Pokoje pro hosty mých večírků

Moderátor: Styx

Re: Pokoje pro hosty plesu

Příspěvekod Tirage » úte úno 16, 2010 12:02 pm

(fatu zná skoro celý život, faba asi pár dní, blíž poměrně krátce. a jen ať ji učí, mezi teorií a praxí je rozdíl. a pokud je náročný... má možnost si ji vzdělat ;) )

Fab: kouká, co s ní provádí. zaujme tedy novou pozici, ale jak se jí dotýká rukama i jazykem, zakňourá: Fabiene! koukne přes rameno a prohne se v zádech. jak se mám asi věnovat své výzkumné práci, když na tebe nevidím? a když mě ... ach... jenom zavzdychá pod jeho péčí
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte úno 16, 2010 12:53 pm

Tir:+ Jen jakoby náhodou se otře nosem o její poštěváček.+ Zkus se soustředit, lásko. Průkopníci vědy neměli nikdy snadné podmínky pro práci. +Políbí obě půlky jejího zadečku.+ A výhled máš myslím docela dobrý, ne?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 16, 2010 1:22 pm

Fab: cukne sebou a sykne slatně, ty! ale pak zadečkem provokativně zavrtí. zase se ohlédne a schválně mu řekne: jak říkáš. DOCELA dobrý... provokuje ho. a zase otevře ústa a chňapne po jeho penisu, trošku saje a nechá ho opět vyklouznout. a během toho mu jednou dlaní vklouzne mez stehna a jemně pohladí po varlatceh.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 16, 2010 1:38 pm

Tir: +Nohy se mu roztřesou, když ho Tir hladí, ale zatváří se zuřivě.+ DOCELA...docela...dobrý?...+Prudce vydechne, jak ho škádlí+...no dobře, tak se nedívej, ale já ti ukážu! +Pevně ji chytne za zadeček , jazykem projede její rýhou, zakousne se jemně do ní, ke svému průzkumu připojí i prsty, které si okamžitě najdou skulinu, kam by se schovaly. Koukne co to s ní udělá, a když je spokojen její reakcí, zamumlá.+ Chceš, abych ti to udělal? Řekni si...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 16, 2010 5:18 pm

Fab: Tir se škodolibě zazubí, protože ji Fab nemůže vidět do tváře. a hned v zápětí, po jeho výpadu, jí vzrušením málem podjedou ruce i nohy a málem se mu rozplácne na břicho. skoro nemůže mluvit a úplne se roztýká pod jeho doteky. štve jí, že naprosto přesně Fab ví, jak je vlhká, jak se jí chvěje bříško, jak je horká... a jak ho chce. prudce oddychuje a aniž by si to uvědomovala, ten pohyb přijde sám od sebe, malinko hýbe rytmicky pánví a jeho prsty se dostávají hloub a hloub. ohlédne se po něm zase. tyyyyýýýý! zavzlyká. vážně se nemůžu soustředit! kňourá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 16, 2010 5:34 pm

Tir: +Fascinovaně hledí na své dílo, které s Tir tolik otřásá, líbá její půlky a vzrušeně šeptá+ Ještěřičko, neplakej....nó...to bude dobrý...uvidíš...za chviličku..+Prsty v ní tančí a on hrozně chce, aby se už začala soustředit a vzala si zpátky jeho penis do pusy. +Pokračuj, Tir....+ vyhrkne na ni vzrušeně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 16, 2010 5:50 pm

Fab: sice se třese a popadá dech, ale poslechne jeho vzrušený hlas. a snad ještě naběhlejší penis vezne znovu do pusy a zkouší, co se stane, když ho jemně stiskne zubama. opět ho hladí ve slabinách a po varlatech a vůbec se věnuje anatomickým výzkumům. potom jezdí jayzkem po celé jeho délce, pak rty i jazykem a znovu ho obemkne rty a zasune si ho trochu dál. chvilku vydrží, ale pak lape po dechu. obzvlášť, když ji Fabien čím dál víc dráždí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 16, 2010 5:58 pm

Tir:+ Tirage ho dostává svými výzkumy do stavu, který hraničí se ztrátou vědomí. Uvědomuje si, že se oba třesou. ví, že víc už nesnese. Zaboří prsty do jejího masa a s hlasitým výkřikem se udělá Tir do pusy. Chvíli je asi mimo sebe, ale jak začne pomaličku přicházet zpátky k rozumu, propadne panice, jestli Tirage nevyděsil.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte úno 16, 2010 8:09 pm

Fab: cítí v klíně vlny rozkoše způsobené jeho prsty a rty. blíží se k vrcholu a Fabova řvaní se trochu lekne a zaskočí jí, co se jí děje v ústech. připadá jí, že to "zvláštní přítulné zvířátko", které žije Fabienovi v klíně vlastním životem, si ji opravdu oblíbilo. a taky že zbytkem Fabiena pěkně mává, což A) mu nezávidí, B) se jí líbí, protože se s ním učí vycházet a zatím jim to jde. sprška jí vnikne částečně do úst a částečně ji zasáhne i po hrudi a obličeji, protože jí Fabův penis z pusy vyklouzne, když lapá po dechu. tak se trochu lekne, hůř se jí dýchá - jedno k druhému a Tir dostane škytavku. a taky záchvat smíchu, protože jí to všechno připadá docela komické. začne se hihňat a cukat. otočí se k Fabovi, ployká, z tváře a prsou si otírá dlaněmi jeho sperma a musí se smát, nejde to zastavit, stejně jako škytavka. přerývaně ze sebe dostane: pane doktore, vaše erekce mi způsobuje poruchy soustředění! vyprskne a pak se k němu přitulí, pořád se cuká smíchy i škytavkou. a šeptá mu: promiň, Fabienku, odpusť mi... škytá do toho, tulí se a hladí ho po ramenou.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte úno 16, 2010 10:50 pm

Tir: +Nejdřív mu vůbec nedochází, co se děje. Chvilku tápe, ale pak mu to dojde. Tirage se směje. A škytá. To škytání je tak roztomilé a to, jak si stírá sperma z těla, jako když se omývá kočka. Přitáhne ji k sobě a rozesměje se s ní. +Jako vědkyně by jsi propadla na celé čáře, ještěrko!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky