Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Lanevra » sob čer 05, 2010 10:32 pm

Já myslím že je to občas docela sranda °vezme do rukou stále nerozlitou lahev° zvláště když tím můžeš mást lidi neznalé °naleje sobě i Neferet vrchovatě° Víno je myslím jeden z nejlepších výdobytků civilizace °prohlásí, zatím co si prohlíží obsah sklenky jakoby to bylo něco ohromě zajímavého° Já se zajímám vlastně o cokoliv. Asi četba dobrých knih. Počítá se obdivování krás všeho druhu od uměleckých děl, přes již zmíněné knihy až po lidi a zvířata za zálibu?
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob čer 05, 2010 10:38 pm

Někdy. +připustí+ Ale jen málo kdy. +ujídá hranolky+ Děkuji. +usměje se a ochutná víno+ Skvělé. +pochválí si skromě výběr vína+ S tím souhasím. +usměje se+ Já miluju knihy. +svěří se s úsměvem+ Ale jo. Já myslím, že by se to mohlo počítat. Když vezmeš kolik je muzeií a výstav. +pokrčí rameny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob čer 05, 2010 11:10 pm

Lana: +vejde do restaurace, rozhlédne se a hledá známou tvář, zahlédne Lanu, přistoupí k ní a obejme ji+ Ahoj, Lano. Četla jsem tvůj vzkaz, abych sem přišla. Děje se něco, anebo se jen seznamuješ s místním prostředím? +uculí se+

Nef: +všimne si Neferet u stolu a překvapeně ji obejme+ Ahoj, Nef. No to mě podrž, nečekala bych, že zrovna vy dvě se dáte dohromady +kouká překvapeně z jedné na druhou+ Jak se bavíte?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » sob čer 05, 2010 11:15 pm

°Zakroutí hlavou° Muzea jsou krásné, ovšem mají drobnou vadu °pousměje se°Otevírací dobu od osmi do osmi. Pokud člověk nenajde způsob jak se dovnitř vloupat, nemá šanci si je prohlédnout trpí-li alergií na slunce °konečně se napije toho nalitého vína, narozdíl od Neferet která si dala jen doušek ona se napije hodně. Pije kvalitní víno jak limonádu° Umíš jezdit na koni? °zeptá se ponenáhlu naprostu mimo téma°
Styx: °Z radostíji uvítá a ukáže na židli naproti. Vedle Lany a Nefereet už by se Styx asi nevmáčkla° Výtej Styx! °usměje se na ni zářivě° Nic se nestalo. Co by se mělo dít? °pozvedne obočí° Jen jsem si říkala že si uděláme malou dámskou jízdu. 3koda že si propásla nakupování. byla to velká zábava °říká ta co si nic nekoupila, protože je děsně rozmazlená°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob čer 05, 2010 11:25 pm

Styx +široce se na ni usměje+ Ráda tě zase vidím. +tay jí obejme+ Docela dobře. +pokývá hlavou+ Jo nákupy opravdu byly zábavný. +trochu se zašklebí+ Jak se máš?

Lana: Tak to je pravda. +zasměje se+ Co? +zamrká překvapeně a chvilku trvá než pochopí na co se jí Lana ptá+ Jo umim jezdit na koni. +přikývne nakonec+ Proč se ptáš? +zajímá se+ A co ty? +trošku blbá otázka, ale co+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Asher » sob čer 05, 2010 11:35 pm

Ano, velkou roli nehraje, ale i my jsme smrtelní. Sice je to podstatně náročnější, nás zabít, ale ne nemožné. Pokrčí rameny, jakoby s tím byl úplně v pohodě. No je to zajímavé, ale občas mám pocit, že moc rychlé. Potřese hlavou, až se jeho zlaté vlasy zalesknou ve světle svíček jako roztavené zlato. Vlastně je neuvěřitelné, jak moc se svět změnil za půl tisicíletí. No upřímně, já se to nejspíš dovím, ale klidně bych si to odpustil. Usměje se. Doufám, že to budou příjemné změny. Dodá spíš pro sebe. Pak se na okamžik soustředěně zahledí k oknům. Drahá Memory, hrozně krásně se mi s vámi povídá, ale za zhruba tři hodiny bude svítat a vy byste se možná ráda vyspala. Usměje se na ní a přesto, že je to naprosto nevinná věta, vyzní v jeho podání jakoby až tak nevinná nebyla. Jsem moc rád, že jste mé pozvání přijala. Pohlédne jí do očí a pak pohledem přivolá jejich číšníka. Rád bych zaplatil. Požádá a když se číšník vrátí, krátce mrkne na účet a zaplatí, přičemž nechá velmi slušné dýško. Děkuji. Kývne mu a zadívá se na Mem. Budete chtít odvés na Mýtinku? Limuzína čeká venku. Nabídne jí s úsměvem.

(Jasné:)) Jej, to bych asi chcépla, tejden bez netu:-//)
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Lanevra » sob čer 05, 2010 11:42 pm

°Pokrčí rameny° Vlastně jen tak °opáčí nezaujatě° Jen jsem si tam vzpoměla na jednu definici koně "Nebezpečný na obou koncích a uprostřed nepohodlný" °vysvětlí jí° Ale ano, umím. Automobil je velice mladý vynález. Jak bych se přeprovala dřív? °vrátí jí její lehkou uštěpačnost° Pravda byli kočáry, ale ty se nedostanou všude a josu děsně pomalí.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob čer 05, 2010 11:45 pm

(tiež si myslím, že budem mať dosť slušný absťák:D. Limuzínou na Mýtinku? To musí byť lietajúca. Do Alp by sa asi tak rýchlo nedostali ;) )

"Ďakujem vám, ale myslím, že bude lepšie premiestniť sa tam." usmeje sa. "Ešte raz vám ďakujem za pozvanie. Bol to....nádherný večer." trochu zneistie a chvíľu sa naňho skúmavo zahľadí. "Snáď sa ešte uvidíme." povie potichu.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob čer 05, 2010 11:47 pm

+upije vína a přemýšlí nad tím+ Jo to je pravda. +pokývá nakonec hlavou nad tou definicí+ Ale pokud je člověk na koně zvyklej, už ani nevnímá, že je jízda v sedle nepohodlná. +přemýšlí+ Pěšky? +nadhodí s úsměvem+ Nesnášim kočáry. +přizná se+ Za prvé, jak jsi řekla, jsou pomalý, nedostanou se všude a za druhé jsou ještě méně pohodlné než jízda na koni. +prozměnu pořádá maso+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Asher » sob čer 05, 2010 11:56 pm

(heh, tady je možný všechno:D no já jdu ještě zítra do práce, ale pak zas chvíli volno:) mám toho zas po pěti dnech plný zuby:-//)

Ach jistě, zapoměl jsem, že vy máte podstatně rychlejší způsob "dopravy". O tom, že on sám se může dopravit stejně rychle se nezmíní. Pousměje se a vstane ladným pohybem. Přejde k ní a natáhne k ní ruku. Takže vás odvedu aspoň do haly. Mrkne na ni a v očích mu zajiskří bledě modré jiskřičky. Ano, byl to velmi příjemný večer. A když budete chtít, moc rád vás zase uvidím. Třeba ve Slastech? Pousměje se a mírně nakloní hlavu na stranu.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette