Jídelna

Moderátor: Styx

Re: Jídelna

Příspěvekod Styx » stř bře 17, 2010 10:59 pm

Nef... zdá se mi, že nesouhlasíš s tím, že se s ním bavím +propaluje ji zkoumavě pohledem+ Stejně to nepochopíš. Musela bys ho znát +mávne rukou+ Třeba proto, že bych se konečně dozvěděla, co mi tajíš +dotírá do ní pořád+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř bře 17, 2010 11:04 pm

Nesouhlasím se spoustou věcí. +pokrčí rameny+ Je to tvůj život. Mimochodem, kam až že jste se to v noci dostali? +zeptá se jako by nic+ Zkus to, třeba jo. +vybízí jí+ Nic netajím. +lže jako když tiskne a rozhlédne se+ No musíš být unavená, tak tě nebudu dál zdržovat. +snaží se vyklidit pole dřív, než půjde do tuhého a bude muset něco prozradit+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 17, 2010 11:43 pm

Ano, je to můj život a nemíním jej měnit, ani si nechat do něj kecat. Jsem už nějaký ten pátek dospělá a zodpovídám si za svoje činy +zvedne překvapeně hlavu při její otázce+ Ale, ale... neříkej, že tě to zajímá. To ti neuvěřím +zašklebí se, aby zamaskovala své pocity+ Nečekej, že ti to prozradím. Vlastně... si to nepamatuji +řekne neurčitě, spoléhá, že ji Nef neprokoukne+ Neutíkej, nejsem unavená. Spala jsem dost dlouho +zadrží ji na odchodu+ Ráda bych se dozvěděla něco o tom tvém kousnutí
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv bře 18, 2010 8:55 am

Jo jasně. +zamumlá potichu s ironií v hlase+ A proč by nemělo? +zvedne tázavě obočí+ Jasně, nic si nepamatuješ. O tom jsme se už přesvědčily s tím kousnutím. +odvětí+ Ale klidně mi nic neříkej, třeba se to dovím z DV. +zamručí+ Jo asi tak dlouho jako já čekala. +mumlá si pro sebe, ale zastaví svůj taktický ústup+ Není to kousnutí. +zapírá chabě+ Tak dobře. +povzdechne si+ Co chceš vědět?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv bře 18, 2010 8:37 pm

+zbledne, když zmíní DV a čelo se jí trochu orosí+ Neblázni +vyštěkne+ To se nesmí objevit v novinách, promerlina! +poprvé ztratí jistotu a suverénnost+
Tak co to tedy je? +čeká, kdy se konečně vymáčkne+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv bře 18, 2010 8:55 pm

Že by sis přeci jen vzpomněla, co se dělo? +zvedne obočí+ Moc nadějí tomu, že se to v novinách neobjeví, bych nedávala. +nakrčí čelo a zakroutí hlavou+ Ta ženská je jak mor, jen tak se něčemu nevyhne a nezastaví.
+povzdechne si a posadí se naproti ní+ Máš pravdu, je od upíra. +přizná po chvíli mlčení, trochu se ošije, vytáhne rukáv a ukáže jizvičky+ Je asi pět let stará... +vzpomíná+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv bře 18, 2010 11:37 pm

Nevzpomněla +zavrčí+ Právě proto mám obavy z toho, co bych se o sobě dočetla +vážně ji to vzalo+ Tu mrchu nám byl tady čert dlužen
+když se Nef konečně rozpovídá, pozorně poslouchá+ Jak jsi k ní přišla? +zvědavě+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát bře 19, 2010 11:09 am

Když to říkáš. +pokrčí rameny, moc se jí nechce věřit, že si na nic nepamatuje+ Aspoň bys věděla, co se dělo. +zamyslí se+ Vlastně nejen ty. +řekne a sleduje jí, začíná přemýšlet, jestli s sebou nesekne, když je tak bledá+ Nechceš si dát panáka?
Tenkrát jsme se vraceli z rady. +začne vysvětlovat+ Vzali jsme to přes les. Byla to hloupost jelikož byl zrovna úplněk, ale neměli jsme na vybranou. +mluví a sleduje jizvičky+ Kdyby byla v blízkosti nějaká skrýš, tak bychom se tam schovali, ale nejbližší byla až na druhé straně lesa a za nedlouho mělo vyjít slunce. +mluví klidným trochu nepřítomným hlasem a ani si neuvědomuje, že většině Styx nejspíš neporozumí+ Vlkodlaci nás napadli asi ve třičtvrtě cesty, překvapili nás. To byla další hloupost, kterou jsme tu noc udělali. Nedávali jsme si kvůli spěchu dostatečný pozor. +vzpomíná+ Marius byl hodně zraněný, protože se přede mě bez přemýšlení vrhl. +zakroutí hlavou, jako by měl takový tendence pořád+ Jen tak tak jsem ho dostala do úkrytu. Bez krve by to nevydržel .... +přejede si prsty po jizvách+ Dala jsem mu vlastní.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon bře 22, 2010 5:11 pm

(přesuneme se v čase, mezitím vyšel totiž článek o tom, co se dělo ve Stastech, takže Nef už všechno ví:))

+napjatě poslouchá, co jí Nef vypravuje+ Takže... to tě pokousal... Marius? +nevěřícně+ Myslela jsem, že upíři mají dokonalé regenerační schopnosti +je poněkud zmatená+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon bře 22, 2010 9:49 pm

(jasně přesunuto a Nef ví všechno :) )

No pokousal… sama jsem mu dala napít. +pokrčí rameny+ Rozhodně maj tuhej kořínek. Upíra zabiješ tak, že mu usekneš hlavu, zničíš srdce nebo například vystrčíš na slunce. +mluví klidným hlasem, jako by to pro ni byl denní chleba+ Viděla jsem, případy, který přežili polejvání svěcenkou nebo i střet se sluncem, ale všichni byli téměř čerstvě nakrmení, takže se zhojili. Tenkrát to bylo hodně zlý. Vlkodlaci ho pořádně potrhali, delší dobu předtím nejedl, takže už vlastně neměl dostatek energie … +trochu se ošije, nerada na to vzpomíná+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx