Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jean-Claude » pát črc 30, 2010 1:14 pm

(člověk tu chvílu nejni a hned tu vytáhnou na přetřes šváby:D to slyšet J-C, tak ho normálně iebne. upír neupír...btw. Mem: je tu jeden na LoS, který na slunko může;-) ale ten není "nemrtvý" v podstatě, tak je asi trochu off-kategorii..
Beccy: to si děláš prdel, že to nebudou dál vydávat...grr...ještě že máme neoficiální překlady. Uff..)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 30, 2010 2:20 pm

Nathaniel: Kam? To je vlastně jedno. Pojď. Vem si mě kam chceš. +zabrouká a přitiskne se k němu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát črc 30, 2010 4:39 pm

Becca: (Anita a násilná? To snáď nie :lol: ....ja aj tak čítam len tie z počítača, takže pokiaľ bude vždy niekto, kto to preloží, som spokojná:D) "Aha." zatvári sa, akoby práve počula úplnu novinku. "Takže teba stvoril Lestat? Ešte sa spolu vídate?" dopije ďalší pohár. Úkosom pozrie na Andrého a potom si radšej objedná pomačančový džús....aby pred ním nevyzerala ako alkoholička. "Ak by som mala príliš dotieravé a osobné otázky, pokojne ma zaraz." mrkne na Beccu ponad pohár.

Mors: "Ja tiež dúfam." zasmeje sa. "I keď, pri mojich občasných strelených nápadoch by sa o tom dalo dosť pochybovať."
"Prednosť by som dala obom, ak budeš ochotný mi pri tom robiť spoločnosť." žiarivý úsmev. "Myslím, že ak by som šla jazdiť s niekým skúseným, hneď by som sa cítila oveľa bezpečnejšie." zamrká naňho nevinnými očičkami. "Možno by si mohol vyskúšať našu saunu. Má to veľa priazdnivých účinkov." povie s náznakom akejsi nezbeznosti v hlase. "Ja by som ti zas pri tom mohla robiť spoločnosť, ak by si chcel." nemôže si pomôcť a pri tej vete sa len nepatrne začervená.

Styx: "Uznávam, že je to zaujímavá myšlienka." hodí po nej šibalský úsmev. "Jasne, bež. Uvidíme sa....asi najbližšie v práci." mávne jej na pozdrav.

(J-C: A jo, na Postracha som úplne zabudla....ten to má asi najlepšie ;) , aj keď nevyzerá, že by z toho bol ktovie ako nadšený)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát črc 30, 2010 5:23 pm

Memory: (viď? taky nevím, kde to sebraly, taková slaďárna:D No jo, někde jsem to četla, snad na facu to na té mojí fan stránce, co jsem vytvořila, to psala asi přímo Axia, ale nejsem si jistá. Může to taky být jen kachna, že:) )
Ano, to on mě na svědomí. Usměje se. No...teď ani ne. Ale to je vcelku jedno, protože o sobě budem pořád vědět. Pokud bychom chtěli, můžem jeden o druhém zjistit i to, co druhý dělá, nebo kde je. Jsme svázáni krví a tak to bude, dokud jeden z nás nezemře. Nee, to je v pohodě, nevadí mi trochu osvětlovat věci kolem nás. Mrkne na ni.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » pát črc 30, 2010 5:41 pm

Wenai: Tady není klid, vem nás k sobě. Zavrní jí do ouška a zlehka po něm přejede jazýčkem.

(Wenai, v neděli ráno odjíždím na dovču a vracím se až v sobotu, takže to asi pozastavíme ne? Nebo ještě za dnešek a zítřek to dodělat?:) )
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 30, 2010 5:42 pm

(já mám zrovna návštěvu na víkend, ehm, ehm :D, takže já nás přemístím a objevíme se na tvrzi až za týden, jo?)

Nathaniel: +obejme ho a přemístí na Tvrz+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » pát črc 30, 2010 5:47 pm

(Jasňačka:D )
Pevně ji obejme a doufá, že to přežije:)
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Jean-Claude » pát črc 30, 2010 7:03 pm

(no, tak třeba to nebude také žhav..dyt vychází kde co, tak proč by himl nemohla Anita. Mi se právě líp čtou papírové, než z monitoru...no, tak přinejhorším půjdu zničit tiskárnu do kopírky a bude:) Mem: nj, asi má..co už, sice si to nevybral ,ale nějak se sebou žít musí, tak co:D)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Memory » pát črc 30, 2010 9:13 pm

Becca: "To je zaujímavé, takéto spojenie." povie a zamyslene točí džúsom v pohári. "Nemáš náhodou nejaké správy o Charliem? Kde teraz je? Kedy sa vráti?" zmení naraz tému. V skutočnosti ju však zaujíma, kedy sa vráti Bill. Predpokladá, že bratia odišli spoločne. Nechce však, aby si Becca myslela, že jej na tom nejak zvlášť záleží, aj keď záleží.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát črc 30, 2010 10:46 pm

Memory: Zajímavý a otravný, řekla bych. Ušklíbne se. No..nevím. Tak rychlá změna tématu ji trochu překvapí. Charlie je myslím v Rumunsku, ale kdy se vrátí a jestli vůbec, netuším. Viditelně posmutní. Proč se ptáš? Nenechá se oklamat a zkoumavě se na ni zadívá.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti