Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob zář 04, 2010 12:09 am

Styx: hele nic novýho, co ještě neznáš, tu není, takže v tomto ohledu tě nepřekvapíme. Zasměje se.

Bea: Všimne si Bei a jejího doprovodu a mávne na ně. Ahoj Beuš, ráda tě tu zase vidím. Jason je zjevně dobrá chodící reklama. Mrkne na ni a usměje se na Žanetu. Dobrý večer, vítejte v Provinilých slastech. Já jsem Rebecca a tak trochu tady pracuju. Podá jí tlapku. Nestudí:)) Doufám, že se vám tu bude líbit. Má samo na mysli i Beu. Tak příjemný večer v našem Temném království. Usměje se na ně znovu, bez zoubků:) Vrátí se k baru odkud mapuje terén:)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob zář 04, 2010 12:16 am

Becca: Ahoj...po dlouhé době..+přikývne+ Jo, to je...+zaculí se nevinně jak jen to de+ Je to milej kluk...+nakrčí čelo, páč jak to zná, tak to bude beztak stařeček, ale nechá to plovat+ Děkujeme za přivítání, určitě tu načerpáme nějaký nový zážitky...+mávne jí a dostanou co si objednaly tak ucucává spokojeně pitíčko+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob zář 04, 2010 11:04 am

(jé..Amon..Mistře, nezapomeňte na tu schůzku triumvirátu;)..vlastně, když už jsi tu, tak by to chlapci mohli po představení probrat:)Beuš: nee, není to stařeček..je mu něco malounko přes 21:))
*vyjde ze zákulisí, dnes ve své oblíbené safírově modré košili, co mu jde k půlnočním očím a tiše prochází podnikem, jen tu a tam na někoho kývne...všimne si dam u baru i jim pošle pozdravný úsměv..na Khu se zadívá déle a pronikavě, ale dá jí čas...jen ji dá na srozuměnou, že o ní ví a že očekává první krok z její strany...Pak zamíří i k Bei* Dobrý večer, mesdames *a jeho hlas je obě jakoby pohladí po líčku jako samet* vy musíte být madame Beatrix, o které mi můj vlk tak nadšeně vyprávěl...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Žaneta » sob zář 04, 2010 12:03 pm

dobrý večer +usměje se plaše na společnost a potřese si tlapkama a sedne si hned k bei+ mmm tady to je luxusní +rozhlídne se kolem a objedná si džus a panáčka+

Becca: +taky se s ní seznámí a usměje se+ tak trochu? +na tu práci+ to se mi líbí +uculí se+ taky doufám, že bude. a... jestli bude, tak určitě přijdeme i příště
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob zář 04, 2010 12:16 pm

(Mimo jiné proto tu Mistr je, není od věci si obhlídnout silně nenápadně okolí...)

J-C: (lach přes 21? tak to sme skoro spolužáci...) +trochu jí utuhne krev v žilách, když vidí, jak se k nim blíží, asi ledasco slyšela - a má v tom gulááááš+ Dobrý...večer...+kouká na něho dost králíkovitě, páč netuší proč přišel zrovna k nim, ale snaží se vypadat neutrááálně+ mhm, +přikývne a zkoumavě si ho prohlíží, a napadne ju, že jí možná teď narve ten balík čokolády do krku...koncekonců ona taky nemá ráda, když jí někdo sahá na věci...lidi..ehm.+ jsem Beatrix Stein. +pousměje se na něho stylem, že by se jí taky mohl představit - ač ho od vidění zná, ale furt se drží tak nějak u žanety a vzadu na sedačce, kdyby došlo na boj s čokoládou...+

Žanie: Jo, zdejší společnost si na luxus potrpí. Vlastně snad jen my s yohannkou žijeme pod poměry...+ušklíbne se a upraví jí lokýnku co jí padá do xichtíku+ Tááák...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 04, 2010 12:20 pm

Becca: +trochu jí zaskočí ten džusík se skotskou, ta kombinace není zrovna ideální+ Že mě tady nemůžete už ničím překvapit? +pozvedne nevěřícně obočí+ S tím nesouhlasím. Každé vystoupení mě totálně dorazí. A to je u mně už co říct +zasměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Žaneta » sob zář 04, 2010 12:30 pm

bea: ale.. vypadá to, že sem chodí hodně lidí... nebo.. upírů? +zašeptá jí, páč netuší, jak to tu chodí a kdo je či není zubatej a pak zmlkne a sleduje ji jak se baví s tím pánem+ Dobrý večer.. +pozdraví taky, veme Beu za packu a trocha se vmáčkne vííc do sedačky+
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob zář 04, 2010 12:42 pm

Žanie: Těžko říct, koho je tu víc...+když to tam tak vidí+ Ale lidí...jako..lidí...+nečarodějek..+ asi ani moc ne...+ochotně se jí drží za pacenku a tak trošku jí ju drtííí+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob zář 04, 2010 12:43 pm

Bea:*spokojen, že ji odhadl správně* Jean-Claude, skromý majitel toho všeho kolem..*představí se jim oběma a ledabyle máchne rukou, jako by to ani nestálo za řeč, ale trochu mate tělem no. stisknutí ruky nečeká a ani jim ji nepodá, ne že by o to nestál, ale dotekem by jen zesílil svou moc na ně a nechce je moc děsit, králikoidní pohled mu neujde* a místní Vládce našeho druhu..*dodá, ikdyž to poslední patří spíš někomu jinému na baru* Jsem velice potěšen že jste tady..*usměje se na ně mile, že na chvíli vypadá skoro jako člověk* vlastně jsem vám přišel osobně poděkovat za skvěle dodané zboží..*a v hlase mu zazní opravdová radost, která je obě zahrne mírným teplem, ale nedělá to ani tak schválně, spíš taková..zbytková energie* předpokládám, že zůstanete na představení, budu rád, pokud příjmete místa ve VIP sekci..vy i vaše přítelkyně*na okamžik spustí z očí Beu a mrkne k Žanetě* nebudu vás rušit...*narovná se od nich jediným elegantním pohybem* přeji hezký večer a kdyby jste něco potřebovaly, obraťte se na někoho ze Slastí. Všichni vám rádi vyhoví..*to poslední řekne tak, že když on si to přeje, tak by nikdo ani nemohl jinak, kývne jim na rozloučenou a přejde k baru*

(Amon: jo táák...já jen, že na něj Postrach čekal na Nautilu, no:D tak já tady druhého zubatce taky někdy během naženu;))
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Žaneta » sob zář 04, 2010 1:19 pm

+jak cítí tu zbytkovou energii.. tak se tak nějak nevědomky usměje jak J.C.poslouchá a jak odejde tak se otočí zas na beu+

Slyšelas to? +šeptáá a drtí si packy asi navzájem+ místní vládce! +voči navrch hlavy+ ten musí být.. sakra nebezpečnej. Mmm a máme místa ve VIP sekci +uculí se mile+ to se mi líbí
Žaneta
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti