Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Selena » pon bře 22, 2010 8:38 pm

Sam: Dál je tam něco červenýho, černýho a modrýho. <usmívá se a zapluje do kabinky> Dobrý, to zvládnu. <vystrčí hlavu a zazubí se na něj, za chvilku vyleze zase>

Obrázek

Něco červenýho. <usmívá se>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » pon bře 22, 2010 8:52 pm

Sel: hmmm, no já už se taky skoro červenám. tváří se nevinně, ale může na ní oči nechat. loudí. vážně mylím, že by to šlo rychleji, kdybych ti pomohl s převlíkáním...
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » pon bře 22, 2010 9:07 pm

Sam: A si si jistý, že by to nedopadlo, jako s tím, když jsi mi šel umejt záda? <zvedne obočí, ale na tváři jí pohrává široký úsměv> Sou tu lidi, <mrkne po prodavačkách> Tak nezlob. <usměje se a zase zaleze do kabinky, radši se ujistí, že nikdo nepřišel a vyleze> Sice nevím, jak by se v tom spalo, ale vypadá to dobře a ten župánek, je docela pohodlnej. <zabalí se do něj>

Obrázek
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » pon bře 22, 2010 9:30 pm

Sel: povzdychne si. vlastně si myslím, že by to dopadlo tak nějak podobně... záchvat pravdomluvnosti. Lidi jsou všude... nespokojeně. nezlob... protočí oči. to se ti řekne... asi jsem si taky měl zkoušet ty košile, abys věděla, jaký to je... skuhrá. a pak se zase rozzáří, když se Sel ukáže. hmmm, moc pěkný! fajn, župan pohodlnej a já tě můžu ujistit, že v tom spát nebudeš. culí se na ni. to bereme! jestě něco krásnýho? zrychli, krásko... nebo mě máš na svědomí. snaží se nakukovat do kabinky.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » pon bře 22, 2010 9:40 pm

Sam: <usmívá se od ucha k uchu a kroutí se před ním> Už jenom jedna věc. <usměje se a zapluje zpět do kabinky, chvíli nadává, protože nemůže rozepnout podprsenku, ale nakonec se jí to povede, převleče se a pomaluu vyleze ven, nedá jí to, aby ho nepozlobila> Tak co myslíš? <různě se natáčí>

Obrázek
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » pon bře 22, 2010 9:51 pm

Sel: nakukuje, když ji slyší huhlat, co se jako děje. a je z toho celý vedle sebe. tak se jde raději trochu projít po krámu a vydýchat se. a pak Sel vyleze v posledním modelu. no tohle... kouká na ni úplně omámeně. hned jsem zpátky. promiň! musí vyběhnout na vzduch chvíli. oběhne blok a vrátí se zpátky i s rudou růží, kterou jí cestou koupil. má určitě ale rekordní čas. Sel se asi zatím oblékla do civilu. tak rychle, zaplatíme a domů... lásko, prosím... kulí oči a šimrá Sel květem růže na bradě a ve výstřihu, aby z toho taky něco měla... nějakou husí kůži :)
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » pon bře 22, 2010 9:59 pm

Sam: <kouká na jeho vzdalující se záda, a když zmízí venku začne se potichu smát, zaleze zpět do kabinky a převlékne se do svýho oblečení, vyleze ven a než se Sam vrátí, pobere všechno vybraný oblečení a chvíli si ještě prohlíží jeho košile> Tady si. <usměje se, když se vrátí> Tak jo. <potichu se zasměje, když jí šimrá růži po bradě> Ale nelechtej. <pochechtává se> Tak pojď najdeme kasu. <vezme ho za ruku>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte bře 23, 2010 4:04 pm

Sel: doprovodí ji ke kase a zaplatí. to je dáreček... ale musíš mě krmit a rozmazlovat za to... tváří se hrozně nezištně. a pohladí ji po ruce. tak domů, jo? stiskne jí dlaň. a vezme nákupy. Sel si nese tu kytku.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte bře 23, 2010 5:09 pm

Sam: To víš, že budu. <usmívá se na něj> Jsem pro. <přikývne, ochotně mu předá nákupy a odvádí ho z obchodu>

(takže k Sel?)
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte bře 23, 2010 5:49 pm

ano prosím.
Samuel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Boutique