Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod Isamun » čtv úno 11, 2010 2:24 pm

Molly: napadne ho, že by nemohl přestat, ani kdyby chtěl - a on vůbec nechce. ale nemůže už mluvit, jenom sténá spolu s ní. zuřivá potencionální žárlivost ho žene stále k rychlejšímu a dravějšímu tempu, che její klín, i celou Molly, jenom pro sebe a jako by se snažíl vyhnat kohokoli, kdo na ni, nebo na koho ona jen pomyslela z její hlavy i celého těla. když ho Molly v sobě pevněji sevře, když cítí její stahy, už se neudrži - nemá už ani důvod ani sílu - a exploduje orgasmem hned po ní. pár vteřin lape po dechu a pak jenom mumlá Molly, holčičko... Molly... ach Molly... a pevně ji sevře v nářučí. pevně ji drží a i s ní se přetočí na záda - ale jak se poddal milování, nějak ztratil odhad a žuchne i s Mol z postele, naštěstí na polštáře a deky, které v akci smetli z postele. jau! jseš celá, lásko? doufá, že ano, ani jemu se nic nestalo, jen se trochu lekl, protože s pádem (morálním :D ) nepočítal. a najde její ústa a líbá ji a pořád si ji drží a hladí ji jemně po zádíčkách a vrní si, tak jako bručí. a zase to rezonuje těly jich obou.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv úno 11, 2010 2:40 pm

(morální pád? to jako že ho kazím - no dovol!! :lol: )

Sam: +Je přemožena jeho zuřivou vášní, která ji vynáší až někam do Absurdistánu, takže ji poněkud zaskočí pád z postele. +Jejda..+ vyjekne a ještě celá rozechvělá se rozesměje. Leží na Samovi, odhrnuje mu z hlavy prostěradlo, které spadlo hned za nimi, znovu a znovu ase s ním líbá. Nechce ho od sebe pustit, potřebuje cítit vůni jeho těla, dotyk jeho rtů a vousů...A jak se tak na podlaze muchlují, některý z nich zavadí o šňůru od lampičky na nočním stolku a ta se rachotel poroučí za nimi na zem.+ Mám strach, že se dneska v noci v tomhle domě nikdo moc nevyspí,+ zašeptá Samovi do ucha, snad aby trochu obyvatelům Wildaranu vynadradila ten kravál. Pak se ale neudrží a trochu ho do ucha kousne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv úno 11, 2010 6:51 pm

(nepolíbený, za ruku nevzatý chlapec narazil na protřelou svůdkyni - to přeci z celého toho příběhu přímo čumí :lol: )

Molly: unešeně, okouzleně kouká, co dělá smích s jejími prsy, jak na něm leží trošku nadzvedlá. nádherný pohled, stejně jako pocit - vibrace těl, který vyvolává to, jak se oba smějí. jestli se budeš ještě chvíli takhle smát, vrčí jí do ucha tak tě budu muset zase vrrrrrrrrr ... hrdelně zamručí a vrhá se jí zase po ňadru a mazlí se rty i celou tváří.
teda jestli do tý doby nebudu mít otřes mozku! chytne lampu v poslední chvíli, že se nerozbije, jen jí položí na zem. kam jsem se to dostal - nejdřív mi vyrve srdce z těla a pak se mě snaží dorazit osvětlením! to jsou ty večery pod lampou! vrátí se rukama na její záda a jemně jí hladí a mne zadeček.
neboj, lásko, když tě vyhodí pro rušení nočního klidu, tak se tě ujmu... jak ho rafne, plácne ji trošku silněji po zadečku, (obtisk chvilku bude mít, ale ne surově) Molly, lásko, máš tu asi štěnice! něco mě kouslo! zasměje se. asi tě budu muset prohlídnout, abys nebyla taky pokousaná...překulí se s ní, je nahoře a začne s osobní prohlídkou od hlavy k patě - rty, jazykem, prsty i dlaněmi - a pokud ta lampička ještě svítí, tak i očima ;) .
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Isamun » čtv úno 11, 2010 10:15 pm

(a až nám to časově doběhne, tak Molly přinese jeden z havranů odpověď od Sama:

Obrázek

- je, doufám jasný, že už teď si o Smovi a Molly i o Fabovi a Tir štěbetaj všichni krkavcovití ;) )
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv úno 11, 2010 10:38 pm

(1. Jistě, chová se přesně jako úplně nezkušený mládeneček... ;) )
(2. Vážně už všichni? Kdo by to byl řekl, že?)

Sam: Neboj - otřes mozku umím vyléčit do dvou minutek. Nezapomeň, že jsi tu s léčitelkou. A pak - lampička je moje obvyklá večerní společnice, takže na ni buď opatrný.+ Směje se, ale když její bradavka zavadí o Samovy zuby, už se zase celá třese.+ Au...+vypískne, když je plácnuta a chce se s ním trošku prát..+ Štěnice tu nebudou dneska jediný zvířata! Opravdu by jsi to měl překontrolovat!+ Utopí se v jeho dotycích a valně si ani nevšimne, že je překulena na záda.+ Vážně by ses mě ujal? +Vyhrkne najednou, když jí přes všechnu tu slast dopochoduje, co řekl. +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv úno 11, 2010 11:21 pm

