Moderátor: Styx
mollyz píše:Sam: Pohybový minimalismus jsme přece nedávno vyzkoušeli, ne? Myslíš, že to dokážeme znovu? +Spokojeně vydechne do jeho úst a obejme ho nohama kolem boků.+
Styx píše:Záleží, jaké služby bys mi byl ochoten nabídnout +pokrčí nosánek a zamává rukou před obličejem, aby rozehnala ten smrad z kouře+
Tony Dolohov píše:Snape: Zrovna ty, smrtijed, se mě budeš ptát, kdo by chtěl žít věčně? +rozesmeje se+ No... nikdy jsem tuhle sračku nekouřil +nedůvěřivě se kouká na jointa, kterého mu Snape nabízí+ Ale člověk musí zkusit všechno +potáhne si, zkouší jeho chuť a pak se lehce znechuceně ušlíbne+ Napoprvé tedy nic moc +vrátí mu jej zpátky+ Není nad kubánský tabák.
Isamun píše:mollyz píše:Sam: Pohybový minimalismus jsme přece nedávno vyzkoušeli, ne? Myslíš, že to dokážeme znovu? +Spokojeně vydechne do jeho úst a obejme ho nohama kolem boků.+
Molly: to sice už umíme, ale tady je místa poměrně dost. spíš nesmíme strhnout ten ubrus na sebe... přitáhne si ji blíž a kontroluje, co jí zbylo z prádla.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků