golux píše:Milá Storm, kdo vlastně jsi?
Jsem čistokrevná čarodějka. Jsem investigativní novinářka. Jsem zvědavá, cílevědomá, jízlivá, drzá a někdy i bestie. Neomlouvám se nikomu za své činy a slova, je to má práce. Svoji tvář zatím pečlivě skrývám, protože ji v Zemi hříchů každý moc dobře zná a nerada bych, aby se kvůli mé - řekněme neoblíbenosti - ta osoba dostala do problémů. To zajisté chápete. Takže se nechte překvapit, až přijde můj čas. Mimoto, sáhněte si na srdce, opravdu chcete vědět, kdo jsem? Bavil by vás DV víc, kdybyste věděla, kdo jej píše?
yohannka píše:STORM: nedávno jste zmínila, že vás nějaký muž z místních velice zaujal, nedáte nám aspoň malou nápovědu, kdo je ten (ne)šťastný?
Zvědavá yohannko, jelikož tyto noviny čte skoro každý, to znamená i ON, nebudu přece tak hloupá, abych mu to tady na sebe práskla. Zatím si ho jen zpovzdálí oťukávám. A proč by měl být nešťastný? Asi byste se divila...
Moje otázka směřuje k ASHEROVI:
Pane, bylo opravdu napínavé sledovat vaše nedávné dobrodružství s jednou nejmenovanou slečnou.
Plánujete pokračování, nebo už nebažíte po krvi a nadobro jste se stáhl do své rakve?