Becca: (Anita a násilná? To snáď nie
....ja aj tak čítam len tie z počítača, takže pokiaľ bude vždy niekto, kto to preloží, som spokojná:D) "Aha." zatvári sa, akoby práve počula úplnu novinku. "Takže teba stvoril Lestat? Ešte sa spolu vídate?" dopije ďalší pohár. Úkosom pozrie na Andrého a potom si radšej objedná pomačančový džús....aby pred ním nevyzerala ako alkoholička. "Ak by som mala príliš dotieravé a osobné otázky, pokojne ma zaraz." mrkne na Beccu ponad pohár.
Mors: "Ja tiež dúfam." zasmeje sa. "I keď, pri mojich občasných strelených nápadoch by sa o tom dalo dosť pochybovať."
"Prednosť by som dala obom, ak budeš ochotný mi pri tom robiť spoločnosť." žiarivý úsmev. "Myslím, že ak by som šla jazdiť s niekým skúseným, hneď by som sa cítila oveľa bezpečnejšie." zamrká naňho nevinnými očičkami. "Možno by si mohol vyskúšať našu saunu. Má to veľa priazdnivých účinkov." povie s náznakom akejsi nezbeznosti v hlase. "Ja by som ti zas pri tom mohla robiť spoločnosť, ak by si chcel." nemôže si pomôcť a pri tej vete sa len nepatrne začervená.
Styx: "Uznávam, že je to zaujímavá myšlienka." hodí po nej šibalský úsmev. "Jasne, bež. Uvidíme sa....asi najbližšie v práci." mávne jej na pozdrav.
(J-C: A jo, na Postracha som úplne zabudla....ten to má asi najlepšie
, aj keď nevyzerá, že by z toho bol ktovie ako nadšený)