestli se budeš ještě chvíli takhle smát,
vrčí jí do ucha tak tě budu muset zase vrrrrrrrrr ...
hrdelně zamručí a vrhá se jí zase po ňadru a mazlí se rty i celou tváří. teda jestli do tý doby nebudu mít otřes mozku!
chytne lampu v poslední chvíli, že se nerozbije, jen jí položí na zem. kam jsem se to dostal - nejdřív mi vyrve srdce z těla a pak se mě snaží dorazit osvětlením! to jsou ty večery pod lampou!
vrátí se rukama na její záda a jemně jí hladí a mne zadeček. neboj, lásko, když tě vyhodí pro rušení nočního klidu, tak se tě ujmu...
jak ho rafne, plácne ji trošku silněji po zadečku, (obtisk chvilku bude mít, ale ne surově) Molly, lásko, máš tu asi štěnice! něco mě kouslo!
zasměje se. asi tě budu muset prohlídnout, abys nebyla taky pokousaná...
překulí se s ní, je nahoře a začne s osobní prohlídkou od hlavy k patě - rty, jazykem, prsty i dlaněmi - a pokud ta lampička ještě svítí, tak i očima .