Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned čer 27, 2010 11:05 pm

Vrátí se ze zahrady zpátky k baru a nechá si zas nalít Jacka. Tak jsem tu Tony, kdepak jsme to zkončili. Zaculí se na něj.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon čer 28, 2010 7:50 am

mollyz píše:Sam: Pohybový minimalismus jsme přece nedávno vyzkoušeli, ne? Myslíš, že to dokážeme znovu? +Spokojeně vydechne do jeho úst a obejme ho nohama kolem boků.+

Molly: to sice už umíme, ale tady je místa poměrně dost. spíš nesmíme strhnout ten ubrus na sebe... přitáhne si ji blíž a kontroluje, co jí zbylo z prádla.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » pon čer 28, 2010 8:16 am

Styx píše:Záleží, jaké služby bys mi byl ochoten nabídnout +pokrčí nosánek a zamává rukou před obličejem, aby rozehnala ten smrad z kouře+

Záleží na ceně *ušklíbne se*

Tony Dolohov píše:Snape: Zrovna ty, smrtijed, se mě budeš ptát, kdo by chtěl žít věčně? +rozesmeje se+ No... nikdy jsem tuhle sračku nekouřil +nedůvěřivě se kouká na jointa, kterého mu Snape nabízí+ Ale člověk musí zkusit všechno +potáhne si, zkouší jeho chuť a pak se lehce znechuceně ušlíbne+ Napoprvé tedy nic moc +vrátí mu jej zpátky+ Není nad kubánský tabák.

To není žádná sračka, to je lék *poučí ho*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Neferet » pon čer 28, 2010 10:06 am

Tony: +zamyslí se nad tím+ Jo. +zasměje se+ To je pravda. +pokývá hlavou+ Takže pár na víc neuškodí, že. +ujištuje se s úsměvem, vezme si tác do ruky a sedne si Tonymu drze na klín+ Kdyby ti to moc vadilo, tak řekni, já si zase sednu vedle. +upozorní ho na tuto možnost, než se zase pustí do jednohubek+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon čer 28, 2010 11:27 am

Isamun píše:
mollyz píše:Sam: Pohybový minimalismus jsme přece nedávno vyzkoušeli, ne? Myslíš, že to dokážeme znovu? +Spokojeně vydechne do jeho úst a obejme ho nohama kolem boků.+

Molly: to sice už umíme, ale tady je místa poměrně dost. spíš nesmíme strhnout ten ubrus na sebe... přitáhne si ji blíž a kontroluje, co jí zbylo z prádla.

Samík: To dokážeme, lásko! Máme talent...+nechá ho kontrolovat a hladí Sama po žebrech.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon čer 28, 2010 1:39 pm

Tony: A co byste si jako konkrétně představoval? Můj "sortiment" je neomezený...koketně se zavrtí na židli.
a aby Styx zase neremcala, strčí si do úst krevetu a nechá si přinést vinný střik.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod André Bourson » pon čer 28, 2010 3:05 pm

Memory: "Auvergne je krásná provincie, i když poněkud chudší, než například přímořské regiony, ale zato bohatá co do historie a nádherná co do malebnosti nedotknutelné přírody," opěvuje svůj rodný kraj. "Přijel jsem do Anglie teprve dnes ráno, takže jsem se bohužel ještě nestačil nikde porozhlédnout. Jen doufám, že to stihnu, než zase odjedu." Natáhne se po láhvi s vínem. "Chtěla byste ochutnat pravé francouzské víno z našeho kraje?"
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Tony Dolohov » pon čer 28, 2010 3:33 pm

Rebecca: Pravda, tyto plesy jsou vždycky velkolepé. Nejzajímavější na tom je to +ztlumí hlas+ že Styxiny večírky dokážou přitáhnout i tak zaryté nepřátele společenských akcí, jakým je třeba... +kývne s přidušeným smíchem ke Snapeovi, udícímu se v hustém kouři a mrzutě hledícímu do sklenky+ Zase sama? To tě ten tvůj frajer pořád nechává samotnou? +má na mysli samozřejmě Lestata, o kterém se bavili spolu posledně+

Nef: +tím, že si Nef sedne na jeho klín, ho dokonale vyvede z rovnováhy; v jeho klíně seděly už desítky žen, ale... Nef?+ Né.. vůbec mi to nevadí +zasměje se od srdce+ Vidím, že to "cosi" se ti už dostalo do krve +chechtá se a obejme ji kolem pasu, aby mi z klínu náhodou neslítla, jak je tak rozdováděná:)+

Mystick: Záleží na tom, co všechno nabízíte +uculí se na ni lišácky+ Jaký je tedy váš sortiment?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » pon čer 28, 2010 4:11 pm

Tony: To ti budu určitě věřit, že ti je to líto, ty mizero +zavrčí na něj, ale nezlobí se+ Vidím, že ses rozhodl bavit mě, což tě sice šlechtí, ale neoprávňuje k tomu, snažit se vyhnat mi ho z hlavy +pohlédne na něj varovně+ Nevyženeš +když Tony začne laškovat s jednohubkou u jejích rtů, pochopí, že mu jde o to rozveselit ji, tak mu udělá radost a přidá se, rafne po ní a po jeho prstu, pak se k němu nakloní a zašeptá+ Ve všem, co dnes jíte a pijete, jsou povzbuzující drogy a afrodisiaka. Copak to na sobě necítíš, zlato? +zavrní mu do ucha a se smíchem papá+

Severus: Jsem dost bohatá, abych ti zaplatila, co si řekneš. Pokud máš něco, co by mě zaujalo, udělej nabídku.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon čer 28, 2010 4:44 pm

Snape: Kecáš +nevěřícně, už má taky docela dost+ Přesvědč mě o léčivých účincích a na oplátku tě tím budu zásobovat. Vím o jedné plantáži a připravit ji o majitele není pro mne problém.

Styx: Konečně ti to došlo, lásko +zašklebí se potěšeně+ Tak já to cítím na sobě už pěknou chvíli. To sis ještě nevšimla? +pohladí jí kolínko a tajemně se přitom usmívá+ A co ty? Jak to cítíš ty?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky