od Neferet » pát bře 19, 2010 11:09 am
Když to říkáš. +pokrčí rameny, moc se jí nechce věřit, že si na nic nepamatuje+ Aspoň bys věděla, co se dělo. +zamyslí se+ Vlastně nejen ty. +řekne a sleduje jí, začíná přemýšlet, jestli s sebou nesekne, když je tak bledá+ Nechceš si dát panáka?
Tenkrát jsme se vraceli z rady. +začne vysvětlovat+ Vzali jsme to přes les. Byla to hloupost jelikož byl zrovna úplněk, ale neměli jsme na vybranou. +mluví a sleduje jizvičky+ Kdyby byla v blízkosti nějaká skrýš, tak bychom se tam schovali, ale nejbližší byla až na druhé straně lesa a za nedlouho mělo vyjít slunce. +mluví klidným trochu nepřítomným hlasem a ani si neuvědomuje, že většině Styx nejspíš neporozumí+ Vlkodlaci nás napadli asi ve třičtvrtě cesty, překvapili nás. To byla další hloupost, kterou jsme tu noc udělali. Nedávali jsme si kvůli spěchu dostatečný pozor. +vzpomíná+ Marius byl hodně zraněný, protože se přede mě bez přemýšlení vrhl. +zakroutí hlavou, jako by měl takový tendence pořád+ Jen tak tak jsem ho dostala do úkrytu. Bez krve by to nevydržel .... +přejede si prsty po jizvách+ Dala jsem mu vlastní.
Draco dormiens numquam titillandus