Molly: jistě, s léčitelkou! mumlá jí někde na rameni jak tě vidím, hned mi naskočí: obvazy, dlahy, zlomenimy, lektvary, popáleniny... koukne na ni, pohladí ji po celé straně těla od ramene až ke koleni - a otře se jí zase vousama o prsa (už zjistil, že se jí to líbí a tak si užívá, jak ji tím dostane - zmetek ;) ) a je jasné. že myslí naprosto na jiné věci, když ji vidí.
večerní společnice - mám udělat křížový výslech svítidla, abych zjistil, co vyvádíš po večerech? výhružně. to skončilo! teď budeš pěkně drbat Samíka za uchem! mazlivě a otírá se o ni celým tělem. pak se zase věnuje prohlídce. někde kolem bříška a boků se už těší, jak si s ní zase pohraje a uslyší její nádherné vzdechy, ale slyší, že Molly říká něco jiného - přestože už se trošku uvolnil a věří si, že teď se dokáže ovládat skoro do nekonečna, aby ji pěkně potěšil a ohromil, jak je šikovný, (přeci jen si je vědom, že jako technik a racionální mozek trochu zklamal při postupu sundavání prádla a pak ta dezorientace při pádu z postele..., tak chce alespoň oslnit jako milenec ;) ) už má zase myšlenky úplně jinde a hůř se soustředí.
cože? ujal? ale jo, na Příčné teď prý otevřeli nový útulek... tak kdyby něco, kdybch tě už nechtěl... provokuje, protože mu přišlo docela zajímavé, jak se s ním začala prát - asi by si to rád zopakoval, krotil ji a pak se zase mazlil - taková hra to je... to Sama jen tak neomrzí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv úno 11, 2010 11:34 pm

Sam: +Protahuje se pod ním jako kočka a užívá si jeho mazleníčka. Pak se ale naštětí+: Tak šimrat Samíka za uchem a pak odložit do útulku? To si vážně myslíš, že by ti to prošlo?+ Snaží se mu vysmeknout a pořádně ho poškrábat a pokud možno ještě kousnout. Pere se ovšem jen tak, aby nemohla vyhrát. Dostane se mu na krk a kousne ho, zatahá ho trochu za vousy a rukou mu zajede do podbřišku, kde ho chce také poškádlit, ale nečekaně zjistí, že Sam už je zase připraven ji potěšit a tak místo zuřivého výpadu ho jen napůl pohladí a napůl škrábne.+ Lampička by ti vyzradila, že po večerech studuju recepty na lektvary proti zlobivým klukům. Chtěl bys ochutnat?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát úno 12, 2010 12:00 am

Molly: je sice moc šikovná, ale Sam je chlap - větší, těžší, silnější svaly - ale hlavně chce vyhrát, zatím co Molly prohrát - tak že mají společný cíl. její výpady ho jenom víc rozdráždí - obzváště kolem jeho mužské chlouby. chytí ji za ruce a přimáčkne je k zemi a zalehne jí nohy a chvíli jí nechá vycukat, oba dost oddychujou. kam se škrábavou kočičkou? přeci bych si ji nenechal na mazlení? přejede jí rty i jazykem po krku a Molly asi povolí. tak Sam taky, nadlehčí se nad ní a kolenem se vsune mezi její kolena a snaží se udělat si místo. líbá jí na ústa, taky jí olíbá celý obličej a přede. ale joo, nechám si tě na mazlení... já jiný kotě nechci, než tebe... Molly. cha! ochutnat! to si piš! ale tebe ochutnám, celou! samou láskou tě sežeru! a už se chystá a směruje, aby ji znova potěšil. a nějak se mu to rozleží a než si ji vezme, pokorně přizná to víš, že se o tebe postarám... nedám tě nikomu... moje, moje Molly... otírá se o její krk, mumlá jí už se zastřeným mozkem i hlasem a začne se v ní pohybovat nejřív pomalu, ale zrychluje.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát úno 12, 2010 12:14 pm

Sam: +Ještě chvíli s ním bojuje, zmítá se pod ním.+ I zlobivý kočky potřebujou pomazlit...od zlobivejch kluků...+ Když jí uvolní ruce, hladí ho po zádech a dovolí mu, aby si ji znovu vzal. Tělem ji projede další mrazivá vlna, prohne se, vykřikne rozkoší, hledá nějaký záchytný bod, tiskne svou pánev na jeho, přizpůsobuje se jeho rytmu..+Same....můj chamtivče...úžasný......+ hladí ho po hrudníku, fascinovaně hledí na jeho nádhernou tvář změněnou vášní. Nesmí nikam odejít...běží ji hlavou...Merline, zázrak má jméno Sam!....Snaží se ho líbat a blíží se zvolna k dalšímu vyvrcholení.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát úno 12, 2010 1:38 pm

Sam: že Molly opravdu miluje, se pozná (mimo jiné) i z toho, že se snaží poslouchat, co říká. zaslechne její slova a pátrá po jejich smyslu, na chvilku se zastaví odliv potenciálu na trase mozek-slabiny. normálně jsem skromný člověk... ale takhle v posteli - nebo pod postelí... chci všchno! vrčí jí zase "nebezpečně" do ouška. a jestli se Molly k vyvrcholení blíží zvolna, Sam má dojem, že letí na autobus :) . pekelně se soustředí, aby počkal na Molly. a skoro se mu to povede. po chvíli zklidnění a přerývaného dechu se skulí vedle ní, lehne si na bok, ale trochu se stočí do klubka a položí si hlavu Molly na srdce a pouslochá, jak se zkliňuje její dech a tep. rukou zakotví na jejím ňadru a velice jemně jí přejíždí palcem přes bradavku.
tak jo, kočko, nechám si tě na mazlení... a tady políbí ji na druhé ňadrouž budu skoro pořád. (v překladu = "bylas neskutečně úžasná a sladká. nikdy od tebe nechci odejít". ale to by asi vyžadovalo mučení, nebo tak něco, aby to takhle řekl. :D )
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty